Sziasztok!
Kíváncsi hölgy, aki megnézne egy hangos élvezést google chat-en?
Írj rám, ha érdekel!
Kíváncsi hölgy, aki megnézne egy hangos élvezést google chat-en?
Írj rám, ha érdekel!
Repteren van valaki?
Soproniakkal ismerkednék
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akit vagy akiket izgat egy kukkoló..
Autós kukkolás is érdekel!!
Autós kukkolás is érdekel!!
Sziasztok ma estére 18óratol keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk és ma estére, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen nézelődnék!
Repteren lehet valakit kukkolni?

Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk és ma estére, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
Szeged környékén szexelő párokat néznék. 53 éves pasi vagyok
Van itt pár aki szereti ha kukkolják?
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Szia, beszélgessünk, bármi lehet!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Sziasztok! Holnap napközben a Szépvölgyin, lánnyal vagy párral barátkoznék. Ha szimpatikus vagyok, más szexi program is érdekel szombaton, írjatok bátram, privát leveleket várok!
Sziasztok!
Szombat estére (10.18.) nyitottak vagyunk (adatlapunk szerint) 2 megbízható, igényes, találkozni is merő sráccal való találkozásra.
Aki komolyan gondolja, írjon mielőbb privátban, a tervezhetőség miatt.
Niki & Roli
Szombat estére (10.18.) nyitottak vagyunk (adatlapunk szerint) 2 megbízható, igényes, találkozni is merő sráccal való találkozásra.
Aki komolyan gondolja, írjon mielőbb privátban, a tervezhetőség miatt.
Niki & Roli
Ma délelőtt, bolti kukkolás érdekelne valakit?
Zalában keresek párt akit szex közben nézhetnék.