Fejérben hölgyet ,párt kukkolnék..
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Szexelő párt lesnék. 53 éves férfi vagyok
Sziasztok. Holnap szép idő lesz egy kis szabadtéri program M9-es Duna híd? Nők párok jelentkezés várom privátba! Szép estét!
Látni és érezni, Látni szeretnélek benneteket szex közben.
Sziasztok. Fót vagy környékén (Fóti auchan parkoló) meg lehetne valakit kukkolni kicsit? Esetleg párt? Be is segítek ha van rá igény...
Sziasztok! Elsősorban Budapesten kukkolnék párokat. Igényes, fitt, egészséges, helyes, jófej srácnak mondanak, és 45 év alatti korosztályt keresek. Ha érdekel a dolog, írjatok privát üzenetet
Sziasztok, hölgyet néznék szexi ruhák próbája és/vagy maszti közben. Ruhákat, fuvart, helyet is tudok hozzá biztosítani a 11. kerületben. Be is segíthetek, ha úgy alakul...
Megy/van kint hölgy vagy pár reptérnél esetleg?
Sziasztok. Van esetleg olyan pár aki sxívesen venné ápolt,tisztelettudó, nem tolakodó pasi jelenlétét? Bp +50 km es vonzáskörzete. Viber, messenger, telefon.
Ma 17:30-18 óra körül megint a Szigetszentmiklós, Budaörs, Zsámbék útvonalon járok. Ha esetleg lenne pár, hölgy vagy fiatal srác aki találkozna, írjon. Autóban vagy nálad...
Sziasztok! Győr környéki csinos párok jelentezését várom, akik szeretnének egy minőségi házi-videót magukról! Ha unod már a remegő képű, rossz minőségű felvételeket, írjatok privát üzenetet! Rugalmasan tudok segíteni a környéken.
Miskolcon pár nem szeretné ha kukkolná egy pasi őket? Még helyem is lenne hozzá
Nyiregyh-Debrecen koeul van ilyen hely ahol lehet kukkolni? Vagy hasonlo..?
Ma 11 és 12 között lesnék párt Tapolca környékén.
Most délelőtt meglesné valaki a reptérnél , ahogy kiverem a farkamat a kocsimban ?
Fiatal igényes fiú vagyok..Bàrki elött szìvesen masztizom, elsősorban Szombathely környékén..szeretem ha néznek...kivàncsi fiatal fiúknak is!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot és egyben kukkolót is keresnek...
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot és egyben kukkolót is keresnek...

werfgegier

Brigitta Bulgari