Miskolcon kukkolhato párt keresek. Engem is lehet kukkolni
Üdv!
Párkènt pár kukkolnánk Hajdú-Borsod megyèben.
Párkènt pár kukkolnánk Hajdú-Borsod megyèben.
Sziasztok
Hölgy (akár hölgyekhez) vagy párhoz csatlakoznék. Helyem is van, de autós/ vagy szabadban ismerkedni-kalandozni, amit épp szeretnénk (ahogy alakul), amennyiben létrejön kölcsönös szimpátia.
Autó is rendelkezésre áll az utazás nem akadály.
Privátban írj/írjatok kérlek és ott egyeztethetünk. Üdv Andris
Hölgy (akár hölgyekhez) vagy párhoz csatlakoznék. Helyem is van, de autós/ vagy szabadban ismerkedni-kalandozni, amit épp szeretnénk (ahogy alakul), amennyiben létrejön kölcsönös szimpátia.
Autó is rendelkezésre áll az utazás nem akadály.
Privátban írj/írjatok kérlek és ott egyeztethetünk. Üdv Andris
Sziasztok!
A mai napon valakinek van kedve hajózni ? Keszthely környéken vagyok, hölgyekre vagy párra gondoltam.
Írj bátran!
A mai napon valakinek van kedve hajózni ? Keszthely környéken vagyok, hölgyekre vagy párra gondoltam.
Írj bátran!
Sziasztok! Ma 17 órától Nyiregyházán Orosi autós sex helyen keresek párokat ill lányokat izgalmas huncutságokra ( kukkolás, közös maszti, cuckold esetleg dogging dolgokra
) Jelentkezéseteket privátba várom

Sziasztok, a közeléből...
(Ez egy válasz Goodpár üzenetére (tegnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:18

Izgatna minket ha a párommal strandon vagy bárhol nézne minket aztán elvonulnék diszkretebb helyre ahol már kényeztetném egymást. Ezt egy pasi nézne esetleg be is szállna. Ki tud ilyen helyet?
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Holnap 13.-án reggel Szombathelyről megyek Pestre. Ha esetleg valaki utazna....
A Kondorosi végén, a Duna-parton pár lesz ma?
Valaki, aki most kiverné előttem a farkát egy csendes helyen? Balaton déli partja.
Vasárnap délután pár kukkolója lennék.
Sziasztok! Reptéren most valaki?
Párral barátkoznék,beszelgetés,ismerkedés,kukkolás....
Valaki, aki ma delutan/estefelé kiverné előttem a farkát egy csendes helyen? Balaton déli partja.
Reptèrnèl most valaki?
Sziasztok, hölgy masztiját kukkolnám vagy közös maszti, személyesen Bp-en.
Izgatna minket ha a párommal strandon vagy bárhol nézne minket aztán elvonulnék diszkretebb helyre ahol már kényeztetném egymást. Ezt egy pasi nézne esetleg be is szállna. Ki tud ilyen helyet?
Párt vagy hölgyet kukkolnék ma Budapesten.
Reptèrnèl kèső du.kukkolnèk.
Ma és/vagy vasárnap nudiznék masztiznék valakivel/valakikkel.