Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Szeretem,ha a férfi élvezi a ha megdugom,mert a legnagyobb élvezet neki a prosztata orgazmus."
"De sajnos sokan nem merik kipróbálni."
"Isteni mindkét félnek"
"Ki s ki ,hogyan viszonyul a kényeztetéshez "
"nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 54 55 56 57 58 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#784   2008. 11. 26. szerda 15:13
farokaseggbe farokaseggbe
Hát még szép hogy tud róla, ő találta ki mert mondtam neki hogy miket csináltam azt meglepett egyel. A hagyományos igazi faszt jelent.

Jah és ha már látom itt a hirdetést, én is szívesen találkoznék olyan férfival(nő van szóval az nem téma) aki szeretne megdugni. Veszprémben élek, e-mail(csak külön nektek):farkatvarok@citromail.hu
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 11. 25. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 19:07
Tipikus női nicknév.Minden csajszi ezt választaná,ha a te nőd nem cspott volna le rá előbb...A hagyományos igazi faszt jelent?Mert akkor a csaj itt tutira csak mellékszereplő...Tud róla hogy nem veted meg a brokit?
#783   2008. 11. 25. kedd 19:07
Mi_ketten Mi_ketten
Tipikus női nicknév.Minden csajszi ezt választaná,ha a te nőd nem cspott volna le rá előbb...A hagyományos igazi faszt jelent?Mert akkor a csaj itt tutira csak mellékszereplő...Tud róla hogy nem veted meg a brokit?
#782   2008. 11. 25. kedd 17:38
hát azért a hagyományosért nagyon oda vagyok...
szóval inkább csak biszex vagyok.....
a nicknév az asszonnyé nyes
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 11. 25. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 16:03
A leirtak alapján te egy látens homi vagy.Sőt nem is annyira rejtett...ha már fiatalon megrépáztak ugye...Meg ez a nicknév is...
Asszonynak elmesélted hogy megreszelték a tomporodat?
#781   2008. 11. 25. kedd 16:03
Mi_ketten Mi_ketten
A leirtak alapján te egy látens homi vagy.Sőt nem is annyira rejtett...ha már fiatalon megrépáztak ugye...Meg ez a nicknév is...
Asszonynak elmesélted hogy megreszelték a tomporodat?
(Ez egy válasz farokaseggbe üzenetére (2008. 11. 25. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 14:10
Szia

Hát én szeretem amikor a barátnőm a felcsatolhatóval csinálja. Külön vett már más méretűeket hogy tudjuk váltogatni.
Nem tudom miért vagyok fogékony erre szerintetek mi lehet az ok?
Lehet hogy egy fiatal gay élmény az ami miatt?
#780   2008. 11. 25. kedd 14:13
Jah és lehet hogy nem ide tartozik, de amikor csináljuk akkor mindig ad egyet hogy szopjam azt is azt mondja így az igazi.???
#779   2008. 11. 25. kedd 14:10
Szia

Hát én szeretem amikor a barátnőm a felcsatolhatóval csinálja. Külön vett már más méretűeket hogy tudjuk váltogatni.
Nem tudom miért vagyok fogékony erre szerintetek mi lehet az ok?
Lehet hogy egy fiatal gay élmény az ami miatt?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 11. 22. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 13:00
szoktak valakit dugni felcstólhatoval?,
#778   2008. 11. 22. szombat 13:00
zsozs70 zsozs70
szoktak valakit dugni felcstólhatoval?,
#777   2008. 11. 18. kedd 16:01
zsozs70 zsozs70
én imádom a mikor a drágám a felcsatolhatoval dug.az valami mennyei érzés.ennél már csak egy valodi lenne jobb mert abbol jön is a nedü.ajánlom mindenkinek a sexben.
#776   2008. 11. 08. szombat 17:42
stili stili
Volt barátnőm egyszer kitalálta hogy a vibrivel megdug engem, egész jó érzés volt, és barátnőm is nagyon élvezte. Egyszer egy góliát méretű vibrivel is csinálta de az már kicsit sok volt nekem, inkább a normál méretünél maradtunk. Mostani barátnőm nem igazán rajong az ötletért hogy ilyet csináljon.
#775   2008. 11. 03. hétfő 18:23
X Törölt felhasználó (37362)
Jó is az ha szopás közben ujjaznak!
#774   2008. 10. 27. hétfő 17:13
pestpasi pestpasi VIP
Sziasztok!

