001energo@gmail.com ra tudtok irni
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 12. péntek 14:19

Törölt felhasználó (887219)

irj privátba elérhetöséget
irj privátba elérhetöséget
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 12. péntek 11:12
Törölt felhasználó (815877)

szio szekszárdi vagyok
szio szekszárdi vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 12. péntek 11:02

Sziasztok honnét irtok?
Sziasztok honnét irtok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 12. péntek 10:55

ösze kéne hozzunk valamit. a párod is beszálna,
SZIASZTOK nem szabad sajnálni a pénzt egy job minöségre. nekünk az elsö nem jött be,utánna vettünk egy jo minöségüt ez jo. élvezzük a használatát. méretbe nem kell a leg vastagabb sem a leg vékonyabb.válaszatok átlagos méretüt, és elöször nem kell nagyon eres legyen kivül. sok sikert.
(Ez egy válasz titkos_vagyak üzenetére (2014. 12. 09. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 09. kedd 19:27

Sziasztok! Mi is szívesem játszunk ilyesmit, és szeretnénk végre beruházni egy felcsatolható szerszámba. De akkora a kínálat, hogy nem is tudunk választani.
Van olyan, amit bátran ajánlotok vagy egyeltalán nem javasoltok? Esetleg valakinek van tapasztalata az öv nélküli verziókkal? Köszi a segítséget!

Van olyan, amit bátran ajánlotok vagy egyeltalán nem javasoltok? Esetleg valakinek van tapasztalata az öv nélküli verziókkal? Köszi a segítséget!

ösze kéne hozzunk valamit. a párod is beszálna,
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 10. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 10. szerda 11:19

én is szeretem
én is szeretem
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 07. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 07. vasárnap 08:31

ami belefér

Sziasztok!
En egy olyat vettem, aminel egy normal meretu (bar elsore nagynak tuno) kulso dildovan van ellatva, belul pedig van 2 kisebb dildo a Holgy oromere. A ket belso akar egyesevel is kiveheto.
Ha erdekel Benneteket akkor irjatok privit es meselek, kuldok kepet, linket szivesen.
De az biztos h tenyleg erdemes egyszer beruhazni egy jobbra, mint venni valami olcsobb es rosszabb minosegut... (Ez egy válasz titkos_vagyak üzenetére (2014. 12. 09. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
En egy olyat vettem, aminel egy normal meretu (bar elsore nagynak tuno) kulso dildovan van ellatva, belul pedig van 2 kisebb dildo a Holgy oromere. A ket belso akar egyesevel is kiveheto.
Ha erdekel Benneteket akkor irjatok privit es meselek, kuldok kepet, linket szivesen.
De az biztos h tenyleg erdemes egyszer beruhazni egy jobbra, mint venni valami olcsobb es rosszabb minosegut... (Ez egy válasz titkos_vagyak üzenetére (2014. 12. 09. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Mi is szívesem játszunk ilyesmit, és szeretnénk végre beruházni egy felcsatolható szerszámba. De akkora a kínálat, hogy nem is tudunk választani.

Sziasztok! Az öv nélküli verziót csak nagyon szűk puncis lányoknak javaslom. Nekünk is van de nem jött be.
Nemrég vettünk felcsatolhatóst is.....javaslom ne sajnáljátok a pénzt egy komolyabbra! (Ez egy válasz titkos_vagyak üzenetére (2014. 12. 09. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nemrég vettünk felcsatolhatóst is.....javaslom ne sajnáljátok a pénzt egy komolyabbra! (Ez egy válasz titkos_vagyak üzenetére (2014. 12. 09. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok
nekünk volt olyan, ami dupla dildós volt, tehát a lánynak is állt egy belül. ez annyira a barátnőmnek nem jött be...kényelmetlen volt neki...
szerintem azok a legjobbak, amik nem bazi nagyok és kissé hasonlít az igazira, vagyis formailag és állagra is, legyen picit hajlékony.
üdv
nekünk volt olyan, ami dupla dildós volt, tehát a lánynak is állt egy belül. ez annyira a barátnőmnek nem jött be...kényelmetlen volt neki...
szerintem azok a legjobbak, amik nem bazi nagyok és kissé hasonlít az igazira, vagyis formailag és állagra is, legyen picit hajlékony.
üdv

Hello.én is szeretném ki próbálni mikor egy lány kényesztetné
a popsim!Szabolcsi vagyok van olyan aki szivesen csinálná nekem
,de kölcsönösen is csinálnám!
a popsim!Szabolcsi vagyok van olyan aki szivesen csinálná nekem
,de kölcsönösen is csinálnám!
ami belefér
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 04. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 04. csütörtök 14:53

szia mi a játék neve:?
szeretem a popsis játékokat, minden irányba.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 12. 05. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)

iljen, ha jól olvasom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 04. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 04. csütörtök 14:53

(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 04. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 04. csütörtök 13:00

szeretnék lányokkal ismerkedni, akik szeretnek iljen jétékokat játszani.az se baj ha lezbi páros. tolna megyei vagyok.irjatok

szeretnék lányokkal ismerkedni, akik szeretnek iljen jétékokat játszani.az se baj ha lezbi páros. tolna megyei vagyok.irjatok

Ma megerkezett az egyik karacsonyi ajandekom magamtol
Egy olyan felcsatolhatos jatekszer aminek van 2 belso dildoja is...

Egy olyan felcsatolhatos jatekszer aminek van 2 belso dildoja is...
Vegre egy valasz Holgytol!!! Koszonom!
Varom a tovabbi valaszokat is! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 09. vasárnap 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 09. vasárnap 22:14
Varom a tovabbi valaszokat is! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 09. vasárnap 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884496)
VIP

Isteni
Fejben van orgszmus közeli állapot...
Nagyon beindit... imádom.

Fejben van orgszmus közeli állapot...
Nagyon beindit... imádom.