Miskolcon nálam kukkolás párok urak?
(Ez egy válasz Kov2024 üzenetére (ma 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Hölgyet vagy párt keresek akikhet kukkolhatnék! Bevásárlás közbeni villantások,vagy próbafülkés kukkolas is érdekel!Van itt olyan,hölgy vagy pár akit ez izgat??Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről! Privát üzeneteket várok
Hölgyet vagy párt keresek akikhet kukkolhatnék! Bevásárlás közbeni villantások,vagy próbafülkés kukkolas is érdekel!Van itt olyan,hölgy vagy pár akit ez izgat??Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről! Privát üzeneteket várok
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Párt kukkolnék szeretkezés közben Borsodból, Szabolcsból
Sziasztok !
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
BP
Valaki benne van valami kalandba esetleg
Valaki benne van valami kalandba esetleg
Sziasztok!Ma délelőtt indulok Sopronban (Lővérek) biciklizni közben meg állok masztizni ehhez keresek hölyet, párt aki kukkolna
Ma Tapolca erdős reszében leszünk,párom cumizna engem....ehhez keresnénk kukkolót
Bizarr párt nézhetsz élőben.
Sziasztok Vasárnap este Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Egy nem kamus párt keresek, aki ma ráér és szexelnek és szívesen látnának egy kukkolot.

Ma Tapolca erdős reszében leszünk,párom cumizna engem....ehhez keresnénk kukkolót
Sziasztok! Párt kukkolnék a mai nap folyamán.
Lenne ötletem
(Ez egy válasz kaland69 üzenetére (tegnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:56

Hellyel rendelkezőt keresek ahova vihetném Fehérváron a ribim ahol rendszeresen cumiztathatom és lennél a nézője.
Sziasztok
Székesfehérváron vagy környékén olyan pàrt keresek akiket izgatna ha diszkréten meglesném őket miközben szexelnek!
Ha lenne erre nyitott pár kérem privátba írjatok nekem!
Diszkréció alap nálam!
Székesfehérváron vagy környékén olyan pàrt keresek akiket izgatna ha diszkréten meglesném őket miközben szexelnek!
Ha lenne erre nyitott pár kérem privátba írjatok nekem!
Diszkréció alap nálam!
Hellyel rendelkezőt keresek ahova vihetném Fehérváron a ribim ahol rendszeresen cumiztathatom és lennél a nézője.
Nyíregyházán szóló férfiként bármibe benne lennek
Sziasztok! Fót-Veresegyház-Gödöllő környékén ismerkednék Nővel/párral. Nincsenek "extrém" vágyaim, csak egy kiadós testedzés és egy kötetlen ismertség lenne a cél.

Sziasztok.
Kukkolnák hölgyet vagy párt.
Persze te is nézhetsz....
Élöben vagy kamerába...
Kukkolnák hölgyet vagy párt.
Persze te is nézhetsz....
Élöben vagy kamerába...
Sziasztok! Vác -Dunakeszi környékén fiatal!!! Srácot keresünk. Privizz