Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Szeretem,ha a férfi élvezi a ha megdugom,mert a legnagyobb élvezet neki a prosztata orgazmus."
"De sajnos sokan nem merik kipróbálni."
"Isteni mindkét félnek"
"Ki s ki ,hogyan viszonyul a kényeztetéshez "
"nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#804   2009. 03. 16. hétfő 22:37
videkipar videkipar
Elég nagy különbség van közötte, hogy egy nő van-e a végén mellekkel, vagy egy férfi szőrös mellkassal. smile
És ez is dönti el, hogy homo, vagy hetero az akció, és nem az, hogy a seggbe ment-e valami.
(Ez egy válasz KKboy üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 21:57
Jó a felcsatolhatós de csak akkor ha nincs kéznél egy igazi finom
De ha már vki kipróbálja felcsatolhatóssal akkor már szinte homo, nem sok különbség vagy az élményben egy igazi és egy mű között(tapasztalat)
#803   2009. 03. 16. hétfő 21:57
KKboy KKboy
Jó a felcsatolhatós de csak akkor ha nincs kéznél egy igazi finom
De ha már vki kipróbálja felcsatolhatóssal akkor már szinte homo, nem sok különbség vagy az élményben egy igazi és egy mű között(tapasztalat)
#802   2009. 03. 16. hétfő 08:47
trotill trotill VIP
sziasztok!szerinzem senki neszégyelje mi a jo neki.A megfelelö partnerel minden kivitelezhetö.Megbeszélés kérdése.engem is dugot már meg a feleségem és nem volt rossz!ha két ember szereti egymást és nyitotak egymás felé mindig boldogok lesznek.A szex akkor jo ha mocskos.......Persze vannak határok kinek mi!!!!!!
#801   2009. 03. 16. hétfő 00:22
videkipar videkipar
Igen, mindkettő elég elkeserítő. Egyetértünk. De, ilyen szubkultúrák mindig voltak is, meg mindig lesznek is. Sebaj, majd együtt kesergünk. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 15. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (100496)
2009. 03. 15. vasárnap 21:17
Ez így mostmár elég off, de azért válaszolok... smile A hozzászólás amire reagáltam így szólt:

"(Azért komolyan tudom néha sajnálni a pasikat. A társadalom sokkal kevésbé botránkozik meg egy "erős nőn", mint egy "gyenge férfin", sőt az előbbi még vonzó is szexuálisan. Hiába terjed a metroszexuális és az emo kultúra a fiatal férfiak és kamasz fiúk között, az Igazi Férfi attribútuma mégis az erő és a hatalom.)"

Nos nekem ebből az jött le h Fém_fatál szerint a metroszexualitás és az emo "kultúra" egy pozitív dolog, szerintem pedig elég elkeserítő jelenség mind a kettő....
#800   2009. 03. 15. vasárnap 21:17
X Törölt felhasználó (100496)
Ez így mostmár elég off, de azért válaszolok... smile A hozzászólás amire reagáltam így szólt:

"(Azért komolyan tudom néha sajnálni a pasikat. A társadalom sokkal kevésbé botránkozik meg egy "erős nőn", mint egy "gyenge férfin", sőt az előbbi még vonzó is szexuálisan. Hiába terjed a metroszexuális és az emo kultúra a fiatal férfiak és kamasz fiúk között, az Igazi Férfi attribútuma mégis az erő és a hatalom.)"

Nos nekem ebből az jött le h Fém_fatál szerint a metroszexualitás és az emo "kultúra" egy pozitív dolog, szerintem pedig elég elkeserítő jelenség mind a kettő....
#799   2009. 03. 15. vasárnap 16:20
videkipar videkipar
erre : "Igazi Férfi attribútuma mégis az erő és a hatalom" írtad : "Jó lenne ha így lenne, de ma már sajnos tényleg az a "trendi" ha valaki "buzis"." És a téma pedig a "Lány dug fiút". Ebből következtettem arra, hogy véleményed szerint az buzis, ha egy nő kényezteti a párja fenekét, viszont az én véleményem szerint, amíg a szex férfi és nő között zajlik, addig nem lehet "buzis" bármi is történjen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 14. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 14. szombat 20:36
Megmondanád, hogy hol írtam ilyet?
#798   2009. 03. 14. szombat 20:36
Megmondanád, hogy hol írtam ilyet?
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 14. szombat 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 14. szombat 00:11
És attól buzis lesz valaki, ha egy NŐ kényezteti a seggét ? Mert akkor ilyen erővel az is buzis, ha valaki kiveri magának, mert megfogja a farkát, és élvezi.
#797   2009. 03. 14. szombat 00:11
videkipar videkipar
És attól buzis lesz valaki, ha egy NŐ kényezteti a seggét ? Mert akkor ilyen erővel az is buzis, ha valaki kiveri magának, mert megfogja a farkát, és élvezi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 20. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 20. péntek 14:39
"Hiába terjed a metroszexuális és az emo kultúra a fiatal férfiak és kamasz fiúk között, az Igazi Férfi attribútuma mégis az erő és a hatalom."

