Nagyobb korkülönbséget kedvelő Hölgy - Lány - Pár társaságát keresem. Én 50 - es Férfi vagyok. Te - Ti lehetőleg 20-30 év között vagy 60 év felett legyél - legyetek.
Kíváncsi nőt keresnék videochat-re, akit izgat ha látja ahogy a pasi ráizgulva spriccel el...
Van teams és google chat
Írj privát üzenetet és megbeszéljük!
Van teams és google chat
Írj privát üzenetet és megbeszéljük!
Pécsen kukkolnék ma!
Sziasztok. Kecskemétről hölgy, pár kukkolás?
Sziasztok!
Még mindig keresek olyan budapesi nőt akit izgatna alkalmanként az autós kölcsönös maszti ,orál, stb !
Csak nő, csak Budapest !
Valóban 23-cm cerkám van
Még mindig keresek olyan budapesi nőt akit izgatna alkalmanként az autós kölcsönös maszti ,orál, stb !
Csak nő, csak Budapest !
Valóban 23-cm cerkám van
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok! Szívesen csatlakoznánk párhoz cuckoldra illetve pasi csatlakozhat cuckoldra Nagykanizsán ma este - éjjel. Buli után lesz aktuális
Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék mint kukkoló (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Párokhoz szívesen csatlakoznék mint kukkoló (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Holnap napkozben, vagy este kukkolhato par veszprem környékén?
Szexelő párt néznék Szegeden és környékén.Én is kukkolható vagyok maszti közben.
Sziasztok. Ma, holnap este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk kölcsönös kukkolásra.
Sziasztok, ezen a hétvégén, kukkolható párt fogadnék, Győr környékén.
Ma szivesen kukkolnék!
Sziasztok fiatalos igényes sportos pasi vagyok syvesen kukkolnek párokat sex kozben
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén
Szeretek kamozni tangában.Hetero vagyok a pasik nem izgatnak föl de az igen ha részletesen írják, hogy mit csináljak!
Ujjazom magam és ha izgat feldugok valamit a popómba!
teamson vagy gmai.com ímélen tudok kamozni.Ha érdekel a dolog írj!
Ujjazom magam és ha izgat feldugok valamit a popómba!
teamson vagy gmai.com ímélen tudok kamozni.Ha érdekel a dolog írj!
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Viberen , goglcseten van hölgyet vagy párt kukkolnek