szia mindenki.
Én 22 éves voltam amikor az új barátnőm amikor franciázott akkor az újával elkezdte a popsimat körbe körbe izgatni nekem is nagyon jól esett a dolog. tovább azért nem engedtem.
De nagyon jó érzés volt teljesen más volt az élvezés,volt úgy hogy amikor ö elélvezett akkor utána én következtem popsi nyalással mi közbe verte nekem.Kicsit furcsa volt a dolog az elején főleg hogy egy két haver nézet rám hogy mit szeretek.De mondtam nekik majd ha öregebb lesz akkor fogja csinálni.
Én 22 éves voltam amikor az új barátnőm amikor franciázott akkor az újával elkezdte a popsimat körbe körbe izgatni nekem is nagyon jól esett a dolog. tovább azért nem engedtem.
De nagyon jó érzés volt teljesen más volt az élvezés,volt úgy hogy amikor ö elélvezett akkor utána én következtem popsi nyalással mi közbe verte nekem.Kicsit furcsa volt a dolog az elején főleg hogy egy két haver nézet rám hogy mit szeretek.De mondtam nekik majd ha öregebb lesz akkor fogja csinálni.
Hali!
Én is szeretném már fiúként kipróbálni a jelenetet, annak ellenére, hogy nem vonzódok a saját nememhez.
Páromnak már párszor felvetettem, de nem nagyon hajlandó rá.
Akadna olyan hölgy, akinek van ebben tapasztalata, s beavatna a témában?
Gy-M-S megyei vagyok.
Én is szeretném már fiúként kipróbálni a jelenetet, annak ellenére, hogy nem vonzódok a saját nememhez.
Páromnak már párszor felvetettem, de nem nagyon hajlandó rá.
Akadna olyan hölgy, akinek van ebben tapasztalata, s beavatna a témában?
Gy-M-S megyei vagyok.
Sziasztok ! Nekem a nejem vetette fel mikor vettem neki az első vibrit, hogy ő is megdugna vele ! Persze bele egyeztem mert már nagyon régóta izgatott a dolog és bevallom magamnak már csináltam de csak házilagos eszközökkel
.
Nagyon jól sikerült az az este s azóta is rendszeresen végezzük a sex eme részét . Persze közben a méretek is elkezdtek változni, egyre nagyobbakat s minőségileg is jobbakat kezdtünk használni.
Mára már elértünk egy olyan szintet tágulásilag nálam mikor már csak kézzel csinálja s teljesen be is csúszik.
Nagyon kellemes érzés mikor teljesen kitölt , persze közben orálisan kényeztet.
Régebben néha sikerült csak ha egy művel dugott is elélveznem ,persze a farkamhoz nem is ért hozzá.
Azért kíváncsi lennék milyen az ha nem művel is lenne ,de ez csak a hátsó bejáratra vonatkozna !
Semmi féle érzelmet s vonzódást nem érzek a nememhez !
Persze nejem azt mondja a férfiak ha egymással vannak akkor nem hazudnak, nem úgy mint a lányok kik imitálják, hogy élveznek
Az átmérővel nem volt sosem probléma, adta az ellazulás, de a hosszal adódott már problémám.
1X kicsit (dupla végű) nagyon be ment s akkor voltak problémák, így ezzel vigyázzatok!
Azért hozzá kell tenni , hogy egy alapos tisztálkodás azért sosem árt előtte !
Előtte nem árt egy WC s utána egy kis tussal tisztítani

Nagyon jól sikerült az az este s azóta is rendszeresen végezzük a sex eme részét . Persze közben a méretek is elkezdtek változni, egyre nagyobbakat s minőségileg is jobbakat kezdtünk használni.
Mára már elértünk egy olyan szintet tágulásilag nálam mikor már csak kézzel csinálja s teljesen be is csúszik.
Nagyon kellemes érzés mikor teljesen kitölt , persze közben orálisan kényeztet.
Régebben néha sikerült csak ha egy művel dugott is elélveznem ,persze a farkamhoz nem is ért hozzá.
Azért kíváncsi lennék milyen az ha nem művel is lenne ,de ez csak a hátsó bejáratra vonatkozna !
Semmi féle érzelmet s vonzódást nem érzek a nememhez !
Persze nejem azt mondja a férfiak ha egymással vannak akkor nem hazudnak, nem úgy mint a lányok kik imitálják, hogy élveznek

