Az Etelébe ott vannak a piros macik+a mini robot,azokat etessétek!!!
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (ma 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (ma 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap dél körül kukkolás érdekelne valakit, probafulkeben
Sziasztok!
Dan vagyok, 27 éves, baba arccal, sportos alkattal, nagy odaadással, kitartással, szép farokkal, egy olyan személy vagyok aki kibeba élvezi ha a másik fél, felek megkapják amit csak szeretnének. Ezt élvezem, és ez ad nekem mindennél nagyobb euforiát. Volt már részem hármasban, több alkalommal, mindkét felállásban és imádtam azokat az óriási élvezeteket, a kielégült arcokat és magát a helyzetet. Nyitott vagyok sok mindenre, írj és mindent megbeszélünk. Bakancslistám: DP, (sajna még nem volt benne részem de nagyon szeretném már látni egy nőn ahogy közben többször elélvez tőlünk) Gangbang vagy négyes ( bi dolgokat még nem
próbáltam fiúval de talán lehet róla szó amennyiben megvan a connection)
Ezeken kívűl szívesen ismerkedek open mindsettel rendelkező nővel akivel együtt élhetjük meg a vágyaink és a maximumot adhatjuk egymásnak minden szinten. Diszkréció, EQ, IQ elengedhetetlen
Dan vagyok, 27 éves, baba arccal, sportos alkattal, nagy odaadással, kitartással, szép farokkal, egy olyan személy vagyok aki kibeba élvezi ha a másik fél, felek megkapják amit csak szeretnének. Ezt élvezem, és ez ad nekem mindennél nagyobb euforiát. Volt már részem hármasban, több alkalommal, mindkét felállásban és imádtam azokat az óriási élvezeteket, a kielégült arcokat és magát a helyzetet. Nyitott vagyok sok mindenre, írj és mindent megbeszélünk. Bakancslistám: DP, (sajna még nem volt benne részem de nagyon szeretném már látni egy nőn ahogy közben többször elélvez tőlünk) Gangbang vagy négyes ( bi dolgokat még nempróbáltam fiúval de talán lehet róla szó amennyiben megvan a connection)
Ezeken kívűl szívesen ismerkedek open mindsettel rendelkező nővel akivel együtt élhetjük meg a vágyaink és a maximumot adhatjuk egymásnak minden szinten. Diszkréció, EQ, IQ elengedhetetlen
Sziasztok Fót vagy környékén kukkolnék kicsit, de akár be is segítenék....
Sziasztok, hölgyet néznék szexi ruhák próbája és/vagy maszti közben. Ruhákat is, klímás helyet is tudok hozzá biztosítani Bp-en. Be is segíthetek, ha úgy alakul...
Sziasztok. Ma kora este valaki kukkolna Szekszárd
Cs
tó ahogy masztizom tangában ? Írj privit ha érdekelne
alf
ör alf
ge
Sziasztok
Pár vagy hölgy szeretne ma kalandozni Nyéki tónál vagy a környékén?
30F
Pár vagy hölgy szeretne ma kalandozni Nyéki tónál vagy a környékén?
30F
Az oldal 90%-a kamu vagy már kiesett a gyakorlatból!Mindenki pinát vagy faszt szeretne,de csak szédítik az embert!
(Ez egy válasz DredFFI üzenetére (ma 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DredFFI üzenetére (ma 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Ma delutanra keresnenk egy 37 eves ferfi es 29 eves noi paros melle egy igenyes fiatal sracot, akit izgatna, hogy nezhet minket.
11.ker, van helyunk.
11.ker, van helyunk.
Egy párt néznék meg szeretkezés közben, szeretném látni ahogy a csúcsra juttatjátok egymást.
Kamus emberek vagytok !!!!!
(Ez egy válasz IsmerkedőPáros üzenetére (ma 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:09
Szisztok!
Olyan pasikat párokat keresnénk akik eljönnének szigetszentmiklósra egy gyors talira.
Talinál várható forgatókönyve: eljössz pici tapi esetleg és ráélvezel a hölgy tagunkra ahova szeretnél kivéve az arcára mert az tabu, köszönsz mi is megköszönjük és elválunk.
Jelentkezni privátban lehet. Ma délutánra szerveznénk. Ha nem válaszolunk elfogyott a napi limit. Írj e-mail elérhetőséget.
Ha van extra kívánságod vagy vágyad nyugodtan írd meg nekünk privátban. Ha tetszik megbeszéljük és ha úgy van ki is próbálhatjuk.
Esetleg még izgalmas lehet ha farokkal simized hölgy tagunkat, de behatolás nincs.
Ezen kívül keresünk párokat is normál ismerkedésre, szabadidő közös eltöltésére.
Ilyen esetben egy találkozóval kezdenénk ahol ha szimpatikusak vagyunk egymásnak akkor beszélgethetünk kinek mihez lenne kedve.
Ebben még kezdők vagyunk.
Olyan pasikat párokat keresnénk akik eljönnének szigetszentmiklósra egy gyors talira.
Talinál várható forgatókönyve: eljössz pici tapi esetleg és ráélvezel a hölgy tagunkra ahova szeretnél kivéve az arcára mert az tabu, köszönsz mi is megköszönjük és elválunk.
Jelentkezni privátban lehet. Ma délutánra szerveznénk. Ha nem válaszolunk elfogyott a napi limit. Írj e-mail elérhetőséget.
Ha van extra kívánságod vagy vágyad nyugodtan írd meg nekünk privátban. Ha tetszik megbeszéljük és ha úgy van ki is próbálhatjuk.
Esetleg még izgalmas lehet ha farokkal simized hölgy tagunkat, de behatolás nincs.
Ezen kívül keresünk párokat is normál ismerkedésre, szabadidő közös eltöltésére.
Ilyen esetben egy találkozóval kezdenénk ahol ha szimpatikusak vagyunk egymásnak akkor beszélgethetünk kinek mihez lenne kedve.
Megnézném
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (tegnap 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:59
Rengeteg videóm és fényképem van, amit szívesen megmutatnék valakinek akit ez izgat.
Ha szereted az extrém és sexi videókat és képeket akkor írj.
Lehet meztelenül neznem majd melletted.
Sziasztok. Ma kölcsönös orális játékokra?
Véc környékén kukkolnék.
Szívesen megnézném
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (tegnap 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:59
Rengeteg videóm és fényképem van, amit szívesen megmutatnék valakinek akit ez izgat.
Sziasztok! Kukkolásért cserébe diszkrét helyet biztosítok pároknak hétköznap délelőttönként egyeztetett időpontban. Privátban keressetek, ha érdekel valakit.
Közös masztira keresek partnert. 47- èves Bp- is fèrfi vagyok.
Szisztok!

werfgegier

sora-mea
Viktorija S