Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Szeretem,ha a férfi élvezi a ha megdugom,mert a legnagyobb élvezet neki a prosztata orgazmus."
"De sajnos sokan nem merik kipróbálni."
"Isteni mindkét félnek"
"Ki s ki ,hogyan viszonyul a kényeztetéshez "
"nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#744   2008. 08. 23. szombat 11:57
X Törölt felhasználó (335053)
jó neked,
irigyellek érte,
nem adod kölcsön ? smile
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 08. 23. szombat 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 23. szombat 10:41
nincs is jobb anál amikor a pároma felcstolhatoval dug vagy szopom.probáljátok ki nagyon jo.
#743   2008. 08. 23. szombat 10:41
zsozs70 zsozs70
nincs is jobb anál amikor a pároma felcstolhatoval dug vagy szopom.probáljátok ki nagyon jo.
#742   2008. 07. 26. szombat 14:49
MrEnigma MrEnigma
Bekened a kezed jó alaposan vazelinnel vagy krémmel, benyúlsz egy ujjal és elülső irányban keresel egy dió méretű kemény valamit, ha megtaláltad érezni fogod hogy jó helyen jársz. Innentől egyik kezedben a bré, másik kezed a valagadban és adj neki ami belefér!
nyes
#741   2008. 07. 21. hétfő 12:53
szolnokijani szolnokijani
Szivesen kipróbálnám én is ,de sajnos nincs itt olyan lány! Vagy van?
#740   2008. 07. 20. vasárnap 22:34
Atis76 Atis76
Nagyon irigyellek. Szívesen kipróbálnán én is egy lánnyal. Kevés az ilyen vállalkozó szellemű lány... :-(
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2008. 07. 08. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 18:54
A tegnap este megtortent,de meg nem volt prosztata orgazmusom,de meg igy is oriasi elmeny volt mind2nknek!!

Dusolassal kezdodott,bementunk a dus ala,es a tobbek tanacsat megfogadva,lecsavartuk a rozsat ,es jol kimostuk a fenekem!Mar as is egy kulonleges erzes volt!Aztan irany az agy,hosszab bemelegites utan,a kedvesem mikozben a makkomat csokolgatta,becsusztatott a fenekembe 1 dildot(sikositoval)!Valami eddig nem erzett elmenyben volt reszem,bizsergett az egesz testem,oriasi elmeny volt!Aztan bekapta a farkam,es a dildot ki-be huzogatta,nem gyozom hangsujozni,hogy mekkora elmeny volt..A parom is nagyon elvezte,ahogy a segjukamat kenyeszteti,olyan nedves volt,hogy szinte csepegett!Mindez haton fekve tortent!
Majd atalltam kutya pozban,es ugy helyezte belem,es elkezdett hatulrol ugy meghagni,hogy kozbe az egyik kezevel a farkam kenyeztette,a masikkal a dildot huzogatta ki-be,abban a pozban,mint amikor en dugnam hatulrol,es ugy tett mintha ra lenne csatolva...Mar annyira be voltunk indulva,hogy montdam neki,hogy vissza fekszem a hatamra es uljon bele a farkamba ,mikozben a dildo benne marad a fenekembe!Nem is kellett sok,es mindketten 1 oriasi elveztunk!Oriasi volt...Ma remelem megismeteljuk!!

Tudnotok kell,hogy 100% hetero vagyok,es nem tudnam elkepzelni,hogy 1 srac meghagjon,sot meg azt sem,hogy megcsokoljon,undorodom a gondolattol is,meg a farkam is lekanyul,ha eppen allo pozicioban van!Szoval nem mindenki homo,vagy bi,akit meghag a felesege!!Mar azon gondolkodom,hogy veszunk 1 felcsatolosat!!