Az átmérővel nem volt sosem probléma, adta az ellazulás, de a hosszal adódott már problémám.
1X kicsit (dupla végű) nagyon be ment s akkor voltak problémák, így ezzel vigyázzatok!
Azért hozzá kell tenni , hogy egy alapos tisztálkodás azért sosem árt előtte !
Előtte nem árt egy WC s utána egy kis tussal tisztítani

Nagyon tudom irigyelni a párodat. Én a nejemnek már irodalmat is tálaltam a férfiak prosztata orgazmusáról. Csak úgy oda tettem a vibrik közé. El is olvasta, majd megkérdezte, hogy buzi lettem-e? Megmagyaráztam, hogy nem, s azóta, amikor jobban be van gerjedve, félénken próbálkozik, de nem jutottunk el odáig. Valahogy ódzkodik tőle. Pedig ki is öblítem magamat előtte, nincs mitől undorodnia esetleg.
(Ez egy válasz piki1 üzenetére (2009. 04. 15. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 15. szerda 21:45

Sziasztok!Hát "hazajöttem"!Végre egy jó téma...Én eddigi párkapcsolataimban soha nem mertem felvetni a témát,pedig ebben volt egy házasság is, hogy engem mint nőt roppant izgatna ha megujjazhatnám, és esetleg vibribel megduhatnám a párom.De ma már rájöttem, hogy eggyik sem volt stabil érzelmileg.A mostani párommal már több, mint 6 éve koptattjuk egymást(Ő miatta váltam el),és nála éreztem, hogy meg kell mondanom, aminek már Ő is látja a lényegét!A múltkor csak úgy magától bekente síkosítóval a fenekét és spontán dugni kezdte magát,mert tudta, hogy erre nagyon be tudok gerjedni,aznap éjjel akkorát spricceltem az elélvezésünkkor,mint még soha.Tíszta tócsa volt az ágy...Ő meg ezt élvezi, mert tudja, hogy akkor fergeteges volt számomra a szeretkezésünk!Csajok ne féljetek elmondani a párotoknak, ha izgatna ez a téma benneteket, mert lehet, hogy Ők is fantáziálnak erről Veletek.Frenetikus élményben tudjátok a párotokat hozni, ha türelmesek,és óvatosak lesztek Velük,és a lényeg úgyis az, hogy minnél tökéletesebb legyen e szeretkezés!Ilyen élményeket kívánok Nektek!!!!!!!!
Pikine.1 voltam!

Pikine.1 voltam!
Üdvözöllek ass-licking!Köszönöm szépen a kedves hozzászólásod...szép napot .

sziasztok.
(köszöntünk téged is! esetleg a témához szólóan valami hozzászólás?)
(köszöntünk téged is! esetleg a témához szólóan valami hozzászólás?)
Sziasztok!Hát "hazajöttem"!Végre egy jó téma...Én eddigi párkapcsolataimban soha nem mertem felvetni a témát,pedig ebben volt egy házasság is, hogy engem mint nőt roppant izgatna ha megujjazhatnám, és esetleg vibribel megduhatnám a párom.De ma már rájöttem, hogy eggyik sem volt stabil érzelmileg.A mostani párommal már több, mint 6 éve koptattjuk egymást(Ő miatta váltam el),és nála éreztem, hogy meg kell mondanom, aminek már Ő is látja a lényegét!A múltkor csak úgy magától bekente síkosítóval a fenekét és spontán dugni kezdte magát,mert tudta, hogy erre nagyon be tudok gerjedni,aznap éjjel akkorát spricceltem az elélvezésünkkor,mint még soha.Tíszta tócsa volt az ágy...Ő meg ezt élvezi, mert tudja, hogy akkor fergeteges volt számomra a szeretkezésünk!Csajok ne féljetek elmondani a párotoknak, ha izgatna ez a téma benneteket, mert lehet, hogy Ők is fantáziálnak erről Veletek.Frenetikus élményben tudjátok a párotokat hozni, ha türelmesek,és óvatosak lesztek Velük,és a lényeg úgyis az, hogy minnél tökéletesebb legyen e szeretkezés!Ilyen élményeket kívánok Nektek!!!!!!!!
Pikine.1 voltam! (Ez egy válasz vica-tomi üzenetére (2009. 04. 15. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 15. szerda 18:15

