Hali,
Az én barátom egyszer szeretkezés közben oda tette az ujjamat arra a bizonyos helyre és úgy kezdte el maszírozni magát hogy az én kezem az övében volt. Azóta gyakran izgatom őt ilyen módon, mert tudom, hogy jól esik neki. Meg van is abban valami izgató, hogy én is jól meg..hatom őt. Ettől egyébként mindig nagyon hamar elélvez...
Az én barátom egyszer szeretkezés közben oda tette az ujjamat arra a bizonyos helyre és úgy kezdte el maszírozni magát hogy az én kezem az övében volt. Azóta gyakran izgatom őt ilyen módon, mert tudom, hogy jól esik neki. Meg van is abban valami izgató, hogy én is jól meg..hatom őt. Ettől egyébként mindig nagyon hamar elélvez...
Vázold fel neki miért akarod, mennyire jó ez neked.
Neten járj utána a prosztata masszázs témának és mutasd meg neki, hogy ez a srácoknak tényleg egy baromi jó dolog. Talán hajlandó belemenni. Természetesen előtte ALAPOS tisztálkodás.
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2008. 03. 28. péntek 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 10:25
Neten járj utána a prosztata masszázs témának és mutasd meg neki, hogy ez a srácoknak tényleg egy baromi jó dolog. Talán hajlandó belemenni. Természetesen előtte ALAPOS tisztálkodás.

Szia!
Nagyon irigyellek! Nem tudom, hogy vehetném erre rá a csajom,? Én kipróbálnám nagyon Szívesen de a csajom kiakadna.
Nagyon irigyellek! Nem tudom, hogy vehetném erre rá a csajom,? Én kipróbálnám nagyon Szívesen de a csajom kiakadna.
sziasztok! Szerintem semmi ördöngöség nincs benne-most ezt nem azért irom mert minden nap meg dugott volna a csajom ,de igaz nekem csak az ujja volt benne ,de akkorát élveztem mint a ház!
elöször csak probáljátok ki ,hogy a barátnötök az ujjval izgatja a prosztatádat! Hidd el elmondod 1000x-a mi atyánkat!
Jö éjt

ez nem ismerkedős-randis topic! (ajánlatoktól kiméljétek a hozzászólókat!

én is kipróbálnám hogy 1csaj meg...de ahoz kéne 1olyan csaj.jelentkező???
molly....szerintem nagyon finom a dolog...esetleg TE ?

Természetesen csak jelképesen hívom anyának a párom ;-D Nem gondoltam volna, hogy ezen valaki így elgondolkozik...
Szia!
Nagyon irigyellek! Nem tudom, hogy vehetném erre rá a csajom,? Én kipróbálnám nagyon Szívesen de a csajom kiakadna. (Ez egy válasz 19771977 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 11:31
Nagyon irigyellek! Nem tudom, hogy vehetném erre rá a csajom,? Én kipróbálnám nagyon Szívesen de a csajom kiakadna. (Ez egy válasz 19771977 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Játszottunk, amolyan ráérős, (nem durr bele) este volt. Előkerült a vibri, máskor is izgtatta már az anusom, de most bekapta a farkam és utánna szépen betette a vibrit, először meglepődtem, de aztán nem is volt roszz, sőt!
Általában a gyermekes párok nő tagját szokás Anyának szólítani, sok esteben még Apa is így szólítja, vagy beszél róla.
De lehet asszony is!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 14:50
De lehet asszony is!

van aki a feleségét, bizalmasan Anyának hívja (legalábbis remélem, hogy jól asszociáltam a megszólítását), ha az igazi Édesanyjáról van szó, az természetesen törvénytelen cselekedet, és elítélendő /tiltandó!
van aki a feleségét, bizalmasan Anyának hívja (legalábbis remélem, hogy jól asszociáltam a megszólítását), ha az igazi Édesanyjáról van szó, az természetesen törvénytelen cselekedet, és elítélendő /tiltandó!
Játszottunk, amolyan ráérős, (nem durr bele) este volt. Előkerült a vibri, máskor is izgtatta már az anusom, de most bekapta a farkam és utánna szépen betette a vibrit, először meglepődtem, de aztán nem is volt roszz, sőt!
Írd le bővebben, részletesebben, mi volt jó benne, hogyan történt?
(Ez egy válasz 19771977 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 08:40

Anya tegnap este magáévá tett a vibrivel, és közben a farkamat szopogatta...
Hát elég jó volt!
Hát elég jó volt!
Anya tegnap este magáévá tett a vibrivel, és közben a farkamat szopogatta...
Hát elég jó volt!
Hát elég jó volt!
Látom senkinek sem akadt hasonlóban része az elmúlt időszakban, ebben az évben ! Pedig kár kihagyni mert ilyen s hasonlóakban nem mindig van része senkinek sem

(kimoderálva! senki nem kiváncsi a saját weboldaladon történtekkel, idegen szexhonlapokra a GG-n belül nem hivatkozunk! tiltás jár érte!): tom

kipróbálnám, de eddig még nem jött össze a dolog
takarítottam a topicban
minden társkereső hszt ide írjatok
mivel aliszultán megnyitotta a téma társkeresőjét, ezért minden figyelmeztetés nélkül törölni fogom innen a mailcímes, partnerkereséses hszeket...a durvábbak tiltást is kapnak!!!
ide csak véleményeket, élményeket várunk a témával kapcsolatban!!!
minden társkereső hszt ide írjatok
mivel aliszultán megnyitotta a téma társkeresőjét, ezért minden figyelmeztetés nélkül törölni fogom innen a mailcímes, partnerkereséses hszeket...a durvábbak tiltást is kapnak!!!
ide csak véleményeket, élményeket várunk a témával kapcsolatban!!!
Hali!
Ide lehet írni:
Társkeresés
Téma
Üzenetek
Utolsó üzenet
Utolsó hozzászóló
Szerep csere (Lány dug fiút)
1 db
ma 06:39
Aliszultan
Ide lehet írni:
Társkeresés
Téma
Üzenetek
Utolsó üzenet
Utolsó hozzászóló
Szerep csere (Lány dug fiút)
1 db
ma 06:39
Aliszultan
nekem ma este lesz ha minden ok
ide is berakom, mert ez a topic is kezd félrecsúszni!
Ali! kicsit Te is fogd vissza magadat! (alapvetően ez egy heteró oldal!!! tudod, hogy semmi bajom a fiúkkal, de...
---------------------------------------------
"báránykáim"!
ez itt nem társkereső rovat!
nem randi megbeszélő topic,
a témáról kellene beszélgetnetek, állást foglalnotok,
és azokat megvitatni!
és NEM is chatszoba!!!
térjetek vissza a ROVAT és topic címének megfelelő vágányra:Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) \Lány dug fiút
különben kénytelen leszek moderálni!!!
Ali! kicsit Te is fogd vissza magadat! (alapvetően ez egy heteró oldal!!! tudod, hogy semmi bajom a fiúkkal, de...

---------------------------------------------
"báránykáim"!
ez itt nem társkereső rovat!
nem randi megbeszélő topic,
a témáról kellene beszélgetnetek, állást foglalnotok,
és azokat megvitatni!
és NEM is chatszoba!!!
térjetek vissza a ROVAT és topic címének megfelelő vágányra:Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) \Lány dug fiút
különben kénytelen leszek moderálni!!!