Sziasztok! Szoló Hölgyet vagy Pár holgytagját kukkolnám? Akár bevásárlás közbeni villanások, vagy probafulkes kukkolás is érdekel! Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok!
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Keszthely környékén szívesen lennék néző, ma este.
Sopronban kukkolnék...Engem is lehet
Sziasztok!
Ma délután szívesen kukkolnék párokat Budapesten. Átlagos alkatú, 31 éves srác vagyok.
Ma délután szívesen kukkolnék párokat Budapesten. Átlagos alkatú, 31 éves srác vagyok.
Sziasztok!
Voltatok végül? Sikerült az elvárásaitoknak megfelelő kalandot megélni? (Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (tegnap 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:54
Voltatok végül? Sikerült az elvárásaitoknak megfelelő kalandot megélni? (Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (tegnap 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene...
Ma estefelé kimennénk a reptérhez, csak nem tudjuk pontosan hol van, de már nagyon piszkálja a fantáziánk.
Ott szívesen lesnék meg - a pasim jelenlétében - maszturbáló, igényes srácokat. Ha lesz olyan, aki nekem is bejön, akkor akár be is segítek neki(k)
Segítség kellene, hogy ez pontosan hol van, hol érdemes leparkolni, etc.
Köszönöm, előre is.
puszi,
Niki
Egy kis segítség kellene...
Ma estefelé kimennénk a reptérhez, csak nem tudjuk pontosan hol van, de már nagyon piszkálja a fantáziánk.
Ott szívesen lesnék meg - a pasim jelenlétében - maszturbáló, igényes srácokat. Ha lesz olyan, aki nekem is bejön, akkor akár be is segítek neki(k)
Segítség kellene, hogy ez pontosan hol van, hol érdemes leparkolni, etc.
Köszönöm, előre is.
puszi,
Niki
Ma este Budapesten kukkolhato par vagy hölgy esetleg lenne ? Ne habozzon írni
Miskolcon kukkolnék párt pasit. Vagy engem is nézhet valaki míg ki verem
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Vannak ötletek,de még nem tudtam azt mondani egyikre sem hogy na ez a tuti.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (ma 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:14
Sziasztok, kérek ötleteket, hogy milyen formában kukkolná valaki páromat. Ma délután, autóban, szabadban,stb. Szex nincs, simogatás lehetséges, esetleg kölcsönösen is lehetséges valami szimpátia esetén. Ha lehet akkor,11,22 kerület vagy környéke.
Ma estére keresek kukkolható párt,autóban,szabadban,Törökbálint- Budaörs-Budakeszi környékén!
Sziasztok
Mai napra keresnék hölgyet aki vágyna kellemes élvezetes együttlétre.Vannak szexi új fehérneműim és új játékszereim is.
Ha úgy alakul helyem van,vagy autóban,szabadban is lehet.Kérem aki komolyan gondolja csak az keressen privátban és ott egyeztessük a részleteket.
Mai napra keresnék hölgyet aki vágyna kellemes élvezetes együttlétre.Vannak szexi új fehérneműim és új játékszereim is.
Ha úgy alakul helyem van,vagy autóban,szabadban is lehet.Kérem aki komolyan gondolja csak az keressen privátban és ott egyeztessük a részleteket.
Kukkolnék Békés, Csongrád megyében
41 éves pasi vagyok
41 éves pasi vagyok
Sziasztok, kérek ötleteket, hogy milyen formában kukkolná valaki páromat. Ma délután, autóban, szabadban,stb. Szex nincs, simogatás lehetséges, esetleg kölcsönösen is lehetséges valami szimpátia esetén. Ha lehet akkor,11,22 kerület vagy környéke.
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben ha lehet akkor közelben , hogy mindenkinek kényelmes legyen a találkozó !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére is ez lehetőség / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat / hol élek pontosan !!// Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is !!!! Puszi —Pacsi… Szeretem a fiatal bevállalós párokat is!!
Sziasztok, fiatal párként szívesen néznénk lányt vagy fordítva
Fiúk levelét nem kérjük!
Fiúk levelét nem kérjük!
Sziasztok, hölgyet néznék szexi ruhák próbája és/vagy maszti közben Bp-en. Ruhákat is, klímás helyet is tudok hozzá biztosítani. Be is segíthetek, ha úgy alakul...
Sziasztok Zala megye és Somogy megyei párokkal vagy hölgyel ismetkednèk
Ma estére keresek kukkolható párt,autóban,szabadban,Törökbálint- Budaörs-Budakeszi környékén!
Valakit lehetne kukkolni??

werfgegier

liliputi92 2