Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Szeretem,ha a férfi élvezi a ha megdugom,mert a legnagyobb élvezet neki a prosztata orgazmus."
"De sajnos sokan nem merik kipróbálni."
"Isteni mindkét félnek"
"Ki s ki ,hogyan viszonyul a kényeztetéshez "
"nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 51 52 53 54 55 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#843   2009. 08. 28. péntek 14:05
feherbt feherbt
Sziasztok!
Nálunk ez úgy kezdődött, hogy a kapcsolatunk elején a párom kijelentette, hogy ne is ábrándozzak arról, hogy az Ő fenekébe bármit is....
Utána eltelt egy év és én ez idő alatt nagyon sokszor simogattam a fenekét. Óvatosan, nem tolakodóan. Nem úgy hogy beledugtam az újjam, csak a hüvely és a feneke közötti részt. Meg persze a kis lukacskáját is.
Majd egy hosszú hétvégére mentünk Szilvásváradra, de neki sajnos (vagy szerencsére) előtte pár nappal megjött.
Miután lezuhanyoztunk, majd összebújtunk, én őrülten megkívántam. Elkezdtem simogatni és mivel már nem volt meg neki erősen, így elkezdtem csókolgatni is a csiklóját és közben simogatni a fenekét. Egyre jobban és jobban. A vége az lett hogy üvöltve élvezett egy hatalmasan. Utána nem igazán tudta kezelni ezt a dolgot, hogy ez mennyire "szennyes" és hogy mennyire izgató. Mint a mesékben egyik vállán az angyal a másikon az ördög. smile

Ezek után kitalálta hogy viszonozza a kényeztetést (hasonlót, mint amit ő kapott). Bennem ekkor "járt" először női ujjacska. Eleinte izgató volt a tény is, hogy "ott van", majd később segítettem hogy a prosztatámat is megtalálja. Komolyan mondom akkorát élveztem és olyan hanggal mint egy hörgő vadkan.

Az értelmes olvasóknak felesleges is mondanom, de a fikázóknak jelzem, hogy el sem tudnám képzelni, hogy férfival.... szerintem le is hánynám, de a párommal azóta is csináljuk (oda-vissza) mindkettőnk nagy nagy örömére.
#842   2009. 08. 28. péntek 12:37
etrusk etrusk
a párommal mostanában -tegnap is-gyakoroljuk a sex eme formáját ami mindkettönket tüzbe hoz.ha valakinek van tapasztalata ebben a témában ossza meg velünk.
#841   2009. 08. 05. szerda 16:53
zsozs70 zsozs70
engem nyugodtan.
#840   2009. 08. 05. szerda 16:34
ruzmaff ruzmaff
Kiprobálná.(lehet)
#839   2009. 08. 05. szerda 13:22
ruzmaff ruzmaff
(NEM társkereső rovatban vagy!) ejnye1
#838   2009. 07. 31. péntek 20:38
X Törölt felhasználó (330045)
Már régóta ki akarom próbálni milyen ha egy lány dug . Barátnőm újjával kényeztetett , fantasztikus volt de egy kis vibrivel is kipróbálnám. Azt nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez .
#837   2009. 07. 13. hétfő 10:04
X Törölt felhasználó (16046)
Talán azért, mert az már túlságosan "meleg" téma. Azt bevallani, hogy valaki nyalogatja a feneked, és azt, hogy megdugtak egy vibrátorral... nem egy kategória. smile

Igazából ahhoz meg eléggé tudatosnak kell lenni ilyen szempontból, hogy az ember erre a célra vegyen magának eszközöket. Talán túl sokan homofóbok, és félnek maguknak bevallani, hogy mi a helyzet, mire vágynak.