Aki meg nem probalta,ajanlom probalja ki,nem banja meg,de ha megis,szerintem nincs veszteni valoja!!!
#739   2008. 07. 20. vasárnap 21:12
X Törölt felhasználó (137313)
Dehogy "gáz"....lehet,h. +találta a prosztatátad,attól is élveztél. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 20. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42919)
2008. 07. 20. vasárnap 20:51
SZIASZTOK!TEGNAP A PÁROM MOST ELŐSZÖR,SZOPÁS KÖZBEN VALAHOGY LETÉVETT A FENEKEMHEZ ÉS ELKEZDETT ÚJAZNI,PERTSZE KRÉMMEL.NEM ELLENKEZDTEM MERT NAGYON NAGYON JÓ VOLT!HATALMASAT ÉLVEZTEM!SZERÉNTETEK EZ GÁZ DOLOG? VALAKI ÍRJON!!!!

(rettentően örülünk neked, de írj kisbetűkkel!!! :tom) ejnye1
#738   2008. 07. 20. vasárnap 20:51
X Törölt felhasználó (42919)
SZIASZTOK!TEGNAP A PÁROM MOST ELŐSZÖR,SZOPÁS KÖZBEN VALAHOGY LETÉVETT A FENEKEMHEZ ÉS ELKEZDETT ÚJAZNI,PERTSZE KRÉMMEL.NEM ELLENKEZDTEM MERT NAGYON NAGYON JÓ VOLT!HATALMASAT ÉLVEZTEM!SZERÉNTETEK EZ GÁZ DOLOG? VALAKI ÍRJON!!!!

(rettentően örülünk neked, de írj kisbetűkkel!!! :tom) ejnye1
#737   2008. 07. 16. szerda 19:52
zsozs70 zsozs70
ezeket a dolgokat én is kiprobálnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (171309)
2008. 07. 14. hétfő 22:52
Szerencsés srácok! smile

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#736   2008. 07. 16. szerda 18:11
X Törölt felhasználó (1500)
irigylem a srácokat wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsés srácok! smile

#735   2008. 07. 15. kedd 20:04
X Törölt felhasználó (43750)
Sziasztok!Ezt nagyon szívesen kiproooálném én is!!!
Biztosan joo lehet!!!!
#734   2008. 07. 15. kedd 14:45
X Törölt felhasználó (137313) VIP
Akkor + ne gyere ide és ne vágd szét a topic'ot!
(Ez egy válasz blablavc üzenetére (2008. 07. 15. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 15. kedd 13:49
rosz nem tetszik!!!(6)
#733   2008. 07. 15. kedd 13:49
blablavc blablavc
rosz nem tetszik!!!(6)
#732   2008. 07. 15. kedd 01:09
kandurmarci kandurmarci VIP
Jók ezek a felcsatolható műfarkak,s ha van hozzá 1, de még inkább 2 nő, akkor isteni lehet. Jó lenne kipróbálni.
Szerencsés srácok! smile

#731   2008. 07. 14. hétfő 22:52
X Törölt felhasználó (171309)
Szerencsés srácok! smile

#730   2008. 07. 11. péntek 20:45
Paul van Dick Paul van Dick
srácok, képeket mikor raktok fel ? smile
#729   2008. 07. 08. kedd 18:54
hot_blood hot_blood
A tegnap este megtortent,de meg nem volt prosztata orgazmusom,de meg igy is oriasi elmeny volt mind2nknek!!

Dusolassal kezdodott,bementunk a dus ala,es a tobbek tanacsat megfogadva,lecsavartuk a rozsat ,es jol kimostuk a fenekem!Mar as is egy kulonleges erzes volt!Aztan irany az agy,hosszab bemelegites utan,a kedvesem mikozben a makkomat csokolgatta,becsusztatott a fenekembe 1 dildot(sikositoval)!Valami eddig nem erzett elmenyben volt reszem,bizsergett az egesz testem,oriasi elmeny volt!Aztan bekapta a farkam,es a dildot ki-be huzogatta,nem gyozom hangsujozni,hogy mekkora elmeny volt..A parom is nagyon elvezte,ahogy a segjukamat kenyeszteti,olyan nedves volt,hogy szinte csepegett!Mindez haton fekve tortent!
Majd atalltam kutya pozban,es ugy helyezte belem,es elkezdett hatulrol ugy meghagni,hogy kozbe az egyik kezevel a farkam kenyeztette,a masikkal a dildot huzogatta ki-be,abban a pozban,mint amikor en dugnam hatulrol,es ugy tett mintha ra lenne csatolva...Mar annyira be voltunk indulva,hogy montdam neki,hogy vissza fekszem a hatamra es uljon bele a farkamba ,mikozben a dildo benne marad a fenekembe!Nem is kellett sok,es mindketten 1 oriasi elveztunk!Oriasi volt...Ma remelem megismeteljuk!!

Tudnotok kell,hogy 100% hetero vagyok,es nem tudnam elkepzelni,hogy 1 srac meghagjon,sot meg azt sem,hogy megcsokoljon,undorodom a gondolattol is,meg a farkam is lekanyul,ha eppen allo pozicioban van!Szoval nem mindenki homo,vagy bi,akit meghag a felesege!!Mar azon gondolkodom,hogy veszunk 1 felcsatolosat!!

Aki meg nem probalta,ajanlom probalja ki,nem banja meg,de ha megis,szerintem nincs veszteni valoja!!!
#728   2008. 07. 08. kedd 09:47
MrEnigma MrEnigma
A szexfilm neked mióta segítség???
Alul linkeltem egy képet, van még a prosztatamasszázs saját részre topic. Ott is szó van erről. Olvass vissza, de az alábbi kép alapján ha nem találod meg akkor szerintem hagyj fel a mókával.

Ha rátapintott a csajod fogod érezni hogy megvan, mert igen gyorsan orgazmusközeli állapotba kerülsz.
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 19:16
Latom,hogy nem tul sok a segitseg..Tenyleg nem tud senki semmi errol szolo xxx filmet?Oszinten nem hinnem..A "FINE LINE 4"`et nem talalom sehol,esetleg megirna nekem 1 linket priviben??

Elore is koccike,nagyon halas leszek erte!!
#727   2008. 07. 07. hétfő 19:16
hot_blood hot_blood
Latom,hogy nem tul sok a segitseg..Tenyleg nem tud senki semmi errol szolo xxx filmet?Oszinten nem hinnem..A "FINE LINE 4"`et nem talalom sehol,esetleg megirna nekem 1 linket priviben??

Elore is koccike,nagyon halas leszek erte!!
#726   2008. 07. 06. vasárnap 17:56
hot_blood hot_blood
Valahogy nekem is izgatta a fantaziamat ez a dolog,es utana kerestem...Visszaolvastam,es mostmar biztos ki is fogom probalni!Majd jelenkezem a reszletekkel,remelem minnel hamarabb!!

Amugy valaki nem tud nekem segiteni,hogy honnal tolthetek le egy errol szolo filmecsket,de nem rovid videokra vagyok kivancsi!!Elore is koccike!!

Es amig barki is gondolna valamit:100% heteroszexualis vagyok!!! beka2
#725   2008. 05. 27. kedd 10:35
MrEnigma MrEnigma
Ha már bejutottál "oda" legközlebb célirányosan haladj a prosztata felé és finoman vedd kezelésbe.
Barátod üvöltve fog elélvezni, és ha már lankad a kedv egy menet után ezzel a megoldással újra életet lehet bele leheleni. wink

(Ez egy válasz domola üzenetére (2008. 05. 26. hétfő 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 26. hétfő 15:21
Hali,

Az én barátom egyszer szeretkezés közben oda tette az ujjamat arra a bizonyos helyre és úgy kezdte el maszírozni magát hogy az én kezem az övében volt. Azóta gyakran izgatom őt ilyen módon, mert tudom, hogy jól esik neki. Meg van is abban valami izgató, hogy én is jól meg..hatom őt. Ettől egyébként mindig nagyon hamar elélvez...

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Aliszultan Aliszultan
Nyitás ideje: 2004. 09. 30. csütörtök
Üzenetek: 1884db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 20. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!