Pikine.1 voltam! (Ez egy válasz vica-tomi üzenetére (2009. 04. 15. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Attól ,hogy egy férfit izgat ha seggbe dugják, még nem homo!
Aki ennek az ellentettjét állítja annak szerintem komoly hiányosságai vannak. Amúgy is... homo = csak azonos nemű partnerrel létesít kapcsolatot márpedig szerintem egy homoszexuális nem arra gerjed hogy egy nő dugja meg.
Abszurd. Inkább a biszexualitás merülhetne fel ha már mindenáron próbálunk kategorizálni.
Mi a párommal rendszeresen hódolunk az effajta örömöknek igaz eddig csak ujjakkal és vibrivel, de hamarosan beszerzünk egy felcsatolóhatosat is. Egyébként nekem minden kapcsolatomba megadták a lányok az effajta örömet és soha nem volt belőle kellemetlenség. Szerintem, ha valakivel normális párkapcsolatban vagy akkor nem lehet probléma megbeszélni vele a vágyaidat.
Aki ennek az ellentettjét állítja annak szerintem komoly hiányosságai vannak. Amúgy is... homo = csak azonos nemű partnerrel létesít kapcsolatot márpedig szerintem egy homoszexuális nem arra gerjed hogy egy nő dugja meg.

Mi a párommal rendszeresen hódolunk az effajta örömöknek igaz eddig csak ujjakkal és vibrivel, de hamarosan beszerzünk egy felcsatolóhatosat is. Egyébként nekem minden kapcsolatomba megadták a lányok az effajta örömet és soha nem volt belőle kellemetlenség. Szerintem, ha valakivel normális párkapcsolatban vagy akkor nem lehet probléma megbeszélni vele a vágyaidat.
Attól ,hogy egy férfit izgat ha seggbe dugják, még nem homo!
Abszurd. Inkább a biszexualitás merülhetne fel ha már mindenáron próbálunk kategorizálni.
Mi a párommal rendszeresen hódolunk az effajta örömöknek igaz eddig csak ujjakkal és vibrivel, de hamarosan beszerzünk egy felcsatolóhatosat is. Egyébként nekem minden kapcsolatomba megadták a lányok az effajta örömet és soha nem volt belőle kellemetlenség. Szerintem, ha valakivel normális párkapcsolatban vagy akkor nem lehet probléma megbeszélni vele a vágyaidat. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 15. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 15. szerda 15:49

Mi a párommal rendszeresen hódolunk az effajta örömöknek igaz eddig csak ujjakkal és vibrivel, de hamarosan beszerzünk egy felcsatolóhatosat is. Egyébként nekem minden kapcsolatomba megadták a lányok az effajta örömet és soha nem volt belőle kellemetlenség. Szerintem, ha valakivel normális párkapcsolatban vagy akkor nem lehet probléma megbeszélni vele a vágyaidat. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 15. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (414866)
VIP

Attól ,hogy egy férfit izgat ha seggbe dugják, még nem homo! Ha van párod ,akkor kérdezd meg tőle finoman! Nem biztos, hogy elfog utasítani! A páromnál én vettetem fel a dolgot, és bejött! Nem mondott nemet!
Attól ,hogy egy férfit izgat ha seggbe dugják, még nem homo! Ha van párod ,akkor kérdezd meg tőle finoman! Nem biztos, hogy elfog utasítani! A páromnál én vettetem fel a dolgot, és bejött! Nem mondott nemet!
(Ez egy válasz shutka üzenetére (2009. 03. 31. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 31. kedd 15:06

érdekes a téma...
én nem ismerek olyan lányt aki megtenné velem, szerintem simán homo-nak nézne az illető hölgy.
pedig van fantázia a dologban.
Üdv.