Én is szeretem, ha izgatják a fenekem, persze ehhez szexuálisan nyitott partner is kell!
#773   2008. 10. 27. hétfő 15:49
X Törölt felhasználó (42919)
Hali.Párom néha megszokott újjazni miközben veri.Nagyon jó érzés!Extra adagok szoktam kiengedni ojankor!Amit a szájába enged....
#772   2008. 10. 17. péntek 16:20
X Törölt felhasználó (140260)
Szerintem (majdnem)minden férfi vágyik arra hogy a fenekét is kényeztessék ujjilag, mert nagyon érzékeny helyre tudnak tapintani a hölgyek. Nekem egyszer volt egy kapcsolatom ahol a partnerem elkezdett a fenekemnél izgetni, de sajna abbahagyta,mert félt hogy a nagy körmeivel megsért. Pedig nagyon felhúzott. Azóta kívánom hogy egy hölgy megujjazzon. Hozzáteszem nem vonzódom a férfiakhoz.
#771   2008. 10. 17. péntek 02:15
FélénkDeBuja FélénkDeBuja
engem a barátnőm szokott prosztatamasszázzsal kényeztetni, ő hozta fel az ötletet, hogy szivesen kipróbálná, ha én is benne vagyok
elég ritkán csináljuk, 2-3 havonta, de nem is vágyunk rá gyakrabban, amikor én megkívánom, szoktam megkérni, hogy játsszon a fenekemmel

annak ellenére, hogy mindig nagyon élvezem, az elején általában hosszú előjáték kell, hogy ellazuljak és magamba engedjem őt
hosszú percekig "csak" simogatja és puszilgatja a testem, de főleg a fenekemet
aztán a popsilyukamat kezdi izgatni az ujjával, néha nyalogatni is szokta, de elég ritkán, csak ha kedve van, mert azt annyira nem szereti
utána az ujjára és a popsilyukamra is ken sikósítot, majd tovább simogat
mindig megvárja türelmesen, hogy ellazuljak és én kerjem meg, hatoljon belém
még így is elég idegen érzés az első behatolás, de amikor már bennem van, hamar feloldódom és a hetedik menyországig nincs is megállás
általában felvátva ki-bemozgatja az ujjait a fenekemben és masszírozza a prosztatám, mindkettő észvesztően izgató
ilyenkor mindig nagyon intenzív orgazmusom van, utána percekig remeg az egész testem a gyönyörtől

1 vagy 2 ujjával szokott belémhatolni, és a 2 ujjnál én már úgy érzem, teljesen betölti a popsim
el sem tudom képzelni, hogy férne be oda egy vastagabb vibrátor vagy dildó
de talán nem is szeretném inkább kipróbálni, úgy a legszebb, amikor ő izgat közvetlenül az ujjacskáival
és a testi örömök mellet az is nagyon izgató számunkra, hogy teljesen, a legtitkosabb dolgaimat is odaadom a barátnőmnek

férfitársak! én mindenkinek csak ajánlani tudom, mint látjátok nekem is kicsit idegen és nehezen oldódok fel, de utána fantasztikus élményben lehet részetek
lényeg, hogy ne rontsatok ajtóstul a házba, első 2-3 alkalommal mi is csak a külső simogatásig jutottunk, és már az is nagyon finom élmény lehet
és ha az tetszik, szép fokozatosan léphettek tovább

hölgyek! párjaitokat a legfantasztikusabb orgazmusokkal ajándékozhatjátok meg, ha bármelyikőtök szeretné kipróbálni, beszéljétek meg
gyengédséggel és türelemmel hamarosan új és szuper élményben lehet részetek
#770   2008. 10. 14. kedd 20:03
zsozs70 zsozs70
oké bocs
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 10. 13. hétfő 22:16
vazze ne cseteljetek!
priviben! ok?
ejnye1 ravasz1

zsozs! tiltani foglak, ez nem társkereső topic! ejnye1 így szétoffolod a témát!
#769   2008. 10. 13. hétfő 22:16
tom1019 tom1019 VIP Admin
vazze ne cseteljetek!
priviben! ok?
ejnye1 ravasz1

zsozs! tiltani foglak, ez nem társkereső topic! ejnye1 így szétoffolod a témát!
#768   2008. 10. 13. hétfő 22:04
leo-35 leo-35
Küldtem egy üzit! smile
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 10. 12. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 12. vasárnap 16:24
már mi is várjuk az igazi fiut harmadiknak.nagyon érik és keressük.
#767   2008. 10. 12. vasárnap 16:24
zsozs70 zsozs70
már mi is várjuk az igazi fiut harmadiknak.nagyon érik és keressük.
#766   2008. 10. 11. szombat 10:03
X Törölt felhasználó (347117)
Én ezt már régebben is megmondtam, hogy egy igazi sokkal jobb mint a vibrátor. Viszont nagyon sok pasit kiráz a hideg, ha arra gondol hogy egy másik dugja seggbe.
Lehet, hogy csak a nőkre kéne hallgatnunk? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 10. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (335053)
2008. 10. 10. péntek 09:45
erddig mi is vibriztünk,
de nejem kitalálta, milyen jó lenne egy harmadik srácot bevonni,
mindenki mindenkit smile
nagyon jó volt.
Azt hiszem sokkal jobb mint egy felcsatolhatós.
#765   2008. 10. 10. péntek 09:45
X Törölt felhasználó (335053)
erddig mi is vibriztünk,
de nejem kitalálta, milyen jó lenne egy harmadik srácot bevonni,
mindenki mindenkit smile
nagyon jó volt.
Azt hiszem sokkal jobb mint egy felcsatolhatós.

... 54 55 56 57 58 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Aliszultan Aliszultan
Nyitás ideje: 2004. 09. 30. csütörtök
Üzenetek: 1884db
Utolsó üzenet: tegnap 15:14

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!