egyetértek veled.nekünk is bejött ez a dolog.
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 10. 08. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 07:50

Imádom, ha a párom hátulról szép lassan ujjazva tágít, majd megdug a felcsatolható vibrivel, csodálatos érzés! Én pedig egyszerre szoktam a barátnőm mindkét lyukját betömni, egyiket a sajátommal a másikat a felcsatolhatóval....
Nem tudom miért tette le róla de vágyom rá hogy egy nő megdugjon!
Imádom, ha a párom hátulról szép lassan ujjazva tágít, majd megdug a felcsatolható vibrivel, csodálatos érzés! Én pedig egyszerre szoktam a barátnőm mindkét lyukját betömni, egyiket a sajátommal a másikat a felcsatolhatóval....
Sziasztok! 32 éves nő vagyok. A párommal év elején jöttünk össze,és az ujjammal elég gyakran kényeztettem. néhány hónappal később felvetette hogy látott egy tök jó felcsatolhatóst, én meg mondtam vegyük meg és próbáljuk ki. imádja ha hátulról benne vagyok. én ajánlom hogy aki nem próbálta még az tegye meg
Hali Zannna!
Annak kéne utánajárnod, hogy miért tett le a
csajod az ujjazásról, és ha ezt kiderítetted, akkor lépj csak tovább.
Szerintem, ha egyszer már (mint írtad)eljutottatok az ujjazásig, akkor minden szívfájdalom nélkül megkérheted, hogy mással is dugjon meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 14:25
Annak kéne utánajárnod, hogy miért tett le a
csajod az ujjazásról, és ha ezt kiderítetted, akkor lépj csak tovább.
Szerintem, ha egyszer már (mint írtad)eljutottatok az ujjazásig, akkor minden szívfájdalom nélkül megkérheted, hogy mással is dugjon meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42919)

Hali.Ti hogy veszitek rá a párotokat hogy ott lent matasson nektek?Nekem nem akarja,de én meg nagyon vágyok rá már!Félek hogy hűtlenséghez vezet a dolog ha nem teszi meg.Már arra gondoltam,hogy elmegyek egy fizetős nőhöz és ő megteszi!!! Valaki segítsen!
Igen a nyitottság nagyon fontos. No meg ismerni kell a párodat is hogy mit enged és mit nem. Nyitott e az új dolgokra avagy nem. De fontos dolog a kiváncsiság is a tapasztalatszerzésre. hmmm
Iszonytató jó érzés amikor egyszerre jössz rá a partnereddel mi az ami mindkettőtöket a forráspontig repít! (Ez egy válasz feketebari üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 21:17
Iszonytató jó érzés amikor egyszerre jössz rá a partnereddel mi az ami mindkettőtöket a forráspontig repít! (Ez egy válasz feketebari üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen ez az önfeledt szexhez hozzátartozik,de ehhez kell hogy a két ember teljesen összhangban legyen és megnyíljon a másik elött. Nekem eddigi párkapcsolataim közül ő volt az első akivel ezt az élményt átéltem és csodálatos volt. Tényleg jó érzés az amikor a másiknak minden erogénzónáját ismered. Ezt mindenkinek át kell élnie egyszer az életben.
Igen ez az önfeledt szexhez hozzátartozik,de ehhez kell hogy a két ember teljesen összhangban legyen és megnyíljon a másik elött. Nekem eddigi párkapcsolataim közül ő volt az első akivel ezt az élményt átéltem és csodálatos volt. Tényleg jó érzés az amikor a másiknak minden erogénzónáját ismered. Ezt mindenkinek át kell élnie egyszer az életben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 20:37
Törölt felhasználó (140260)

Bari szerintem minden férfi számára izgató ha ott izgatják. Valahogy ott rengeteg ingerzóna öszpontosul. Bárcsak összehozna a sors egy hasonló hölgyel mint te. Nagyon kellemes tud lenni és teljesen eszemet vesztem ha játszadoznak ott is velem. de szerintem ritka az olyan hölgy aki ezt beválalja. Pedig az önfeledt szexhez ez is hozzá tartoz(hat)ik. Persze kölcsönösen az igazi.
Bari szerintem minden férfi számára izgató ha ott izgatják. Valahogy ott rengeteg ingerzóna öszpontosul. Bárcsak összehozna a sors egy hasonló hölgyel mint te. Nagyon kellemes tud lenni és teljesen eszemet vesztem ha játszadoznak ott is velem. de szerintem ritka az olyan hölgy aki ezt beválalja. Pedig az önfeledt szexhez ez is hozzá tartoz(hat)ik. Persze kölcsönösen az igazi.
(Ez egy válasz feketebari üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 17:17