én nem ismerek olyan lányt aki megtenné velem, szerintem simán homo-nak nézne az illető hölgy.
Üdv.
Sziasztok!Tetszik ez a téma nekem..........régen kb 11éve volt egy csajom én második voltam neki tehát volt pasija egy éjszaka szopás közbe (nem tudom mitől vezérelve nem láttam és nem is hallottam még ilyenről akkor)de mondtam neki hogy dugja be az ujját a seggembe ő azt mondta ja te igy szereted?És beujjazott
.azóta is néha előtör belöllem hogy a fenekemmel játszanak.Kb 3-4 éve magamat is szoktam dugni bár nem mindig megfelelő síkosítóval
Aztán felkerestem telefonon egy hivatásost mondtam neki hogy szeretném ha dugna vibrátorral ő mondta hogy ok menjek csak.Aztán amikor találkoztunk azt mondta nincs nála de tud szállodát és ott zuhanyrózsával,vagy gyertyával megdug
Na mondom akkor ujjazz meg.Kimentünk a szabadba hogy izgalmasabb legyen felnyitottam akocsi hátulját odadtam neki a síkosítot és mondtam a többi a te dolgod
Bedőltem a kocsi csomagtartójába és felraktam az egyik lábam a lökhárítojára hogy jobban hozzáférjen az seggemhez,hátralestem és láttam hogy kenegeti két ujját húúú mondom egyből kettőt?hmmm ahha mondja és kezdte kenegetni a seggem közbe mond ezt azt(hogy finom?borotválod?)aztán betolta az ujjait és hamar elkezdett gyorsan tologatni pillanatok alatt betolta a 3dik ujját is azt is hevesen tolta(mondja hogy húú de jól tágulsz és betolta a 4dik újját is1-2 percig tologata ahogy csak birta........mondtam neki jóóó már elég
Aztán lett netem és rátaláltam ilyen lány dug fiut videokra és chaton kerestem ilyenre lányt.Pont ilyenre volt beizgulva neki volt férje de ilyenre nem lehetett rászedni!Egyik este mondtam neki dugjon meg a vibrátorával és nem vacakolt kicsit bekente a seggem meg a vibrit és 2-3 lazát nyomott vele aztán be is tolta(nem volt rossz de utánna csak 1-2 percig tolta mondtam hagyja abba)A lényeg az egészbe hogy izgat az is hogy nem finomkodnak hanem kicsit ugymond kemények egyből
De hát így nem bírom sokáig sajgott a fenekem!Ugy szeretném kipróbálni hogy egy lány szép lassan finoman kitágit ahogy kell(nyelv újjmunka)és csak utánna dug nem nagy szerszámmal és ha kellően tág vagyok könnyen csúszik akkor hevesen dugna hogy csattogjon a seggem
Itt a lány dug fiut társkeresőbe megtaláljátok a emailemet!

annyit beszéltek róla, h már én is szívesen kipróbálnám...

érdekes a téma...
Üdv.

Üdv.
Honnan tudod, hogy "nagyon élvezik a pasik a prosztata orgazmust.Én is kefélem őket,ha kérik.Van aki elzárkózik,de a többség élvezi. Imádják mikor egy nagy vibri fesziti a seggüket." Ezek szerint kérhetjük tőled? Én például kérem.
ennyi ****ét egy rakáson na de nem is folytatom
(ne minősíts másokat, mert azzal egyben magadat minősíted!)
(ne minősíts másokat, mert azzal egyben magadat minősíted!)

Szédületes csajszi lehetsz, irigylem a huntert.
(Ez egy válasz hunter41 üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 11:53

EGY NŐI VÉLEMÉNY!Helló fiúk lányok! Hunter41né vagyok. 19 évesen rájöttem hogy az akkori barátomnak tetszik, ha análisan kényeztetem. Aztán asszonyul vett, s immáron 14 éve keféljük egymást oda-vissza. Imádja, ha a nyelvemmel szeretgetem a fenekét. Imádja, ha síkos ujjal körkörösen cirógatom a prosztatáját.Ha már kezdi elveszíteni a fejét, akkor következik a felcsatolhatós pénisz.Síkosítót kenek rá és bejátszom a hegyét. Majd finoman széthúzom az ánuszát és centiről centire beljebb tolom neki. Eleinte lassan farkalom,s amikor már majd szét robban az ágyéka akkor gyorsabb tempóra kapcsolok, egészen addig b....szom, amíg végig nem söpör rajta az orgazmus. Lányok és asszonyok! Ha látnátok hogyan vonaglik ez a jóképű hím...ha hallanátok, miféle hangok törnek elő a torkából. Imádom!! Imádok örömet szerezni neki és látva azt a kéjes gyönyört amit megél, magam is nedves leszek. Úgy bizsereg tőle a nunim hogy majd bele gebedek. Szexuálisan is minden szépet nektek!
végre valaki aki öszintén elmondja a dolgokat.egyetértek veled.frenetikus érzés mindkettönknek.és semmi buzis nincs bene.
(Ez egy válasz hunter41 üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 11:53

