ide is berakom, mert ez a topic is kezd félrecsúszni!
Ali! kicsit Te is fogd vissza magadat! (alapvetően ez egy heteró oldal!!! tudod, hogy semmi bajom a fiúkkal, de...
---------------------------------------------
"báránykáim"!
ez itt nem társkereső rovat!
nem randi megbeszélő topic,
a témáról kellene beszélgetnetek, állást foglalnotok,
és azokat megvitatni!
és NEM is chatszoba!!!
térjetek vissza a ROVAT és topic címének megfelelő vágányra:Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) \Lány dug fiút
különben kénytelen leszek moderálni!!!
Ali! kicsit Te is fogd vissza magadat! (alapvetően ez egy heteró oldal!!! tudod, hogy semmi bajom a fiúkkal, de...

---------------------------------------------
"báránykáim"!
ez itt nem társkereső rovat!
nem randi megbeszélő topic,
a témáról kellene beszélgetnetek, állást foglalnotok,
és azokat megvitatni!
és NEM is chatszoba!!!
térjetek vissza a ROVAT és topic címének megfelelő vágányra:Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) \Lány dug fiút
különben kénytelen leszek moderálni!!!

Légyszi küld el a par1111@citromail.hu-ra
Előre is köszi a linket (Ez egy válasz Giiiida üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 20:08
Előre is köszi a linket (Ez egy válasz Giiiida üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem, hogy hsz.-mel nem zavarok.Minap az Interneten böngészve olyan fantasztikus könyvre akadtam, melyről úgy érzem, más is örömmel venné, ha tudná. http://www.****/&pid=33247
Szeretném, hogy ezt az oldalt minél többen megismerjék, ezért kérlek téged, hogy amennyiben ez nem túl nagy fáradság - bízva benne, hogy nem az -, kérlek, küld tovább ezt a linket, az ismerősi körödben.
mod:prune
Szeretném, hogy ezt az oldalt minél többen megismerjék, ezért kérlek téged, hogy amennyiben ez nem túl nagy fáradság - bízva benne, hogy nem az -, kérlek, küld tovább ezt a linket, az ismerősi körödben.
Remélem, hogy hsz.-mel nem zavarok.Minap az Interneten böngészve olyan fantasztikus könyvre akadtam, melyről úgy érzem, más is örömmel venné, ha tudná. http://www.****/&pid=33247
minden önreklámozó és ismerkedő hsz. törlök, menjetek át a partnerkereső rovatba! itt a témáról írjatok!!!
érdekell a dolog de nem birok csak ugy belemenni,meg ez nem ugy müködik h te rakj már segbe...,nem birok találni nyitott és megbizható lányt....,talán itt akad..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:32
Törölt felhasználó (119038)

szerintem ha egy modod van rá egyszer probáljad ki nem fogsz csalodni benne..
.amúgy köszi,hogy válaszoltál a kérdésemre..de...
.én nem írtam,hogy undorító(csak gondoltam)
ha két pasi egymással játszik!bizos szép és jó...csak nem ide való..ennyi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:07
.én nem írtam,hogy undorító(csak gondoltam)

ha két pasi egymással játszik!bizos szép és jó...csak nem ide való..ennyi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)

szia neharagudj de szerintem egyátalán nem undorito ha kétt pasi játszik elöttem..
miért kétt nő ha játszik egymással ti pasik megbolondultok a látványtol vagy talán tévedek szerintem nem...
miért kétt nő ha játszik egymással ti pasik megbolondultok a látványtol vagy talán tévedek szerintem nem...
szerintem ha egy modod van rá egyszer probáljad ki nem fogsz csalodni benne..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:27
Törölt felhasználó (123519)

