De jó lenne, péntektől vasárnapig csett talin leszek. Sajnos ez most kimarad,de érdekel máskor
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (ma 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sopronban ismerkednék... elsősorban intelligens párral.
Sziasztok. Ma este Esztergom-Dorog környékén kukkolnék. Hetero srác vagyok
Párt kukkolnék a keleti országrészben, helyszínben rugalmas vagyok de csak napközben érek rá. Holnap Nyíregyházán leszek. Elsősorban természetben de akár nálatok is. Passzív szerepben, de kölcsönös szimpátia esetén aktívan is, kizárólag heteró alapon. 50 éves, magas értelmes fickó vagyok, a diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok!
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Sziasztok! Dél-Alföldön keresek kukkolható párt, akik számára extra izgalmat ad, ha nézik Őket.
Idős párok szeretkezését kukkolnám,ha kell beszálnék.Pécs
Sziasztok! Békés illetve Csongrád megyében miért nincs ilyen páros mint Ti?!...:(( Minden elismerésem
(Ez egy válasz Szexmozi üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Péntek este kukkolás plazaban?
Párt kukkolnák Gyöngyösön
Kukkolásra ismerkednék párral. Soproni középkorú férfi vagyok.
Sziasztok,
Vas megyében hölgyet vagy párt kukkolnék.
Vas megyében hölgyet vagy párt kukkolnék.
Valaki kukkolna a Szépvölgyin?
A hátsó parkolóban vagyok.
A hátsó parkolóban vagyok.
Akkor budakalaszon nincs senki inen. ?
Valaki jön mostanában a Szépvölgyire? Közös maszti, kukkolás érdekelne.
Sziasztok, hölgyet/párt kukkolnék Bp-en. Szimpátia alapján szívesen be is szállnék

Sziasztok, 23 éves igényes vékony magas (185) fiu vagyok. Tiszta friss és borotvált vagyok. Szívesen benne lennék kalandban.

Sziasztok. Párt néznék szex közben. Minden megoldás érdekel.
Szigetszentmiklós és vonzáskörzetében Párt Kukkolnèk !
Sziasztok, van itt Cegléd közeléből olyan páros akik kipróbálnák az ágyamba a passzív jelenlétemben?(a szembe lévő kanapéről nézném végig)
Üzibe írjatok.
Üzibe írjatok.