Hát még szép hogy tud róla, ő találta ki mert mondtam neki hogy miket csináltam azt meglepett egyel. A hagyományos igazi faszt jelent.
Jah és ha már látom itt a hirdetést, én is szívesen találkoznék olyan férfival(nő van szóval az nem téma) aki szeretne megdugni. Veszprémben élek, e-mail(csak külön nektek):farkatvarok@citromail.hu (Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 11. 25. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 19:07
Jah és ha már látom itt a hirdetést, én is szívesen találkoznék olyan férfival(nő van szóval az nem téma) aki szeretne megdugni. Veszprémben élek, e-mail(csak külön nektek):farkatvarok@citromail.hu (Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 11. 25. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Tipikus női nicknév.Minden csajszi ezt választaná,ha a te nőd nem cspott volna le rá előbb...A hagyományos igazi faszt jelent?Mert akkor a csaj itt tutira csak mellékszereplő...Tud róla hogy nem veted meg a brokit?
Tipikus női nicknév.Minden csajszi ezt választaná,ha a te nőd nem cspott volna le rá előbb...A hagyományos igazi faszt jelent?Mert akkor a csaj itt tutira csak mellékszereplő...Tud róla hogy nem veted meg a brokit?
hát azért a hagyományosért nagyon oda vagyok...
szóval inkább csak biszex vagyok.....
a nicknév az asszonnyé
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 11. 25. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 16:03
szóval inkább csak biszex vagyok.....
a nicknév az asszonnyé

