Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
Sziasztok most Csepel szigeten valaki kukkolna engem vagy kokkolnèk
Sziasztok !
Péntek estére keresek Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet !
Lehetőleg olyat ahol a hölgy szereti az átlagnál nagyobb méretet.
Péntek estére keresek Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet !
Lehetőleg olyat ahol a hölgy szereti az átlagnál nagyobb méretet.
Tinnyén üvegtigrisnél kukkolna valaki masztit?
Hali. Nyíregyházi pihenőben vagyok ha esetleg erre lennél
(Ez egy válasz kuzlerbius üzenetére (tegnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:40
Sziasztok!
Ma Budapest-Záhony közötti útvonalon az M3 mentén keresek közös autós vagy szabadtéri masztira partnereket.
Ma Budapest-Záhony közötti útvonalon az M3 mentén keresek közös autós vagy szabadtéri masztira partnereket.
Péntek este Marcali környékén bi pasi, pár? Két 50 éves bi pasik vagyunk.
Sziasztok!
Sziasztok!
Ma este Budapesten párokhoz csatlakoznék kukkolóként, szimpátia esetén be is szállok.
Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Budapesten lakom, utazni tudok.
Viber, Whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Ma este Budapesten párokhoz csatlakoznék kukkolóként, szimpátia esetén be is szállok.
Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Budapesten lakom, utazni tudok.
Viber, Whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Sziasztok kukkolót keresek aki lesi, ahogy masztizom!
Szombaton kecskemèten pàr szeretkezèsèt meglesnènk,mi is pàr vagyunk
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok!
Heteró alapon, Budapesten pár, illetve hölgy jatszótársa lennék péntek este !
Valóban átlagnál nagyobb mérettel.
Heteró alapon, Budapesten pár, illetve hölgy jatszótársa lennék péntek este !
Valóban átlagnál nagyobb mérettel.
Szegeden szabadba szexelnénk kocsoiba lehet kukkolni akkár 2 vagy 3 rom ferfi is nézhetné ! Többi privátba
Sziasztok, olyan személyt keresek aki holnap kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Írj!
Sziasztok fot dunakeszi vonzáskörében szivesen kukolnék irj és megyek.
Sopronban ismerkednék intelligens párral... akár csak kukkolásra is.
Sziasztok, olyan személyt keresek aki holnap kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Írj!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok! November 8-9-10 pénteken délutáni indulással és vasárnap délutáni étkezéssel megyek az Adriára max 2-3 embernek van hely az autóba és a házba is az utazás szinte költségmentes mivel én mindenképpen megyek a ház pedig saját a kaját pedig össze dobjuk
Szia! Írtam!
(Ez egy válasz Tomi 19 cm üzenetére (2024. 10. 23. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 23. szerda 13:27
Sziasztok.
Én egy olyan pasi vagyok akit nagyon izgatna ha a felesége mással lenne de sajnos nincs benne.
Nagyon izgat ha látom,hogy más pasi felizgul rá.
Titokba csináltam róla képeket akinek lenne kedve kiverni rá az írjon privatba.
Szívesen nézném ahogy felizgulsz a feleségemre és kivered rá persze közbe írhatunk.
Ha valakinek lenne kedve keresen
Én egy olyan pasi vagyok akit nagyon izgatna ha a felesége mással lenne de sajnos nincs benne.
Nagyon izgat ha látom,hogy más pasi felizgul rá.
Titokba csináltam róla képeket akinek lenne kedve kiverni rá az írjon privatba.
Szívesen nézném ahogy felizgulsz a feleségemre és kivered rá persze közbe írhatunk.
Ha valakinek lenne kedve keresen