SZiasztok, engem nagyon érdekel ez a téma és ha lenne belálalos hölgy vagy esetleg pár nyugodtan irjon nekem üzenetet h beszélgessünk

huu.de jo a pasidnak...
)
(Ez egy válasz nimfolanyka üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 19:46

sziasztok.en rendszeresen megdugom a pasimat pedig egyältalän nem buzi.egyszerüen engem nagyon izgat ö pedig hatalmasikat spriccel töle!!
sziasztok.en rendszeresen megdugom a pasimat pedig egyältalän nem buzi.egyszerüen engem nagyon izgat ö pedig hatalmasikat spriccel töle!!
Felcsatolhatóval próbáltad már?
(Ez egy válasz Krazmer üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 09:02

Imádom.rendszeresn csináljuk a barátnőmmel.Nyelvét jó mélyre bedugja,alaposan kinyaliz,ujjaz,időnként a vibri is előkerül.Ez hozzátartozik a jó szexhez.
Imádom.rendszeresn csináljuk a barátnőmmel.Nyelvét jó mélyre bedugja,alaposan kinyaliz,ujjaz,időnként a vibri is előkerül.Ez hozzátartozik a jó szexhez.
Vegyé' lottót!
Wazze'!
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 10:28
Wazze'!

....ali..uj STRAP-ON ra gyüjtessz
)gondolom a régit már "elnyütted"..
..

azt csak a kiváltságosoknak..és a müfütyis hölgyeknek..

ingyyéé?...hol élsz?
Szerintem rakd fel a GGre és igy minden érdeklődő megtudja nézni
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)

....ali..uj STRAP-ON ra gyüjtessz
)gondolom a régit már "elnyütted"..
..

Oktató filmek vannak!
Érdekel valkit?
Érdekel valkit?
Na látod!
Csak egy kiegészítés: SZÉTkefélni azért nem kell, de szívesen veszem, ha határozottan megmasszíroz.
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 09. 04. kedd 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 16:35
Csak egy kiegészítés: SZÉTkefélni azért nem kell, de szívesen veszem, ha határozottan megmasszíroz.

persze,hogy nem mind1 ha a fenekedröl van szó.. beverik vagy elverik!!de mindenkinek van valamilyen perverziója!van aki "szereti ha büdös a picsa" és van aki azt imádja ha véresre korbácsolja a domina nöje miközben önkielégítést végez!te azt szereted ha a csajod szétkeféli a segged .....megsúgom ..én is!föleg ha egy full bomba nö csinálja!!!

persze,hogy nem mind1 ha a fenekedröl van szó.. beverik vagy elverik!!de mindenkinek van valamilyen perverziója!van aki "szereti ha büdös a picsa" és van aki azt imádja ha véresre korbácsolja a domina nöje miközben önkielégítést végez!te azt szereted ha a csajod szétkeféli a segged .....megsúgom ..én is!föleg ha egy full bomba nö csinálja!!!
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 10:45

Azért nem mindegy, hogy arra izgulsz, hogy egy domina jelmezben fenekeljen el, vagy arra, hogy az idegszálakkal sűrűn átszőtt, jól ingerelhető fenekeden keresztül elégítsen ki a barátnőd. Minőségi különbség...
Ez valószínű pontvadászatnak minősül majd...
Más: a szexuális segédeszközök topikjában is előkerült a téma, hogy buzi-e vagy, ha hagyod az anális kényeztetést. Újra jelzem: rohadt jó érzés, és érdemes kipróbálni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 09:17
Más: a szexuális segédeszközök topikjában is előkerült a téma, hogy buzi-e vagy, ha hagyod az anális kényeztetést. Újra jelzem: rohadt jó érzés, és érdemes kipróbálni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (112782)

Nagyon szuper mimár probáltuk igen bejött.
Nagyon szuper mimár probáltuk igen bejött.
Nagyon szuper mimár probáltuk igen bejött

hamár a férjed nem engedi akkor baszd meg a haverját..
))..
korrekt..)))

korrekt..)))
hamár a férjed nem engedi akkor baszd meg a haverját..
))..
korrekt..))) (Ez egy válasz hazaspar-1 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 10:09

korrekt..))) (Ez egy válasz hazaspar-1 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Párom nem kimondottan rajongott az ötletért,a prosztatamasszázson túl nem sszeretne több anális élményt,de van egy haverja akivel közel 8 éve imtenzív szexuális kapcsolatom van,vele már elég vad dolgokat is kipróbáltunk,ő belement,és nagyon élvezi.
Volt párommal mi is kipróbáltuk 1x a prosztatamasszázst és fantasztikus volt. Továbbira sajnos nem tudtam rávenni, pedig szivesen kiprobáltam volna, illetve kiprobálnám ha egy csaj vibrátorral kényeztetné a fenekemet. Ha van rá jelentkező állok elébe.
Azért nem mindegy, hogy arra izgulsz, hogy egy domina jelmezben fenekeljen el, vagy arra, hogy az idegszálakkal sűrűn átszőtt, jól ingerelhető fenekeden keresztül elégítsen ki a barátnőd. Minőségi különbség...
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 07. 27. péntek 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 19:44

inkább enyhe perverzió...van aki erre izgul,van aki arra...szőrös muff,domina,harisnya..és még sorolhatnám...vagy "ne fürggyé le"...