én imádom amikor a párom játszik a popomal. nagyon élvezetes dolog.én egyre jobban rá kaptam erre a játékra.már felcsatisal is toljuk.
Somogyból én is szívesen ismerkednék ilyen csajokkal!
tegnap megvolt.
sok lányt izgat a téma, csak nem mindenki mer előhozakodni vele
Egerben valaki?
az írjon
az írjon
Ilyen baratno kellene nekem is, aki benne van az oda-vissza analis jatekokban...
A párom immádja érezni ahogy az ujjával érzi ahogy megkeményedik a prosztatám!!Nagyon jo tud lenni ha meg van a kettötök közötti összhang!!

Én most kaptam rá az ízére párom cumizás közben szokott ujjazni nem is gondoltam hogy ennyire jo. Mostmár rendszeressen csinálja és ö is nagyon élvezi.
Nálunk rendszeres a pajzánkodás ezen formája. Általában hosszas együttlétek végén, mikor már az asszonyt elélveztettem párszor, szokta felcsatolni a "fegyverét" a párom és így élveztet el.
Jól megdolgozza a fenekem, miközben masszázsgéllel simogatja a farkam. Orbitálisakat szoktam élvezni.
A párom nagyon élvezi.....
Jól megdolgozza a fenekem, miközben masszázsgéllel simogatja a farkam. Orbitálisakat szoktam élvezni.
A párom nagyon élvezi.....
Az én barátnőm is bírja a dolgot.. általában 69ben nyalás / szopás közben ujjazzuk egyszerre egymás fenekét
(Ez egy válasz nyitott férj üzenetére (2014. 08. 28. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 28. csütörtök 13:12

A párom rendszeresen ujjazza a seggem amikor cumizik . Sztem élvezi mert ha elkezd szopni már nyul is a segemlyuka felé és dörzsöli ujjazza a lyukam
csak kíváncsiságból kérdem, sohasem lett kakis az ujja?
(Ez egy válasz nyitott férj üzenetére (2014. 08. 28. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 28. csütörtök 13:12

A párom rendszeresen ujjazza a seggem amikor cumizik . Sztem élvezi mert ha elkezd szopni már nyul is a segemlyuka felé és dörzsöli ujjazza a lyukam
?!
Nagykanizsa és környékén keresek 20-40közti hölgyet,aki elrendezné a fenekemet rendesen.
20/F
20/F
En mar voltam hivatasossal es o azt mondta h nagyon szereti, de ugye ez nem biztos h oszinte volt.
Szoval olyan Holgy valaszat varnam aki nem hivatasos es szereti v nem szereti, de csinalja... (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 07. 09. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 09. szerda 18:22
Szoval olyan Holgy valaszat varnam aki nem hivatasos es szereti v nem szereti, de csinalja... (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 07. 09. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)

én megkérdeztem egy hivatásost aki rendszeresen teszi ezt a vendégeivel, neki mulatságos
én megkérdeztem egy hivatásost aki rendszeresen teszi ezt a vendégeivel, neki mulatságos
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 28. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 28. szombat 12:30
Törölt felhasználó (774401)
VIP

Szivesen olvasnek Holgy hozzaszolast, h nekik milyen erzes amikor egy pasit dugnak....
?
Szivesen olvasnek Holgy hozzaszolast, h nekik milyen erzes amikor egy pasit dugnak....
nem lehet rossz,de ha fiu dug fiut az csak jobb (én aktiv)
jó
(Ez egy válasz Spanking79 üzenetére (2014. 06. 25. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 25. szerda 20:20

Greatom jól mondta! Azt szeretném,ha egy lány dugna meg!
Szeretném megtudni milyen érzés....
Szeretném megtudni milyen érzés....