A leirtak alapján te egy látens homi vagy.Sőt nem is annyira rejtett...ha már fiatalon megrépáztak ugye...Meg ez a nicknév is...
Asszonynak elmesélted hogy megreszelték a tomporodat?
Asszonynak elmesélted hogy megreszelték a tomporodat?
A leirtak alapján te egy látens homi vagy.Sőt nem is annyira rejtett...ha már fiatalon megrépáztak ugye...Meg ez a nicknév is...
Asszonynak elmesélted hogy megreszelték a tomporodat? (Ez egy válasz farokaseggbe üzenetére (2008. 11. 25. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 14:10
Asszonynak elmesélted hogy megreszelték a tomporodat? (Ez egy válasz farokaseggbe üzenetére (2008. 11. 25. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia
Hát én szeretem amikor a barátnőm a felcsatolhatóval csinálja. Külön vett már más méretűeket hogy tudjuk váltogatni.
Nem tudom miért vagyok fogékony erre szerintetek mi lehet az ok?
Lehet hogy egy fiatal gay élmény az ami miatt?
Hát én szeretem amikor a barátnőm a felcsatolhatóval csinálja. Külön vett már más méretűeket hogy tudjuk váltogatni.
Lehet hogy egy fiatal gay élmény az ami miatt?
Jah és lehet hogy nem ide tartozik, de amikor csináljuk akkor mindig ad egyet hogy szopjam azt is azt mondja így az igazi.???
Szia
Lehet hogy egy fiatal gay élmény az ami miatt? (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 11. 22. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet hogy egy fiatal gay élmény az ami miatt? (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 11. 22. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
szoktak valakit dugni felcstólhatoval?,
én imádom a mikor a drágám a felcsatolhatoval dug.az valami mennyei érzés.ennél már csak egy valodi lenne jobb mert abbol jön is a nedü.ajánlom mindenkinek a sexben.
Volt barátnőm egyszer kitalálta hogy a vibrivel megdug engem, egész jó érzés volt, és barátnőm is nagyon élvezte. Egyszer egy góliát méretű vibrivel is csinálta de az már kicsit sok volt nekem, inkább a normál méretünél maradtunk. Mostani barátnőm nem igazán rajong az ötletért hogy ilyet csináljon.
Jó is az ha szopás közben ujjaznak!
Sziasztok!
Én is szeretem, ha izgatják a fenekem, persze ehhez szexuálisan nyitott partner is kell!
Én is szeretem, ha izgatják a fenekem, persze ehhez szexuálisan nyitott partner is kell!
Hali.Párom néha megszokott újjazni miközben veri.Nagyon jó érzés!Extra adagok szoktam kiengedni ojankor!Amit a szájába enged....
Szerintem (majdnem)minden férfi vágyik arra hogy a fenekét is kényeztessék ujjilag, mert nagyon érzékeny helyre tudnak tapintani a hölgyek. Nekem egyszer volt egy kapcsolatom ahol a partnerem elkezdett a fenekemnél izgetni, de sajna abbahagyta,mert félt hogy a nagy körmeivel megsért. Pedig nagyon felhúzott. Azóta kívánom hogy egy hölgy megujjazzon. Hozzáteszem nem vonzódom a férfiakhoz.
engem a barátnőm szokott prosztatamasszázzsal kényeztetni, ő hozta fel az ötletet, hogy szivesen kipróbálná, ha én is benne vagyok
elég ritkán csináljuk, 2-3 havonta, de nem is vágyunk rá gyakrabban, amikor én megkívánom, szoktam megkérni, hogy játsszon a fenekemmel
annak ellenére, hogy mindig nagyon élvezem, az elején általában hosszú előjáték kell, hogy ellazuljak és magamba engedjem őt
hosszú percekig "csak" simogatja és puszilgatja a testem, de főleg a fenekemet
aztán a popsilyukamat kezdi izgatni az ujjával, néha nyalogatni is szokta, de elég ritkán, csak ha kedve van, mert azt annyira nem szereti
utána az ujjára és a popsilyukamra is ken sikósítot, majd tovább simogat
mindig megvárja türelmesen, hogy ellazuljak és én kerjem meg, hatoljon belém
még így is elég idegen érzés az első behatolás, de amikor már bennem van, hamar feloldódom és a hetedik menyországig nincs is megállás
általában felvátva ki-bemozgatja az ujjait a fenekemben és masszírozza a prosztatám, mindkettő észvesztően izgató
ilyenkor mindig nagyon intenzív orgazmusom van, utána percekig remeg az egész testem a gyönyörtől
1 vagy 2 ujjával szokott belémhatolni, és a 2 ujjnál én már úgy érzem, teljesen betölti a popsim
el sem tudom képzelni, hogy férne be oda egy vastagabb vibrátor vagy dildó
de talán nem is szeretném inkább kipróbálni, úgy a legszebb, amikor ő izgat közvetlenül az ujjacskáival
és a testi örömök mellet az is nagyon izgató számunkra, hogy teljesen, a legtitkosabb dolgaimat is odaadom a barátnőmnek
férfitársak! én mindenkinek csak ajánlani tudom, mint látjátok nekem is kicsit idegen és nehezen oldódok fel, de utána fantasztikus élményben lehet részetek
lényeg, hogy ne rontsatok ajtóstul a házba, első 2-3 alkalommal mi is csak a külső simogatásig jutottunk, és már az is nagyon finom élmény lehet
és ha az tetszik, szép fokozatosan léphettek tovább
hölgyek! párjaitokat a legfantasztikusabb orgazmusokkal ajándékozhatjátok meg, ha bármelyikőtök szeretné kipróbálni, beszéljétek meg
gyengédséggel és türelemmel hamarosan új és szuper élményben lehet részetek
elég ritkán csináljuk, 2-3 havonta, de nem is vágyunk rá gyakrabban, amikor én megkívánom, szoktam megkérni, hogy játsszon a fenekemmel
annak ellenére, hogy mindig nagyon élvezem, az elején általában hosszú előjáték kell, hogy ellazuljak és magamba engedjem őt
hosszú percekig "csak" simogatja és puszilgatja a testem, de főleg a fenekemet
aztán a popsilyukamat kezdi izgatni az ujjával, néha nyalogatni is szokta, de elég ritkán, csak ha kedve van, mert azt annyira nem szereti
utána az ujjára és a popsilyukamra is ken sikósítot, majd tovább simogat
mindig megvárja türelmesen, hogy ellazuljak és én kerjem meg, hatoljon belém
még így is elég idegen érzés az első behatolás, de amikor már bennem van, hamar feloldódom és a hetedik menyországig nincs is megállás
általában felvátva ki-bemozgatja az ujjait a fenekemben és masszírozza a prosztatám, mindkettő észvesztően izgató
ilyenkor mindig nagyon intenzív orgazmusom van, utána percekig remeg az egész testem a gyönyörtől
1 vagy 2 ujjával szokott belémhatolni, és a 2 ujjnál én már úgy érzem, teljesen betölti a popsim
el sem tudom képzelni, hogy férne be oda egy vastagabb vibrátor vagy dildó
de talán nem is szeretném inkább kipróbálni, úgy a legszebb, amikor ő izgat közvetlenül az ujjacskáival
és a testi örömök mellet az is nagyon izgató számunkra, hogy teljesen, a legtitkosabb dolgaimat is odaadom a barátnőmnek
férfitársak! én mindenkinek csak ajánlani tudom, mint látjátok nekem is kicsit idegen és nehezen oldódok fel, de utána fantasztikus élményben lehet részetek
lényeg, hogy ne rontsatok ajtóstul a házba, első 2-3 alkalommal mi is csak a külső simogatásig jutottunk, és már az is nagyon finom élmény lehet
és ha az tetszik, szép fokozatosan léphettek tovább
hölgyek! párjaitokat a legfantasztikusabb orgazmusokkal ajándékozhatjátok meg, ha bármelyikőtök szeretné kipróbálni, beszéljétek meg
gyengédséggel és türelemmel hamarosan új és szuper élményben lehet részetek
oké bocs
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 22:16

vazze ne cseteljetek!
priviben! ok?
zsozs! tiltani foglak, ez nem társkereső topic!
így szétoffolod a témát!
priviben! ok?

vazze ne cseteljetek!
priviben! ok?
így szétoffolod a témát!
priviben! ok?

Küldtem egy üzit!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 10. 12. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 12. vasárnap 16:24

már mi is várjuk az igazi fiut harmadiknak.nagyon érik és keressük.
már mi is várjuk az igazi fiut harmadiknak.nagyon érik és keressük.
Én ezt már régebben is megmondtam, hogy egy igazi sokkal jobb mint a vibrátor. Viszont nagyon sok pasit kiráz a hideg, ha arra gondol hogy egy másik dugja seggbe.
Lehet, hogy csak a nőkre kéne hallgatnunk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 10. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 09:45
Lehet, hogy csak a nőkre kéne hallgatnunk?

Törölt felhasználó (335053)

erddig mi is vibriztünk,
de nejem kitalálta, milyen jó lenne egy harmadik srácot bevonni,
mindenki mindenkit
nagyon jó volt.
Azt hiszem sokkal jobb mint egy felcsatolhatós.
mindenki mindenkit

nagyon jó volt.
erddig mi is vibriztünk,
mindenki mindenkit
nagyon jó volt.
mindenki mindenkit

nagyon jó volt.