Budapesten van helyem,olyan pasit keresek akit érdekelne,hogy bejönne a lakásba és én egy lyukon keresztül nézném ahogy kiveri magának .férfias diszkrét ápolt jófarkú pasit keresek
Sziasztok! Ma Dunakeszi -Vác között párommal várunk fiatal srácot
Sziasztok! Párt kukkolnék a mai napon!
Kerti medencében vagy zuhanyzóban meztelenül fürdőznék amihez kukkolót keresek idősebb hölgyek párok elönyben.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében autós kaland vagy kukkolás részese szeretnék lenni !
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Dunaújváros és környéke csak

Szívesen lesném a nejed
(Ez egy válasz Ioniq üzenetére (tegnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
Sziasztok benne lennék priviben irjatok
(Ez egy válasz BAZpar40 üzenetére (tegnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
44 éves hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Hölgyet -(akár hölgyeket) vagy párt(nő és férfi) , ha lenne kedve autós/ vagy a szabadban kalandozni írjatok privátban.
Autó is rendelkezésre áll Budapest és körzete, Visegrádon is tudk jó helyet pl..de bárhol jó.. .Határ a csillagos ég no és a fantázia.
Fürdök aztán készülődök
Üdv
Andris
Autó is rendelkezésre áll Budapest és körzete, Visegrádon is tudk jó helyet pl..de bárhol jó.. .Határ a csillagos ég no és a fantázia.
Fürdök aztán készülődök

Üdv
Andris

Sziasztok.40-es pár vagyunk .Autós kaland keretében szivesen megnéznénk egy lány,vagy érettebb nő masztiját.Ha szeretnéd a hölgytagunk,-vagy mindketten mi is csinálnánk.De akár nyelves kényeztetés is elképzelhető. Maximális diszkréciót adunk,és kérünk. Bp,és környéke. Fiúk NE!!
Nyek vagy Miskolc 40 par kukkolot keres
Sziasztok! Érdekelne párok kukkolása Budapesten, akár ma este is.
Budapest és környékèn kukkolnèk , intelligens normális pasi vagyok
Sziasztok. Én szívesen jövök.
(Ez egy válasz Ioniq üzenetére (tegnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat este Gyöngyös és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Szóló hölgy is szóba jöhet!
Többesben tapasztalt vagyok, utazni tudok. Írjatok bátran! Csak olyanok, akik mernek is találkozni!
Többesben tapasztalt vagyok, utazni tudok. Írjatok bátran! Csak olyanok, akik mernek is találkozni!
Párt kukkolnék a reptéren vagy bárhol máshol is!

Kukkolható Budapesti párral ismerkednék