Ha valaki szívesen kiverné előttem a következő pár órában a farkát Szántód környékén, írjon! :P
Szivesen megnézném.
Szivesen megnézném.
Dánszentmiklóson vki erre?masztit néznék
Reptérnél kukkolna valaki maszti közben? 16:00 óra környékén!
Keresztúri út környékén kaland mostanság?
Szombathelyen ma masztizom egyet a börtön mögött, esetleg néző lenne?17 óra körül
Sziasztok holnap délután Győrben leszünk, hölgyet vagy urat keresünk aki meglesné az együttlétünk ...
Ma este esetleg autós kukkolásra akár egymás előtti masztira keresek Hölgyet vagy Párt !
Lehetőleg Szigetszentmiklós és környékén
Lehetőleg Szigetszentmiklós és környékén
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Szexelő párokat néznék. 53 éves férfi vagyok.
Kint vagyok a Duna parton, kondorosi út
Sziasztok szívesen kukkolnék ma a környéken, csak írd meg privátban hogy hol es mikor!! Puszika
Üdv.
Mai napra keresnék hölgyet aki nem levelezgetni szeretne,hanem vágyik egy jó,kellemes kényeztetésre.
Hely van ha van rá igény.Privátban folytassuk.
Mai napra keresnék hölgyet aki nem levelezgetni szeretne,hanem vágyik egy jó,kellemes kényeztetésre.
Hely van ha van rá igény.Privátban folytassuk.
Soproni párral ismerkednék
Ma dél körül megnéznék valakit aki kiveri párom képére videojára a farkát autóban
Hajdúszoboszlón kukkolnék párokat,lányokat,férfiakat.
Szívesen futnék össze csajokkal/párokkal parkban, vagy valami izgalmas helyen, akiknek lenne kedve megnézni. Izgató lenne, ha néznétek, ahogy kiverem. Akár csak ennyi is lehet, de ha a hölgynek lenne kedve besegíteni, természetesen annak sincs akadálya, de ha csak megnézné, az is izgató lenne
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Miskolcon pár előtt kiverném a farkam. Hely van
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. Miskolc és környéke, de távolság normál határok között belefér.
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén

werfgegier

Secrethoth
Eva D