Sziasztok!
Nálunk ez úgy kezdődött, hogy a kapcsolatunk elején a párom kijelentette, hogy ne is ábrándozzak arról, hogy az Ő fenekébe bármit is....
Utána eltelt egy év és én ez idő alatt nagyon sokszor simogattam a fenekét. Óvatosan, nem tolakodóan. Nem úgy hogy beledugtam az újjam, csak a hüvely és a feneke közötti részt. Meg persze a kis lukacskáját is.
Majd egy hosszú hétvégére mentünk Szilvásváradra, de neki sajnos (vagy szerencsére) előtte pár nappal megjött.
Miután lezuhanyoztunk, majd összebújtunk, én őrülten megkívántam. Elkezdtem simogatni és mivel már nem volt meg neki erősen, így elkezdtem csókolgatni is a csiklóját és közben simogatni a fenekét. Egyre jobban és jobban. A vége az lett hogy üvöltve élvezett egy hatalmasan. Utána nem igazán tudta kezelni ezt a dolgot, hogy ez mennyire "szennyes" és hogy mennyire izgató. Mint a mesékben egyik vállán az angyal a másikon az ördög.
Ezek után kitalálta hogy viszonozza a kényeztetést (hasonlót, mint amit ő kapott). Bennem ekkor "járt" először női ujjacska. Eleinte izgató volt a tény is, hogy "ott van", majd később segítettem hogy a prosztatámat is megtalálja. Komolyan mondom akkorát élveztem és olyan hanggal mint egy hörgő vadkan.
Az értelmes olvasóknak felesleges is mondanom, de a fikázóknak jelzem, hogy el sem tudnám képzelni, hogy férfival.... szerintem le is hánynám, de a párommal azóta is csináljuk (oda-vissza) mindkettőnk nagy nagy örömére.
Nálunk ez úgy kezdődött, hogy a kapcsolatunk elején a párom kijelentette, hogy ne is ábrándozzak arról, hogy az Ő fenekébe bármit is....
Utána eltelt egy év és én ez idő alatt nagyon sokszor simogattam a fenekét. Óvatosan, nem tolakodóan. Nem úgy hogy beledugtam az újjam, csak a hüvely és a feneke közötti részt. Meg persze a kis lukacskáját is.
Majd egy hosszú hétvégére mentünk Szilvásváradra, de neki sajnos (vagy szerencsére) előtte pár nappal megjött.
Miután lezuhanyoztunk, majd összebújtunk, én őrülten megkívántam. Elkezdtem simogatni és mivel már nem volt meg neki erősen, így elkezdtem csókolgatni is a csiklóját és közben simogatni a fenekét. Egyre jobban és jobban. A vége az lett hogy üvöltve élvezett egy hatalmasan. Utána nem igazán tudta kezelni ezt a dolgot, hogy ez mennyire "szennyes" és hogy mennyire izgató. Mint a mesékben egyik vállán az angyal a másikon az ördög.

Ezek után kitalálta hogy viszonozza a kényeztetést (hasonlót, mint amit ő kapott). Bennem ekkor "járt" először női ujjacska. Eleinte izgató volt a tény is, hogy "ott van", majd később segítettem hogy a prosztatámat is megtalálja. Komolyan mondom akkorát élveztem és olyan hanggal mint egy hörgő vadkan.
Az értelmes olvasóknak felesleges is mondanom, de a fikázóknak jelzem, hogy el sem tudnám képzelni, hogy férfival.... szerintem le is hánynám, de a párommal azóta is csináljuk (oda-vissza) mindkettőnk nagy nagy örömére.
a párommal mostanában -tegnap is-gyakoroljuk a sex eme formáját ami mindkettönket tüzbe hoz.ha valakinek van tapasztalata ebben a témában ossza meg velünk.
engem nyugodtan.
Kiprobálná.(lehet)
(NEM társkereső rovatban vagy!)