A volt párom élvezte ha megujjazom vagy ha a vibrátorral kényeztetem ott. Rettenetesen be tudott indulni ezekre a dolgokra. Imádtuk mindketten ő a kényeztetést én meg hogy kényeztethettem. A legjobb egy masszázzsal kezdeni és mire az egész testét bebarangolod addigra már csak azt várja a másik hogy ott is kényeztesd először egy ujjal aztán többel majd a vibrátorral vagy felcsatolhatóval. Onnantól jöhet a hatalmas orgia.
A volt párom élvezte ha megujjazom vagy ha a vibrátorral kényeztetem ott. Rettenetesen be tudott indulni ezekre a dolgokra. Imádtuk mindketten ő a kényeztetést én meg hogy kényeztethettem. A legjobb egy masszázzsal kezdeni és mire az egész testét bebarangolod addigra már csak azt várja a másik hogy ott is kényeztesd először egy ujjal aztán többel majd a vibrátorral vagy felcsatolhatóval. Onnantól jöhet a hatalmas orgia.
én is xeretnék hozzá xolni.valaki segit?
Hali.Ti hogy veszitek rá a párotokat hogy ott lent matasson nektek?Nekem nem akarja,de én meg nagyon vágyok rá már!Félek hogy hűtlenséghez vezet a dolog ha nem teszi meg.Már arra gondoltam,hogy elmegyek egy fizetős nőhöz és ő megteszi!!! Valaki segítsen!
én tegnap kaptam az érzésböl megint.
szuperamikor a párod dug hátulrol.én imádom amikor engem dug a párom a felcsatolhatoval hátulrol.profi.mindenkinek ajánlom szuper érzés
Hali.Volt hogy a csajom krémmel verte ki nekem és közben ujjazott. Hát mondanom sem kell,hogy nagyon ott volt.De valamiért letett a dologról.Passz hogy miért...
Nem tudom. Én biszex vagyok, és nővel punciba szeretem a dolgot, fiúval teljesen jó, ha seggbe kúr, mert ha ért hozzá, akkor tudja, hogyan jó egy másik férfinak. Nővel még nem próbáltam, de kedvet kaptam most a topikot olvasgatva, meg fogom próbálni, hátha a csajom is tudja, hogyan kúrjon meg egy vibrivel.
Nálunk ez úgy jött elő, hogy nyaggattam a barátnőm, hogy had rakjam neki seggbe, pár alkalom múlva ő is megjegyezte, hogy akkor viszont ő is csinálná nekem. Elsőnek egy kicsit vaciláltam, de úgy gondoltam, ha ő élvezi amikor hátulról dugom, akkor valószínűleg hasonlóan jó lenne nekem is.
Én most már én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon jó amikor a párom vibrátorral megdug.
(Az igazi farkat csak épp hogy megemlítem, mert ez egy másik fórumra tartozik.) (Ez egy válasz kopaszfaszu üzenetére (2008. 09. 06. szombat 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 06. szombat 16:23
Én most már én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon jó amikor a párom vibrátorral megdug.
(Az igazi farkat csak épp hogy megemlítem, mert ez egy másik fórumra tartozik.) (Ez egy válasz kopaszfaszu üzenetére (2008. 09. 06. szombat 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)

engem szopott már ugy az asszony, hogy kozbe megdugta a seggem egy ezust kis vibrivel... hát Isteni volt...
biztos érdekes lehet, 1x talán kipróbáljuk
engem szopott már ugy az asszony, hogy kozbe megdugta a seggem egy ezust kis vibrivel... hát Isteni volt...
a csajomat rég óta nyaggatom, h dughatjam segbe, nem akar rá állni, ami már kezd nem is érdekeôni, mikor azt kértem, h ő tegye meg meglepve igent mondott, már csak felcsatolhatót kell venni! ha bevállalós csajotok van, 69be mikor ti vagytok felul, uljeteka szájára, de el5tte dumáljátok meg, h ki el nyalják a seggeteket, annál jobb 100%ra nincs, én is csak véletlenul tapasztaltam meg, de szerencsémre nem kell megkérnem már rá
De király képek ezek!!Egyszer vettem rá a csajom hogy a vibrijét tegye be nekem,isteni volt de jó ideje meg sem ujjaz :(