..engem is foglalkoztat a téma,de kevés az esély arra hogy kiprobálom mert nincs kivel meg tartok is egykicsit töle,de annál jobban vonz ...
..engem is foglalkoztat a téma,de kevés az esély arra hogy kiprobálom mert nincs kivel meg tartok is egykicsit töle,de annál jobban vonz ...
én szeretem meg dugni a férjemet...aki ezt még nem probálta ki hogy milyen jo sokat veszithet....
az elözöre meg csak válaszoltam a kérdezőnek...
az elözöre meg csak válaszoltam a kérdezőnek...
szia neharagudj de szerintem egyátalán nem undorito ha kétt pasi játszik elöttem..
miért kétt nő ha játszik egymással ti pasik megbolondultok a látványtol vagy talán tévedek szerintem nem... (Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 10:38
miért kétt nő ha játszik egymással ti pasik megbolondultok a látványtol vagy talán tévedek szerintem nem... (Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)

hát igen!ez nem nagyon kapcsolódik ide!mert ha mondjuk egy másik csaj hívnátok fel,aki megdugja elötted a férjedet és te megnézed az ok!
de az,hogy két pasi játszik elötted...hááátt...
az olyan buzis!!szerintem!
az olyan buzis!!szerintem!
Sziasztok! Én szivesen kiprobálnám csak nincs kivel. Mielött valaki itt kimondaná hogy fogjak egy pasi azt most elküldömm a jó b fr .ba nem vok bizu csak én használom azt az erogén zonám is ugy hogy csajok ha van kedvetek akkor privizezek rám...
így van!igaz..az biztos érdekesebb lett volna ha kispicsa leírja ,hogy dugják felváltva a csajával a férjét..de az,hogy 2 pasi együtt...áááá..az nem!...
és tudjuk,hogy csak a beszólások 20 % származik nőtöl..de azért nem kell hasra esni!
úgyhogy kispicsának nincs igaza!
és ezt már túlbeszéltük..inkább már valami jó sztori kéne! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:10
és tudjuk,hogy csak a beszólások 20 % származik nőtöl..de azért nem kell hasra esni!
úgyhogy kispicsának nincs igaza!
és ezt már túlbeszéltük..inkább már valami jó sztori kéne! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)

és mi jár annak, akinek mindig igaza van?
lassan egy figyelmeztető tiltás!
(olvassátok el a topic címét, értelmezzétek, és akkor rájöhettek, hogy kispicsa hsz-nek semmi köze a témához!!!)
(olvassátok el a topic címét, értelmezzétek, és akkor rájöhettek, hogy kispicsa hsz-nek semmi köze a témához!!!)
és mi jár annak, akinek mindig igaza van?
(olvassátok el a topic címét, értelmezzétek, és akkor rájöhettek, hogy kispicsa hsz-nek semmi köze a témához!!!) (Ez egy válasz jocika63 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(olvassátok el a topic címét, értelmezzétek, és akkor rájöhettek, hogy kispicsa hsz-nek semmi köze a témához!!!) (Ez egy válasz jocika63 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
rendben...akkor ez hogy kapcsolódik ide: kispicsa #901| tegnap 12:37
én párom is nagyon szereti ha ott vagyok nézem öket hogyjátszanak egymásal szoktam segiteni mindkettönek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 15:39
én párom is nagyon szereti ha ott vagyok nézem öket hogyjátszanak egymásal szoktam segiteni mindkettönek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

csak válaszoltam a kérdésre
a kispicsának mindig igaza van
csak válaszoltam a kérdésre
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
hát igen!ez nem nagyon kapcsolódik ide!mert ha mondjuk egy másik csaj hívnátok fel,aki megdugja elötted a férjedet és te megnézed az ok!
az olyan buzis!!szerintem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 06:48
az olyan buzis!!szerintem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)

páromat meg másik pasit
és ez hogyan kapcsolódik a topic címéhez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 06:48

páromat meg másik pasit
páromat meg másik pasit
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 10. 27. szombat 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 19:13

...kiket nézel?..a párodat ls még kit?..másik csajt amint megdugja?..vagy másik palival van?...
nem érthetö!
nem érthetö!
...kiket nézel?..a párodat ls még kit?..másik csajt amint megdugja?..vagy másik palival van?...
nem érthetö! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 12:37
nem érthetö! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

én párom is nagyon szereti ha ott vagyok nézem öket hogyjátszanak egymásal szoktam segiteni mindkettönek