Már régóta ki akarom próbálni milyen ha egy lány dug . Barátnőm újjával kényeztetett , fantasztikus volt de egy kis vibrivel is kipróbálnám. Azt nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez .
Talán azért, mert az már túlságosan "meleg" téma. Azt bevallani, hogy valaki nyalogatja a feneked, és azt, hogy megdugtak egy vibrátorral... nem egy kategória.
Igazából ahhoz meg eléggé tudatosnak kell lenni ilyen szempontból, hogy az ember erre a célra vegyen magának eszközöket. Talán túl sokan homofóbok, és félnek maguknak bevallani, hogy mi a helyzet, mire vágynak.
Én is úgy vagyok ezzel, hogy egy vibrit elmegyek venni bármikor, de ha most úgy megyek be egy boltba, hogy "te figy kéne nekem valami fenékbe", hát azon már elgondolkozom... Ahogy azt most is teszem, bár úgy hiszem, hogy a nyáron megejtjük ezt barátosnéval.

Igazából ahhoz meg eléggé tudatosnak kell lenni ilyen szempontból, hogy az ember erre a célra vegyen magának eszközöket. Talán túl sokan homofóbok, és félnek maguknak bevallani, hogy mi a helyzet, mire vágynak.
Én is úgy vagyok ezzel, hogy egy vibrit elmegyek venni bármikor, de ha most úgy megyek be egy boltba, hogy "te figy kéne nekem valami fenékbe", hát azon már elgondolkozom... Ahogy azt most is teszem, bár úgy hiszem, hogy a nyáron megejtjük ezt barátosnéval.

Mi is űzzük e fajta kényeztetést, nekünk még nincs sajnos, de szerintem olyat érdemes beszerezni, ami a lányt is kényezteti, vagyis belül is van dildó!
Pont a napokban láttam valahol ilyet!

Tényleg van valakinek tapasztalata, hogy milyen felcsatolhatót érdemes venni, amivel kényelmesen tud ügyködni a leányzó a pasin?

Mi is túl vagyunk már rajta, addig csak magam csináltam, de ha a Nő belejön, úgy sokkal jobb az egész. Csatlakozom az előttem szólókhoz, a prosztatát lehet, és kell is ingerelni. K-va jó!
Régóta figyelem ezt a témát.
Alapjában az emberek többsége tök süket a sexhez.
Az iskolában elnagyolták az oktatását, a vallás pedig direkt félreneveli szerintem az emberek agyában a valóságot, mert ha valaki a sexben megtalálja az örömét, az nem görcsöl az élet más területén és nem megy templomba, se gyülekezetbe, hanem csak nagyokat élvez a párjával. Ez az én véleményem !
Tök kavar van a buzi és a seggbedugás között. Akit seggbebasznak az nem következetesen azt jelenti, hogy az buzeráns is. De ha vlaaki meleg az se baj, csak a felvonulásukkal kellene diszkrétebben megjelenni szerintem, mert ez iritálja a népet, és ahelyet, hogy liberálisak lennének ezzekkel, ellenszenvet váltanak ki.
A sexuális izgalom pedig minden formában jó, és alkalmazható. Hajrá, ki ameddig bírja...
Üdv: lányok és fiúk: Szinbád, a dunai hajós.
Alapjában az emberek többsége tök süket a sexhez.
Az iskolában elnagyolták az oktatását, a vallás pedig direkt félreneveli szerintem az emberek agyában a valóságot, mert ha valaki a sexben megtalálja az örömét, az nem görcsöl az élet más területén és nem megy templomba, se gyülekezetbe, hanem csak nagyokat élvez a párjával. Ez az én véleményem !
Tök kavar van a buzi és a seggbedugás között. Akit seggbebasznak az nem következetesen azt jelenti, hogy az buzeráns is. De ha vlaaki meleg az se baj, csak a felvonulásukkal kellene diszkrétebben megjelenni szerintem, mert ez iritálja a népet, és ahelyet, hogy liberálisak lennének ezzekkel, ellenszenvet váltanak ki.
A sexuális izgalom pedig minden formában jó, és alkalmazható. Hajrá, ki ameddig bírja...
Üdv: lányok és fiúk: Szinbád, a dunai hajós.
Miért te nem vagy heteró ?

