Szigetszentmiklós és vonzáskörzetében olyan Párt keresek akiket izgat egy kukkoló....
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Egymás elötti masztira keresek partnert. 46 èves fèrfi vagyok. Bp.3.ker
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Sziasztok. Kecskeméten kukkolnék.
Miskolcon várok párokat akik a délelőtti bevásárlást kicsit fel dobnák egy jó sexel. Nézném hogy dugod meg a párod esetleg én is ha szeretnétek
Ha a CsepelMűvekre bejönne pár autóval, két kukkolójuk fixen lenne

Sziasztok a vekeritonal egy kukkolhato par ma este?
Sziasztok! Vasárnap 10.12.-én lesz kint innen valaki Győrben a Kovaltéren? Nagyjából 12:30-13:00 között érek oda! Szívesen csatlakoznék párhoz a szabadban (időfüggő) vagy autóban (én magy autóval leszek...abban van hely bőven)! De egy jó kukkolásban is benne vagyok....semmi sem kötelező, a lényeg hogy mindenkinek izgalmas és jó legyen! Írj privát üzenetben és egyeztessünk!
Miskolci párnak helyet adok szexre nézném
Sziasztok írtam
(Ez egy válasz virágszál üzenetére (2025. 10. 10. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére a XIV. kerben keresünk kukkolót....
Kíváncsi nőt keresnék, akit izgatna ha látná és hallaná, ahogy kiverem és elélvezek google chat-en...
Írj üzenetet ha érdekelne és megbeszéljük...
Írj üzenetet ha érdekelne és megbeszéljük...
Sziasztok! Vasárnap 10.12.-én lesz kint innen valaki Győrben a Kovaltéren? Nagyjából 12:30-13:00 között érek oda! Szívesen csatlakoznék párhoz a szabadban (időfüggő) vagy autóban (én magy autóval leszek...abban van hely bőven)! De egy jó kukkolásban is benne vagyok....semmi sem kötelező, a lényeg hogy mindenkinek izgalmas és jó legyen! Írj privát üzenetben és egyeztessünk!
Délután folyamán XII. kerben pár, hölgy, akit lehet kukkolni?
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok. Szívesen jelentkezem
(Ez egy válasz Nóri70 üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 09. csütörtök 13:37

Néznélek ahogy ráélvezel a párom bugyijára. Ma délután helyem is van
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet