Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Szeretem,ha a férfi élvezi a ha megdugom,mert a legnagyobb élvezet neki a prosztata orgazmus."
"De sajnos sokan nem merik kipróbálni."
"Isteni mindkét félnek"
"Ki s ki ,hogyan viszonyul a kényeztetéshez "
"nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 55 56 57 58 59 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#764   2008. 10. 10. péntek 08:39
zsozs70 zsozs70
egyetértek veled.nekünk is bejött ez a dolog.
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 10. 08. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 07:50
Imádom, ha a párom hátulról szép lassan ujjazva tágít, majd megdug a felcsatolható vibrivel, csodálatos érzés! Én pedig egyszerre szoktam a barátnőm mindkét lyukját betömni, egyiket a sajátommal a másikat a felcsatolhatóval....
#763   2008. 10. 09. csütörtök 06:38
X Törölt felhasználó (42919)
Nem tudom miért tette le róla de vágyom rá hogy egy nő megdugjon!
#762   2008. 10. 08. szerda 07:50
senkialfonz01 senkialfonz01
Imádom, ha a párom hátulról szép lassan ujjazva tágít, majd megdug a felcsatolható vibrivel, csodálatos érzés! Én pedig egyszerre szoktam a barátnőm mindkét lyukját betömni, egyiket a sajátommal a másikat a felcsatolhatóval....
#761   2008. 10. 08. szerda 07:35
boszi76 boszi76
Sziasztok! 32 éves nő vagyok. A párommal év elején jöttünk össze,és az ujjammal elég gyakran kényeztettem. néhány hónappal később felvetette hogy látott egy tök jó felcsatolhatóst, én meg mondtam vegyük meg és próbáljuk ki. imádja ha hátulról benne vagyok. én ajánlom hogy aki nem próbálta még az tegye meg
#760   2008. 10. 06. hétfő 11:37
X Törölt felhasználó (347117)
Hali Zannna!
Annak kéne utánajárnod, hogy miért tett le a
csajod az ujjazásról, és ha ezt kiderítetted, akkor lépj csak tovább.
Szerintem, ha egyszer már (mint írtad)eljutottatok az ujjazásig, akkor minden szívfájdalom nélkül megkérheted, hogy mással is dugjon meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42919)
2008. 10. 05. vasárnap 14:25
Hali.Ti hogy veszitek rá a párotokat hogy ott lent matasson nektek?Nekem nem akarja,de én meg nagyon vágyok rá már!Félek hogy hűtlenséghez vezet a dolog ha nem teszi meg.Már arra gondoltam,hogy elmegyek egy fizetős nőhöz és ő megteszi!!! Valaki segítsen!
#759   2008. 10. 05. vasárnap 22:04
X Törölt felhasználó (140260)
Igen a nyitottság nagyon fontos. No meg ismerni kell a párodat is hogy mit enged és mit nem. Nyitott e az új dolgokra avagy nem. De fontos dolog a kiváncsiság is a tapasztalatszerzésre. hmmm
Iszonytató jó érzés amikor egyszerre jössz rá a partnereddel mi az ami mindkettőtöket a forráspontig repít!
(Ez egy válasz feketebari üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 21:17
Igen ez az önfeledt szexhez hozzátartozik,de ehhez kell hogy a két ember teljesen összhangban legyen és megnyíljon a másik elött. Nekem eddigi párkapcsolataim közül ő volt az első akivel ezt az élményt átéltem és csodálatos volt. Tényleg jó érzés az amikor a másiknak minden erogénzónáját ismered. Ezt mindenkinek át kell élnie egyszer az életben.
#758   2008. 10. 05. vasárnap 21:17
feketebari feketebari
Igen ez az önfeledt szexhez hozzátartozik,de ehhez kell hogy a két ember teljesen összhangban legyen és megnyíljon a másik elött. Nekem eddigi párkapcsolataim közül ő volt az első akivel ezt az élményt átéltem és csodálatos volt. Tényleg jó érzés az amikor a másiknak minden erogénzónáját ismered. Ezt mindenkinek át kell élnie egyszer az életben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (140260)
2008. 10. 05. vasárnap 20:37
Bari szerintem minden férfi számára izgató ha ott izgatják. Valahogy ott rengeteg ingerzóna öszpontosul. Bárcsak összehozna a sors egy hasonló hölgyel mint te. Nagyon kellemes tud lenni és teljesen eszemet vesztem ha játszadoznak ott is velem. de szerintem ritka az olyan hölgy aki ezt beválalja. Pedig az önfeledt szexhez ez is hozzá tartoz(hat)ik. Persze kölcsönösen az igazi.
#757   2008. 10. 05. vasárnap 20:37
X Törölt felhasználó (140260)
Bari szerintem minden férfi számára izgató ha ott izgatják. Valahogy ott rengeteg ingerzóna öszpontosul. Bárcsak összehozna a sors egy hasonló hölgyel mint te. Nagyon kellemes tud lenni és teljesen eszemet vesztem ha játszadoznak ott is velem. de szerintem ritka az olyan hölgy aki ezt beválalja. Pedig az önfeledt szexhez ez is hozzá tartoz(hat)ik. Persze kölcsönösen az igazi.
(Ez egy válasz feketebari üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 17:17
A volt párom élvezte ha megujjazom vagy ha a vibrátorral kényeztetem ott. Rettenetesen be tudott indulni ezekre a dolgokra. Imádtuk mindketten ő a kényeztetést én meg hogy kényeztethettem. A legjobb egy masszázzsal kezdeni és mire az egész testét bebarangolod addigra már csak azt várja a másik hogy ott is kényeztesd először egy ujjal aztán többel majd a vibrátorral vagy felcsatolhatóval. Onnantól jöhet a hatalmas orgia.
#756   2008. 10. 05. vasárnap 17:17
feketebari feketebari
A volt párom élvezte ha megujjazom vagy ha a vibrátorral kényeztetem ott. Rettenetesen be tudott indulni ezekre a dolgokra. Imádtuk mindketten ő a kényeztetést én meg hogy kényeztethettem. A legjobb egy masszázzsal kezdeni és mire az egész testét bebarangolod addigra már csak azt várja a másik hogy ott is kényeztesd először egy ujjal aztán többel majd a vibrátorral vagy felcsatolhatóval. Onnantól jöhet a hatalmas orgia.
#755   2008. 10. 05. vasárnap 15:06
X Törölt felhasználó (364542)
én is xeretnék hozzá xolni.valaki segit?
#754   2008. 10. 05. vasárnap 14:25
Hali.Ti hogy veszitek rá a párotokat hogy ott lent matasson nektek?Nekem nem akarja,de én meg nagyon vágyok rá már!Félek hogy hűtlenséghez vezet a dolog ha nem teszi meg.Már arra gondoltam,hogy elmegyek egy fizetős nőhöz és ő megteszi!!! Valaki segítsen!
#753   2008. 10. 05. vasárnap 09:18
zsozs70 zsozs70
én tegnap kaptam az érzésböl megint.
#752   2008. 10. 05. vasárnap 09:16
zsozs70 zsozs70
szuperamikor a párod dug hátulrol.én imádom amikor engem dug a párom a felcsatolhatoval hátulrol.profi.mindenkinek ajánlom szuper érzés
#751   2008. 09. 28. vasárnap 20:27
Hali.Volt hogy a csajom krémmel verte ki nekem és közben ujjazott. Hát mondanom sem kell,hogy nagyon ott volt.De valamiért letett a dologról.Passz hogy miért...
#750   2008. 09. 28. vasárnap 18:53
X Törölt felhasználó (355657)
Nem tudom. Én biszex vagyok, és nővel punciba szeretem a dolgot, fiúval teljesen jó, ha seggbe kúr, mert ha ért hozzá, akkor tudja, hogyan jó egy másik férfinak. Nővel még nem próbáltam, de kedvet kaptam most a topikot olvasgatva, meg fogom próbálni, hátha a csajom is tudja, hogyan kúrjon meg egy vibrivel.
#749   2008. 09. 22. hétfő 03:41
X Törölt felhasználó (347117)
Nálunk ez úgy jött elő, hogy nyaggattam a barátnőm, hogy had rakjam neki seggbe, pár alkalom múlva ő is megjegyezte, hogy akkor viszont ő is csinálná nekem. Elsőnek egy kicsit vaciláltam, de úgy gondoltam, ha ő élvezi amikor hátulról dugom, akkor valószínűleg hasonlóan jó lenne nekem is.
Én most már én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon jó amikor a párom vibrátorral megdug.
(Az igazi farkat csak épp hogy megemlítem, mert ez egy másik fórumra tartozik.)
(Ez egy válasz kopaszfaszu üzenetére (2008. 09. 06. szombat 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 06. szombat 16:23
engem szopott már ugy az asszony, hogy kozbe megdugta a seggem egy ezust kis vibrivel... hát Isteni volt...
#748   2008. 09. 07. vasárnap 11:41
X Törölt felhasználó (25542)
biztos érdekes lehet, 1x talán kipróbáljuk
#747   2008. 09. 06. szombat 16:23
kopaszfaszu kopaszfaszu VIP
engem szopott már ugy az asszony, hogy kozbe megdugta a seggem egy ezust kis vibrivel... hát Isteni volt...
#746   2008. 08. 29. péntek 23:13
zolee_only zolee_only
a csajomat rég óta nyaggatom, h dughatjam segbe, nem akar rá állni, ami már kezd nem is érdekeôni, mikor azt kértem, h ő tegye meg meglepve igent mondott, már csak felcsatolhatót kell venni! ha bevállalós csajotok van, 69be mikor ti vagytok felul, uljeteka szájára, de el5tte dumáljátok meg, h ki el nyalják a seggeteket, annál jobb 100%ra nincs, én is csak véletlenul tapasztaltam meg, de szerencsémre nem kell megkérnem már rá
#745   2008. 08. 24. vasárnap 14:00
X Törölt felhasználó (58613)
De király képek ezek!!Egyszer vettem rá a csajom hogy a vibrijét tegye be nekem,isteni volt de jó ideje meg sem ujjaz :(

... 55 56 57 58 59 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Aliszultan Aliszultan
Nyitás ideje: 2004. 09. 30. csütörtök
Üzenetek: 1884db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 20. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!