én párom is nagyon szereti ha ott vagyok nézem öket hogyjátszanak egymásal szoktam segiteni mindkettönek
(Ez egy válasz zojud üzenetére (2007. 10. 16. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 16:08

Sziasztok!
Mi is szeretjük a feleségemmel ezeket a játékokat és keresün fiút v. párokat hasonló beállítottsággal. A feleségem nagyon szeretne látni engem egy másik fiúval és én is szivesen tennék a kedvébe. Fényképes leveleket várunk,legyetek ápoltak, ez nagyon fontos!
Mi is szeretjük a feleségemmel ezeket a játékokat és keresün fiút v. párokat hasonló beállítottsággal. A feleségem nagyon szeretne látni engem egy másik fiúval és én is szivesen tennék a kedvébe. Fényképes leveleket várunk,legyetek ápoltak, ez nagyon fontos!
a topic nem társkereső, takarítva!
(kimoderálva és a hsz-ed áthelyezve a társkereső rovatba! itt a témáról kellene írnod! : tom)

na azért ez nem így van!bizalom ide-bizalom oda!!!a lényeg,hogy puncija legyen az illetönek aki csinálja!..érted?..csaj legyen.molett,sovány,magas,alacsony,fehér vagy fekete..lehet akár kínai is..kinek mi jön be..tök mindegy!!csak az a puni!!az a lényeg!!kinek milyen..nekem speciel jó nagy csöcsökkel!!!
olyan igazi "3 kezes.."
))..imádom!!
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 10. 19. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 16:01
olyan igazi "3 kezes.."

bizalom kérdése. Ahogy olvasgatom, aki bízik a csajában, engedi, aki nem, az nem. Ennyi a titok.
bizalom kérdése. Ahogy olvasgatom, aki bízik a csajában, engedi, aki nem, az nem. Ennyi a titok.
ez nem pár kereső, van arra külön rovat (ezért kimoderáltam a hsz-det!)
ide a tapasztalataitokat, véleményeiteket várjuk a témában!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 00:58

ide a tapasztalataitokat, véleményeiteket várjuk a témában!

Törölt felhasználó (98615)

(kimoderálva)
(kimoderálva)
(Ez egy válasz zojud üzenetére (2007. 10. 16. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 16:08

Sziasztok!
én még úgy nem tudtam elélvezni mikor a csajom dugott,hogy nem értem a farkamhoz!gondoltam már rá..de sajna soha nem sikerült...csak úgy ha verte közben...igaz így is nagyon élveztem!
)
(Ez egy válasz Tündérke75 üzenetére (2007. 10. 16. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 22:03

Szerintem nagyon sok pasiban van gátlás a saját feneke miatt. Azt hiszik, hogy ha ilyet csinálnak akkor ők már melegnek számítanak. Pedig nem! Nekem az a véleményem, hogy minden férfi képes lenne ezt élvezni ha el tudná magát engedni. És persze kell hozzá egy ügyes lány is

Nagyon igazad van, pedig nagyon jó is lehet ( volt benne részem ) csak sokan azt hiszik ilyenkor mások lesznek !
(Ez egy válasz Tündérke75 üzenetére (2007. 10. 16. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 22:03

Szerintem nagyon sok pasiban van gátlás a saját feneke miatt. Azt hiszik, hogy ha ilyet csinálnak akkor ők már melegnek számítanak. Pedig nem! Nekem az a véleményem, hogy minden férfi képes lenne ezt élvezni ha el tudná magát engedni. És persze kell hozzá egy ügyes lány is

Szia! Szerintem ez mindenkinél egyéni. Van aki szereti, van aki nem.
Én már próbáltam,nekem valahogy nem jött be.
Mondjuk a csajom se szereti ha én csinálom neki ugyanezt.Akkor meg mi értelme?
Mondjuk a csajom se szereti ha én csinálom neki ugyanezt.Akkor meg mi értelme?
Sziasztok!
Részletek?
Mivel dugod?
Mennyi ideig?
Hogy élvez el férjed?
Te hogy élvezel?
stb.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 06:18
Mivel dugod?
Mennyi ideig?
Hogy élvez el férjed?
Te hogy élvezel?
stb.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119038)

ÉN is szeretem meg dugni a férjemet SZeretem látni hogy élvezi.
sziasztok lányok. szeretném ha valaki kipróbálná velem a dolgot. szóval aki megdugna.
kipróbálnám !
kispicsa te egy belevaló csaj vagy puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem érdekelne esetleg benneteket egy igazán művelt és intelligens fiú aki szívesen beszállna hozzátok?

Na bakker ez ám az a dolog amit mem szeretnék,hogy megtörténjen velem.