Jó lenne ha így lenne, de ma már sajnos tényleg az a "trendi" ha valaki "buzis". A nők egyre inkább a nőies férfiakat találják vonzónak, és szerintem ez szomorú. A férfi igenis legyen férfi, a nő pedig nő.
#796   2009. 03. 08. vasárnap 14:21
X Törölt felhasználó (42919)
Helló! Tegnap megéltem életem második ujjazását magamon. A párom megujjazot!!! Vastagon bekrémezett és ujjazott.Még csak 2 ujjal de akkora spric vólt hogy a szája telilett. Azt mondta perverz dolog és hogy ojan mint ha megdugnánk.Én erre mondtam hogy ,nem is bánnám,de csak ha nő és felcsatolhatóval.
#795   2009. 02. 28. szombat 18:45
bifiu30bp bifiu30bp
Hy!Tegnap reggel asszonnyal szeretkeztünk 69-be...én a popóját is kényeztettem.Majd elővettem a sikosítót és bekentem neki,majd mellé dobtam,mire ő kinyitotta és bekente nekem is.És már csak arra lettem figyelmes hogy mind az 5!!! újja bent van,Hatalmasat élveztem,majd én is jól megdugtam popóját.Mindkettőnknek fantasztikus volt...
#794   2009. 02. 20. péntek 16:30
zsozs70 zsozs70
szerintem semmi kivetni valo nincs abba ha két ember szereti egymást jol érzik magukat az ágyban és lyanokat is játszanak mint hogy a nő megdugja a férfit.mi is csináljuk és imádjuk mindketten söt a párom beindul töle nagyon.csak ajánlani tudom mindenkinek
#793   2009. 02. 20. péntek 14:39
"Hiába terjed a metroszexuális és az emo kultúra a fiatal férfiak és kamasz fiúk között, az Igazi Férfi attribútuma mégis az erő és a hatalom."

Jó lenne ha így lenne, de ma már sajnos tényleg az a "trendi" ha valaki "buzis". A nők egyre inkább a nőies férfiakat találják vonzónak, és szerintem ez szomorú. A férfi igenis legyen férfi, a nő pedig nő.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 20. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 20. péntek 08:16
Akkor most én írok, igaz, tapasztalatom nincs, de véleményem van. (Naná. smile )

Szerintem ez olyan pároknál működik, ahol nem egyértelmű a dominancia a kapcsolatban. Mondjuk úgy: ahol a nő (is) hordja a kalapot.
Mert szerintem a behatolás és a befogadás szorosan kapcsolódik a férfi/női szerephez.
Mivel sokaktól olvastam, abszolút el tudom hinni, hogy ez jó a férfinak fizikailag, de mindenképpen azt igényli, hogy az "uralkodó" szerepét feladja, és "alárendelődjön" nem csak testileg, hanem lelkileg is a nőnek.
Talán sok nő ezért nem akarja ezt csinálni - másik sok meg pont ezért csinálja szívesen- , mert ilyenkor felborulnak a szerepek.
Gondolom, sokkal több férfi kíváncsi erre a típusú orgazmusra, mint amennyi be meri vállalni, mert nem csak a dominancia kérdése kapcsolódik ide, hanem a látens homo/biszexualitás is, ami megint egy ingoványos talaj, főleg a férfiak számára.
(Azért komolyan tudom néha sajnálni a pasikat. A társadalom sokkal kevésbé botránkozik meg egy "erős nőn", mint egy "gyenge férfin", sőt az előbbi még vonzó is szexuálisan. Hiába terjed a metroszexuális és az emo kultúra a fiatal férfiak és kamasz fiúk között, az Igazi Férfi attribútuma mégis az erő és a hatalom.)

