Párok,hölgyek,fiuk masztiját kukkolnám!
Miskolcon helyet adnék kukkolásért cserébe. 40-es ápolt normális pasi vagyok. A lakás normális nem egy lelakott garzon
Sziasztok tudom a nincs válasz is válasz, de azért ha kiírtok valamit és írnak privit elolvassátok , legyetek már felnőtt emberek és legalább annyit írjatok bocsi nem. Nem hiszti stb csak szerintem így illene, de ahogy látom több embernek nem válaszoltok. További szép napot nektek
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (ma 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Kukkolás érdekelne valakit? Ma délután.
Sziasztok
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Gödöllőn és környéken lányokat párokat kukkolnék !privi
Szegeden és környékén szexelő párt néznék, közben masztiznák.
Most Kecskemét Pest környékén bárki előtt,bárhol verném a faszom, a szabadban is. Szopnék is mélytorkosan. Több ember előtt is. Készíts fotót és videót közben. Utazni tudok
Kisméretű pasi ?
sziasztok olyan hölgyet, párt keresünk, akik szivesen jatszadoznanak velünk, paromat (hölgy) nagyon izgatja ha csak nezheti a játékokat. Es ha ugy adódik a hölgyel ő is szivesen jatszadozik illetve be is szállna.
Ferfiaknak vetkőznék camon. (21 fiu). Privatban irj
Sziasztok! Kitartó, odaadó és figyelmes házibarát lennék Pest megyén belül. Szeretnék jó kapcsolatot ápolni egy olyan párral, akikkel rendszeresen élvezhetjük egymás társaságát.
Miskolcon pár hölgy kukkolásra?
Sziasztok!
A mai nap során szívesen kukkolnék párokat. (a párosunk férfi tagja vagyok, 28 éves) Budapesten hellyel is rendelkezem.
A mai nap során szívesen kukkolnék párokat. (a párosunk férfi tagja vagyok, 28 éves) Budapesten hellyel is rendelkezem.
Miskolc???
Holnap (szerda) délelőtt a Hegedűsben kukkolnék.
Sziasztok! Kaposvár és környéke...két srác érdekes lehet valakinek ?
Most Ecser reptér?
Sziasztok! Valaki tud olyan helyett Mezőkövesd kőrnyékén ahol párok szoktak szeretkezni autóban? Szívesen nézném őket