(kimoderálva! NEM társkereső rovat!) :tom

nagyon tévedsz, ettől senki nem lesz buzi. Az én párom ewl nem tudná képzelni hogy egy másik férfi bármilyen formában hozzáérjen.
(Ez egy válasz szamoca82 üzenetére (2009. 06. 23. kedd 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 19:50

Ja lassan az ilyenekből lesznek a buzik mert már nem csak vibrátoral akkarják ki probálni hanem élőben is milyen lehet egy nagy fasz ami jól meg bassza egy férfi seggét vagy undoritó felháboritó izléstelen és a legmocskosabb dolog ..... fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.........
Nem hinném hogy ettől valaki buzi lesz, hiszen a prosztata maszírozást minden férfi élvezheti.
Ja lassan az ilyenekből lesznek a buzik mert már nem csak vibrátoral akkarják ki probálni hanem élőben is milyen lehet egy nagy fasz ami jól meg bassza egy férfi seggét vagy undoritó felháboritó izléstelen és a legmocskosabb dolog ..... fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.........
Mi már egy éve gyakoroljuk a dolgot. A barátom nagyon élvezi, van amikor csak az ujjammal csinálom van amikor a felcsatolhatóssal. Hatalmasat élvez tőle.
Kipróbáltuk , szerintem is nagyon jó !!
Sziasztok!Mi 21/25 pár vagyunk és kb. 1 éve találtam egy filmet, amiben sok jó póz és praktika volt / amolyan oktató jellegű film / köztük, hogy egy nő ujjazta a barátját! Előtte nekem és a csajom fejében sem fordult meg az hogy ő nekem ott hátul izgassa vagy miegymás! Megnéztük a filmet párszor és egyszer csak szex közben hanyatt fektetett, majd lassan elkezdte a hátsó bejáratom simogatni, majd egyre beljebb haladva ki-be mozdulatokkal a végén nagyon felizgatott!!! Aztán beszereztünk síkosítót a dologhoz, mert azzal sokkal jobb volt! Ma már rendszeresen megkapom ezt a kényeztetést , kiegészítve, hogy közben a szájával játszadozik a szerszámmal, és már egy műbroki is bejött a képbe! Van, amikor ezt jobban kívánom, mint a sexet, hogy játszon a szerszámmal és közben hátúl ügyködjön! Nagyon jó érzés, és nem kell tőle félni, teljesen más mint egy sima francia!!! Imádom és jól is csinálja! Egy alapos mosakodás után isteni érzés , olyat élvezek, mint máskor nem! Aki hajlik rá, nyugodtan vágjon bele!!!

Sziasztok!
Én 22éves vagyok, 3éve vagyok együtt a barátnőmmel.1éves évfordulónkon esett meg először a dolog
.Pont 69-es pózban voltunk (én voltam felül) azt vettem észre, hogy egyre közelebb "téved" a hátsómhoz, persze én nem tiltakoztam.Benyálazta az úját és már bennem is volt, először 1 majd 2újjal csinálta.Picit fájt amíg nem tágultam ki meg persze a hatalmas Francia műkörmei sem erre valók.Aztán hanyatt feküdtem és szopi közben ujjazott, hatalmasat élveztem.Azóta beszereztünk néhány vibrit, síkosítót anál tágítót és rendszeresen kényeztetjük egymás popsiját.Most a felcsatolhatós fog következni, már alig várjuk.
Én 22éves vagyok, 3éve vagyok együtt a barátnőmmel.1éves évfordulónkon esett meg először a dolog