Szombaton ismét kinéznénk a reptérre a párommal. Kukkolható masztizás közben, nézheted és verheted a farkad. { ha szimpinek talál akkor kiveri neked} Más NINCS !!! Legyél kulturált, higénia fontos és természetes a diszkréció. Csak fotóval jelentkezz!!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Keresünk hölgyet, urat, párt, akik szeretnének extra-bizarr játékokat nézni.
Ma 18 óra után Nyíregyházán az Orosi végén a horgásztóval szembeni úton autós ill dogging partyhoz várom párok és lányok jelentkezését privátban
)

Kukkolna hoki közben? Privátot írj
Párként kukkolnánk lanyokat párokat a mai napon.
Privátban várjuk az üzeneteket...
Privátban várjuk az üzeneteket...

Budapest és környékén holnap vagy a hétvége folyamán párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok. Google chat, Viber, whatsapp van!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Szeretek kamozni tangában.Hetero vagyok a pasik nem izgatnak föl de az igen ha részletesen írják, hogy mit csináljak!
Ujjazom magam és ha izgat feldugok valamit a popómba!
teamson vagy gmai.com ímélen tudok kamozni.Ha érdekel a dolog írj!
Ujjazom magam és ha izgat feldugok valamit a popómba!
teamson vagy gmai.com ímélen tudok kamozni.Ha érdekel a dolog írj!
Sziasztok!Ma délelőtt az Orosin pár vagy hölgy ,akit lehetne kukkolni?Privát üzenetben várom a visszajelzést.
Sziasztok
Lányokkal párokkal szeretnék beszélgetni perverz dolgokról vágyakról élményekról megélt és meg nem élt vágyakról történetekről. Privátban várom a leveleket
Lányokkal párokkal szeretnék beszélgetni perverz dolgokról vágyakról élményekról megélt és meg nem élt vágyakról történetekről. Privátban várom a leveleket
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Budapest és környékén holnap vagy a hétvége folyamán párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok!Ma este Sóskút vagy Tárnok kukkolás?
Hölgyet, párt keresek hosszabb távú, igazából haveri, baráti kapcsolatra, közös szexorientált, lazulós programokra. Helyem van, de utazok is. Szexben nyitott pasi vagyok, alkalmazkodom is. Kukkolás is érdekel. Intelligens, ápolt, jól szituált pasi vagyok, aki szeretné vágyait egy igényes hölgy, vagy pár körében megélni.
Szia hàt elkél a segitség két ilyen mohón tàtongó nyílàsnak ..és milyen bőven folyik a pinalé...nagyon basznivaló..
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (tegnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
46 èves fèrfi keres valakit aki napközben felvennè masztizását videora. Bp.13.ker
Hèvìzi kifolyoʻnàl pàr esetleg?

Sziasztok érdekelne
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (tegnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Baranyai pár érdekel valakit?
Sziasztok. Péntek, szombat este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk kölcsönös kukkolásra
Sajnos lemaradtam erről a kiírásról…Szoktam a várost járni úgy hogy kirakom a farkam a nadrágból, azt beakasztva a heréim alá, max a pólóm lóg rá néha de szeretek pucérkodni, vagy csak az álló farkam mutatni is, nagyon érdekes reakciókat kapok, igazán különleges estéken volt hogy ki is verték vagy megnézték ahogy kiverem.Izgalmas nagyon, kár hogy több a prűd ember mint vágyakat megélő de nagyon jó lett volna ha veletek találkozhattam volna
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (2025. 09. 03. szerda 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 03. szerda 00:31

Mostanra egy fiatal srácot keresünk , akinek egy autós kalandnál a hölgy tagunk kiverné a farkát a mellére .