Párt kukkolnék a reptéren vagy bárhol máshol is!

Kukkolható Budapesti párral ismerkednék
és melyik reptéren ?
(Ez egy válasz Ioniq üzenetére (ma 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Régi vágyamat szeretném megélni!
És az nem más mint az hogy egy kellemes pár nézője lehessek miközben ők önfeledten szexelnek előttem!
Ha van ilyen pár akiket ez izgalomba hoz Székesfehérvár vagy környékén kérem privátba jelezzenek és “ismerkedjünk”
Köszönöm!
Régi vágyamat szeretném megélni!
És az nem más mint az hogy egy kellemes pár nézője lehessek miközben ők önfeledten szexelnek előttem!
Ha van ilyen pár akiket ez izgalomba hoz Székesfehérvár vagy környékén kérem privátba jelezzenek és “ismerkedjünk”
Köszönöm!
Holnap dél-egy óra körül lesz valaki a reptérnél? Feleségem kukkolható!

Sziasztok juni 8-án, úgy hajnal 1 kor kB, reptéren lesz valaki?! smile pontos címet leírnád és én ott termék, Privátba írj mindenképp, köszi puszi
Sziasztok juni 8-án, úgy hajnal 1 kor kB, reptéren lesz valaki?!
pontos címet leírnád és én ott termek

Szombat este Gyöngyös és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Szóló hölgy is szóba jöhet!
Többesben tapasztalt vagyok, utazni tudok. Írjatok bátran! Csak olyanok, akik mernek is találkozni!
Többesben tapasztalt vagyok, utazni tudok. Írjatok bátran! Csak olyanok, akik mernek is találkozni!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szabadtéri vagy autós kukkoláshoz Párt vagy Hölgyet keresek.
Sopronban kukkolásra keresek intelligens párt
Párt kukkolnék nem baj ha 50+ osok vagytok,sőt!
Pár női tagját tenném boldoggá, miközben párja kukkol minket
Szombat este Gyöngyös és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Szóló hölgy is szóba jöhet!
Kukkolókat keresünk, 50-es fiatalos pár vagyunk.
Kezdésnek ismerkedés Google chaten… többit megbeszéljük
Kezdésnek ismerkedés Google chaten… többit megbeszéljük
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat !

Valaki kukkolna most?
Ma vagy holnap este esetleg kukkolható pár a Balaton környékén?
Sziasztok!
Hétvégén hellyel rendelkezem Ajka környékén.Szívesen látnék párokat(akár ha csak egy hely kell) teljes diszkrécióval.
Esetleg harmadiknak beszállni vagy csak kukkolással. Privátban ha érdekel valakit jelezze.
Közös maszti is érdekelne.
Hétvégén hellyel rendelkezem Ajka környékén.Szívesen látnék párokat(akár ha csak egy hely kell) teljes diszkrécióval.
Esetleg harmadiknak beszállni vagy csak kukkolással. Privátban ha érdekel valakit jelezze.
Közös maszti is érdekelne.