Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Budapest és környékén holnap vagy a hétvége folyamán párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok. Google chat, Viber, whatsapp van!
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok. Google chat, Viber, whatsapp van!
Írjatok bátran!
Sziasztok!Ma este Sóskút vagy Tárnok kukkolás?
Hölgyet, párt keresek hosszabb távú, igazából haveri, baráti kapcsolatra, közös szexorientált, lazulós programokra. Helyem van, de utazok is. Szexben nyitott pasi vagyok, alkalmazkodom is. Kukkolás is érdekel. Intelligens, ápolt, jól szituált pasi vagyok, aki szeretné vágyait egy igényes hölgy, vagy pár körében megélni.
Szia hàt elkél a segitség két ilyen mohón tàtongó nyílàsnak ..és milyen bőven folyik a pinalé...nagyon basznivaló..
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (tegnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
46 èves fèrfi keres valakit aki napközben felvennè masztizását videora. Bp.13.ker
Hèvìzi kifolyoʻnàl pàr esetleg?

Sziasztok érdekelne
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (tegnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Baranyai pár érdekel valakit?
Sziasztok. Péntek, szombat este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk kölcsönös kukkolásra
Sajnos lemaradtam erről a kiírásról…Szoktam a várost járni úgy hogy kirakom a farkam a nadrágból, azt beakasztva a heréim alá, max a pólóm lóg rá néha de szeretek pucérkodni, vagy csak az álló farkam mutatni is, nagyon érdekes reakciókat kapok, igazán különleges estéken volt hogy ki is verték vagy megnézték ahogy kiverem.Izgalmas nagyon, kár hogy több a prűd ember mint vágyakat megélő de nagyon jó lett volna ha veletek találkozhattam volna
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (2025. 09. 03. szerda 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 03. szerda 00:31

Mostanra egy fiatal srácot keresünk , akinek egy autós kalandnál a hölgy tagunk kiverné a farkát a mellére .
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat

Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk és ma estére, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket smile
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Szegeden keresek kukkolásra párt vagy férfit
Sziasztok! Csütörtök, péntek napközben kukkolék szegeden és környékén.

Szép napot. Fehérvár környékén kukkolnék az esti órákban
Ma Budapesten napközben párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akar szabadban is.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Örömmel kukkolnák és ha úgy alakul! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Örömmel kukkolnák és ha úgy alakul! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Szia! Szívesen fotóználak a szabadban, persze én is meztelenül álló fasszal.
(Ez egy válasz torkoskocsog üzenetére (2025. 08. 30. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 30. szombat 16:21

Bárki előtt,bárhol verném a faszom, a szabadban is. Több ember előtt is. Készíts fotót és videót közben. Utazni tudok
Sziasztok! Keresek egy párt, akikkel kipróbalhatnám milyen kiverni egy másik pasinak, de csak a hölgy elött ! Szóló pasik ne! 49 éves szombathelyi ff vagyok, sajnos helyem nincsen!