Én is úgy vagyok ezzel, hogy egy vibrit elmegyek venni bármikor, de ha most úgy megyek be egy boltba, hogy "te figy kéne nekem valami fenékbe", hát azon már elgondolkozom... Ahogy azt most is teszem, bár úgy hiszem, hogy a nyáron megejtjük ezt barátosnéval. wink
#836   2009. 07. 07. kedd 23:21
X Törölt felhasználó (373379)
Mi is űzzük e fajta kényeztetést, nekünk még nincs sajnos, de szerintem olyat érdemes beszerezni, ami a lányt is kényezteti, vagyis belül is van dildó! smile Pont a napokban láttam valahol ilyet!
#835   2009. 07. 07. kedd 17:06
X Törölt felhasználó (16046) VIP
Tényleg van valakinek tapasztalata, hogy milyen felcsatolhatót érdemes venni, amivel kényelmesen tud ügyködni a leányzó a pasin? smile
#834   2009. 06. 26. péntek 20:08
X Törölt felhasználó (321906)
Mi is túl vagyunk már rajta, addig csak magam csináltam, de ha a Nő belejön, úgy sokkal jobb az egész. Csatlakozom az előttem szólókhoz, a prosztatát lehet, és kell is ingerelni. K-va jó!
#833   2009. 06. 26. péntek 17:09
X Törölt felhasználó (373340)
Régóta figyelem ezt a témát.
Alapjában az emberek többsége tök süket a sexhez.
Az iskolában elnagyolták az oktatását, a vallás pedig direkt félreneveli szerintem az emberek agyában a valóságot, mert ha valaki a sexben megtalálja az örömét, az nem görcsöl az élet más területén és nem megy templomba, se gyülekezetbe, hanem csak nagyokat élvez a párjával. Ez az én véleményem !
Tök kavar van a buzi és a seggbedugás között. Akit seggbebasznak az nem következetesen azt jelenti, hogy az buzeráns is. De ha vlaaki meleg az se baj, csak a felvonulásukkal kellene diszkrétebben megjelenni szerintem, mert ez iritálja a népet, és ahelyet, hogy liberálisak lennének ezzekkel, ellenszenvet váltanak ki.
A sexuális izgalom pedig minden formában jó, és alkalmazható. Hajrá, ki ameddig bírja...
Üdv: lányok és fiúk: Szinbád, a dunai hajós.
#832   2009. 06. 26. péntek 01:01
X Törölt felhasználó (426306)
Miért te nem vagy heteró ? zavart2
#831   2009. 06. 25. csütörtök 22:42
X Törölt felhasználó (337951)
(kimoderálva! NEM társkereső rovat!) :tom ejnye1
#830   2009. 06. 24. szerda 07:56
boszi76 boszi76
nagyon tévedsz, ettől senki nem lesz buzi. Az én párom ewl nem tudná képzelni hogy egy másik férfi bármilyen formában hozzáérjen.
(Ez egy válasz szamoca82 üzenetére (2009. 06. 23. kedd 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 19:50
Ja lassan az ilyenekből lesznek a buzik mert már nem csak vibrátoral akkarják ki probálni hanem élőben is milyen lehet egy nagy fasz ami jól meg bassza egy férfi seggét vagy undoritó felháboritó izléstelen és a legmocskosabb dolog ..... fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.........
#829   2009. 06. 24. szerda 02:53
X Törölt felhasználó (426306)
Nem hinném hogy ettől valaki buzi lesz, hiszen a prosztata maszírozást minden férfi élvezheti.
#828   2009. 06. 23. kedd 19:50
szamoca82 szamoca82
Ja lassan az ilyenekből lesznek a buzik mert már nem csak vibrátoral akkarják ki probálni hanem élőben is milyen lehet egy nagy fasz ami jól meg bassza egy férfi seggét vagy undoritó felháboritó izléstelen és a legmocskosabb dolog ..... fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.........
#827   2009. 06. 23. kedd 08:18
boszi76 boszi76
Mi már egy éve gyakoroljuk a dolgot. A barátom nagyon élvezi, van amikor csak az ujjammal csinálom van amikor a felcsatolhatóssal. Hatalmasat élvez tőle.
#826   2009. 05. 21. csütörtök 21:52
rambler rambler
Kipróbáltuk , szerintem is nagyon jó !!
#825   2009. 05. 21. csütörtök 19:24
X Törölt felhasználó (373379)
Sziasztok!Mi 21/25 pár vagyunk és kb. 1 éve találtam egy filmet, amiben sok jó póz és praktika volt / amolyan oktató jellegű film / köztük, hogy egy nő ujjazta a barátját! Előtte nekem és a csajom fejében sem fordult meg az hogy ő nekem ott hátul izgassa vagy miegymás! Megnéztük a filmet párszor és egyszer csak szex közben hanyatt fektetett, majd lassan elkezdte a hátsó bejáratom simogatni, majd egyre beljebb haladva ki-be mozdulatokkal a végén nagyon felizgatott!!! Aztán beszereztünk síkosítót a dologhoz, mert azzal sokkal jobb volt! Ma már rendszeresen megkapom ezt a kényeztetést , kiegészítve, hogy közben a szájával játszadozik a szerszámmal, és már egy műbroki is bejött a képbe! Van, amikor ezt jobban kívánom, mint a sexet, hogy játszon a szerszámmal és közben hátúl ügyködjön! Nagyon jó érzés, és nem kell tőle félni, teljesen más mint egy sima francia!!! Imádom és jól is csinálja! Egy alapos mosakodás után isteni érzés , olyat élvezek, mint máskor nem! Aki hajlik rá, nyugodtan vágjon bele!!! finom
#824   2009. 05. 16. szombat 14:23
bloxx bloxx
Sziasztok!

Én 22éves vagyok, 3éve vagyok együtt a barátnőmmel.1éves évfordulónkon esett meg először a dolog smile .Pont 69-es pózban voltunk (én voltam felül) azt vettem észre, hogy egyre közelebb "téved" a hátsómhoz, persze én nem tiltakoztam.Benyálazta az úját és már bennem is volt, először 1 majd 2újjal csinálta.Picit fájt amíg nem tágultam ki meg persze a hatalmas Francia műkörmei sem erre valók.Aztán hanyatt feküdtem és szopi közben ujjazott, hatalmasat élveztem.Azóta beszereztünk néhány vibrit, síkosítót anál tágítót és rendszeresen kényeztetjük egymás popsiját.Most a felcsatolhatós fog következni, már alig várjuk. nyes

... 51 52 53 54 55 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Aliszultan Aliszultan
Nyitás ideje: 2004. 09. 30. csütörtök
Üzenetek: 1883db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 08. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!