Mostanra egy fiatal srácot keresünk , akinek egy autós kalandnál a hölgy tagunk kiverné a farkát a mellére .
Sziasztok!
Mikor lenne aktuális? És merre?
Köszönöm (Ez egy válasz Leon80 üzenetére (ma 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor lenne aktuális? És merre?
Köszönöm (Ez egy válasz Leon80 üzenetére (ma 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szívesen szexelnénk pasik elött.
Hölgyet, párt keresek hosszabb távú, igazából haveri, baráti kapcsolatra, közös szexorientált, lazulós programokra. Helyem van, de utazok is. Szexben nyitott pasi vagyok, alkalmazkodom is. Kukkolás is érdekel. Intelligens, ápolt, jól szituált pasi vagyok, aki szeretné vágyait egy igényes hölgy, vagy pár körében megélni.
Sziasztok! Veszprém és környékén Balaton északi partján, van esetleg pár akit lehet kukkolni, vagy ha szimpatikus vagyok szívesen be is segítenék!
Holnap délelőtt szívesen kukkolnék hölgyet vagy párt Nyíregyházán. Privát üziben várom a választ,ha valakit érdekel.
Szerdán Budapesten napközben párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akar szabadban is.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok valakit Hévízen lehet látni?!
Sziasztok! Gyönyörű a párod! Hová menjek, hogy kukkolhassam?
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (tegnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Idősebb pasi vagyok, de mindenbe benne vagyok....ha csak nézni kell passzívan azt is vállalom, esetleg közben maszturbálni azt is!
(Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (tegnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Örömmel kukkolnák és ha úgy alakul! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Debrecen-Bettyóújfalu környékéről aki szivesen nézne egy párt szex közben?
Dunaújváros és környékéről pár akiket lehet kukkolni?
Mór környékén keresek hölgyet, vagy párt akit lehetne kukkolni szex közben, privátban írjatok infókért
<3

Péntek délelőtt páromat kukkolná valaki?
Valaki, akit lehetne kukkolni Székesfehérváron ma 3-ig?
Izgatna
Izgatna
Sziasztok! Sopron és környékén keresek kukkolható párt,lányt vagy aki engem kukkolna ma egész délután jó!!

Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel...

Gyere akkor Szolnokra!
(Ez egy válasz torkoskocsog üzenetére (tegnap 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:26

Bárki előtt,bárhol verném a faszom, a szabadban is. Több ember előtt is. Készíts fotót és videót közben. Utazni tudok