Szóval nincs könnyű helyzetben az, akinek ilyen fantáziái vannak. Kíváncsi vagyok, hogy hányan merik felvállalni a kapcsolatukban (nem csak a társuk, hanem maguk előtt is), és hány feleség-barátnő egyezik bele örömmel.
#792   2009. 02. 20. péntek 10:32
aranybiga aranybiga VIP
Tegnap este a párom megdugott, kicsit furi volt de egyben izgalmas is! Ráadásul még én is rá tudtam venni arra ,hogy utána én is megdugjam a popsiját. Ő már nem annyira élvezte, mert fájt neki , még nincs annyira "bejáratva".
#791   2009. 02. 20. péntek 08:16
Fém_fatál Fém_fatál
Akkor most én írok, igaz, tapasztalatom nincs, de véleményem van. (Naná. smile )

Szerintem ez olyan pároknál működik, ahol nem egyértelmű a dominancia a kapcsolatban. Mondjuk úgy: ahol a nő (is) hordja a kalapot.
Mert szerintem a behatolás és a befogadás szorosan kapcsolódik a férfi/női szerephez.
Mivel sokaktól olvastam, abszolút el tudom hinni, hogy ez jó a férfinak fizikailag, de mindenképpen azt igényli, hogy az "uralkodó" szerepét feladja, és "alárendelődjön" nem csak testileg, hanem lelkileg is a nőnek.
Talán sok nő ezért nem akarja ezt csinálni - másik sok meg pont ezért csinálja szívesen- , mert ilyenkor felborulnak a szerepek.
Gondolom, sokkal több férfi kíváncsi erre a típusú orgazmusra, mint amennyi be meri vállalni, mert nem csak a dominancia kérdése kapcsolódik ide, hanem a látens homo/biszexualitás is, ami megint egy ingoványos talaj, főleg a férfiak számára.
(Azért komolyan tudom néha sajnálni a pasikat. A társadalom sokkal kevésbé botránkozik meg egy "erős nőn", mint egy "gyenge férfin", sőt az előbbi még vonzó is szexuálisan. Hiába terjed a metroszexuális és az emo kultúra a fiatal férfiak és kamasz fiúk között, az Igazi Férfi attribútuma mégis az erő és a hatalom.)

Szóval nincs könnyű helyzetben az, akinek ilyen fantáziái vannak. Kíváncsi vagyok, hogy hányan merik felvállalni a kapcsolatukban (nem csak a társuk, hanem maguk előtt is), és hány feleség-barátnő egyezik bele örömmel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (212671)
2009. 02. 05. csütörtök 09:49
Többször is jeleztem már, hiányolom a lányok hozzászólásait.
Lehet,hogy ez tényleg inkább csak minket fiúkat érdekel?
vagy a lányok miért nem írnak erre a témára csak elvétve?
#790   2009. 02. 20. péntek 00:21
bitom bitom
(kimoderálva)

(ez a topic nem önhirdetőfal! a témáról, élményeidről írj! ezen kívül van társkereső rovat! csak ott a keresést! :tom) ejnye1
#789   2009. 02. 19. csütörtök 17:28
aranybiga aranybiga VIP
Az én feleségem is meg akarja csinálni nekem de még nem szánta rá magát ,mert azt mondja sajnálni fog. Ő már hagyta hogy én megdugjam a fenekét ,de amikor még csak beszéltünk róla akkor azt mondta csak akkor ha Ő is engem. Most mondja, hogy este megcsinálja! wow1 Hát majd kíváncsi leszek rá. Már alig várom! Olvastam itt az előttem szólókat és teljesen felkeltették az érdeklődésem.
#788   2009. 02. 06. péntek 18:28
extremehairy extremehairy
Az én csajom roppantul élvezi az agresszíven és folyamatosan váltogatott seggbe-szájba figurát a felcsatolhatójával. Én meg tartom a fenekem vagy a szám, ahogy kívánja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 14. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (305448)
2009. 01. 14. szerda 17:59
jól beszélsz.
Engem a csajom pár napja rendesen megdugott. eszméletlen jó volt, meg az is ahogy ordítva, sikítva élvezett szeretett nőm!
#787   2009. 02. 05. csütörtök 09:49
X Törölt felhasználó (212671)
Többször is jeleztem már, hiányolom a lányok hozzászólásait.
Lehet,hogy ez tényleg inkább csak minket fiúkat érdekel?
vagy a lányok miért nem írnak erre a témára csak elvétve?
#786   2009. 01. 14. szerda 17:59
X Törölt felhasználó (305448)
jól beszélsz.
Engem a csajom pár napja rendesen megdugott. eszméletlen jó volt, meg az is ahogy ordítva, sikítva élvezett szeretett nőm!
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2004. 10. 28. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 28. csütörtök 15:00
Helló emberek!