EGY NŐI VÉLEMÉNY!Helló fiúk lányok! Hunter41né vagyok. 19 évesen rájöttem hogy az akkori barátomnak tetszik, ha análisan kényeztetem. Aztán asszonyul vett, s immáron 14 éve keféljük egymást oda-vissza. Imádja, ha a nyelvemmel szeretgetem a fenekét. Imádja, ha síkos ujjal körkörösen cirógatom a prosztatáját.Ha már kezdi elveszíteni a fejét, akkor következik a felcsatolhatós pénisz.Síkosítót kenek rá és bejátszom a hegyét. Majd finoman széthúzom az ánuszát és centiről centire beljebb tolom neki. Eleinte lassan farkalom,s amikor már majd szét robban az ágyéka akkor gyorsabb tempóra kapcsolok, egészen addig b....szom, amíg végig nem söpör rajta az orgazmus. Lányok és asszonyok! Ha látnátok hogyan vonaglik ez a jóképű hím...ha hallanátok, miféle hangok törnek elő a torkából. Imádom!! Imádok örömet szerezni neki és látva azt a kéjes gyönyört amit megél, magam is nedves leszek. Úgy bizsereg tőle a nunim hogy majd bele gebedek. Szexuálisan is minden szépet nektek!
Ez szín tisztán kíváncsiság. Egyébként jó volt. Nem értek veled egyet azért, mert ha esetlegesen kíváncsiságból még tovább is lépne benne az ember, akkor is csak kíváncsiság marad, és még bi-nek sem nevezném, nemhogy homo-nak. Megfordítom, hogy jobban értsd. Ha egy homokos lefekszik egy nővel, attól még nem lesz bi, és heteró sem. Ezt alapvetően az dönti el, hogy melyik nemhez vonzódik. Aki a nőkhöz, az heteró, aki mindkettőhöz az bi, aki csak a sajátjához, az homo v. leszbi. Egy-egy kíváncsiságból elkövetett alkalom nem változtatja meg az identitást. Kellően felvilágosult vagyok szexuálisan ahhoz, ha lenne bennem mindkét nem irányába vonzalom, akkor felvállalnám a biszexualitást, de nincs. Nem állítom, hogy gondolati szinten ez még nem fordult meg a fejembe, hiszen, mint KÍVÁNCSISÁG megvan bennem is, mint mindenki másban, aki még ennyire sem meri felvállalni, de egyenlőre a kíváncsiságom messze kevés ahhoz, hogy ténylegesen sort kerítsek egy ilyen alkalomra. A feleségem nagyon szívesen végignézne egy ilyen mókát, és soha nem hagyja ki, hogy megpróbáljon rávenni. Röviden, titkolnom sem kellene senki előtt, de még ha esetlegesen a jövőben be is következne egy ilyen akció, akkor is csak kíváncsiságból, és nem az azonos nem irányába tanúsított vonzalom miatt. Nekem egy rettenet rusnya nő is ezerszer vonzóbb, mint egy babaarcú lányos vagy akár férfias hím, ezért teljesen biztos vagyok benne, hogy 100%-ig heteroszexuális vagyok.
(Ez egy válasz KKboy üzenetére (2009. 03. 17. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 21:32

Hát de azért aki kipróbálta nővel abban van egy kis hajlam ilyesfajta dolgokra.
Hát de azért aki kipróbálta nővel abban van egy kis hajlam ilyesfajta dolgokra.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 22:37

Elég nagy különbség van közötte, hogy egy nő van-e a végén mellekkel, vagy egy férfi szőrös mellkassal.
És ez is dönti el, hogy homo, vagy hetero az akció, és nem az, hogy a seggbe ment-e valami.

És ez is dönti el, hogy homo, vagy hetero az akció, és nem az, hogy a seggbe ment-e valami.
Teljesen igazat adok neked!
Mert engem is dugott már meg a feleségem ,és nem lenne mindegy, h egy ffi vagy a kedvesem! Ezért még nem érzem magam homónak!
Igaz még nem próbáltam fiúval, de nem is vágyok rá!!!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 22:37

Elég nagy különbség van közötte, hogy egy nő van-e a végén mellekkel, vagy egy férfi szőrös mellkassal.