Engem a múlt héten úgy megdugott a csajom, hogy közben elélvezett... Felcsatolható műfasszal.
Rendesen. Ahogy kell. előröl hátulról, bele ültem, meg minden... Fú... Állat volt!!!

Én is egy állat vagyok ez tény :-)

De elárulok valamit... amióta meg lettem egyszer-kétszer csinálva azóta úgy meg tudom kefélni a partnerem , hogy odáig van meg vissza. Többször is elélvez és akkorákat mint egy ház...

amikor fekszel széttárt lábakkal és hagyod, hogy jó keményen dugjon a csajod, hu... ez teljesen másfajta élvezet, mint mikor én kefélem az ő punciját. Elárulom. még le is szopatott. Úgy szoptam a felcsatolhatós műfaszát, hogy attól is majdnem elélvezett. (Ha igazi farka lenne azt is leszopnám. Miért is ne, hisz ő meg állandóan leszopja az enyémet)

Persze ez csak játék. Valójában azt szereti a legjobban, mikor jó hosszú nyalakodás után bevágom neki keményen és erőszakosan, vadul nagyon és sokáig dugom.

Az a baj, hogy sok hetero(?) azt se tudja, hogy kell egy nőt rendesen megcsinálni. Hogy kell felizgatni és mi elégíti ki. Az ágyban csak miszet-maszatolnak és 5-10 perc alatt elélveznek.

Na, srácok! a lényeg, hogy mindenkinek javaslom, hogy ha elég bevállalós (és strapabíró) a barátnője/partnere, akkor néha játsszák el, hogy ő a lány. Sokat fog lendíteni a szexuális életeteken. Ennek csak egy hátulütője van ugyebár... ha egyszer kipróbáltad és érezted azt a kéjt, mikor meg vagy baszva, akkor mindíg akarod majd ;-) ... a nők is így vannak ám ezzel... aki egyszer összeakadt egy olyan álattal, aki nagyon meg tudta dugni a száját meg a punciját/popsiját... nos az nem nagyon akarja mellőzni ezt a fajta élvezetet, mert ez istenkirály. jobb mint bármilyen szer. Ez az igazi drog... erről nem lehet leszokni ;-)

Igazam van lányok ? ,-)
#785   2008. 12. 13. szombat 14:39
free_dd free_dd
Sziasztok,
10 éve felvetettem a barátnőmnek, hogy szívesen megdugnám a fenekét.
Azt ajánlotta, hogy ha először Ő megdughat engem, akkor utána én is Őt.
Először nem volt jó, de az utána következőkben bízva hagytam magam wink A végére már nagyon élveztem.
Persze miután elmentem, már nem engedte meg hogy én is betegyem neki, de vigyorogva mondta, hogy a pasiknak így jó az análsex. Azóta sem engedi magát fenékbe dugni, viszont engem rendszeresen leápol. Először 1-2 ujj volt csak, majd egy kisebb vibrátor. Ma már a 22/5 cm-es játszik smile
Aki nem próbálta milyen, az ne is mondjon véleményt róla.
Sok kretén fórumozó van, de azt nem értem, hogy ha szerintük ez undorító, akkor miért olvassák ezt a fórumot.

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Aliszultan Aliszultan
Nyitás ideje: 2004. 09. 30. csütörtök
Üzenetek: 1884db
Utolsó üzenet: tegnap 15:14

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!