Biztosan ebbe a topicba akrtál írni ???
Itt csak lányok dugják a fiúkat !
(Ez egy válasz csabiv üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 14. hétfő 10:05

Nekem a barátnöm néha kinyalja a popsimat olykor meg is ujjaz,és mikor a prosztatámat massziroza az CSODÁS de hogy egy pasi tegye hát a fenese tudja.
Nekem a barátnöm néha kinyalja a popsimat olykor meg is ujjaz,és mikor a prosztatámat massziroza az CSODÁS de hogy egy pasi tegye hát a fenese tudja.
Válaszoltál?
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 03. 09. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Elvileg íméled érkezett !
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 03. 09. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
strapon 1
strapon 2
sajna a nagyobbakat (hosszabbakat) ide nem tudtam feltenni. Amíg felteszem máshova, addig ízelítőnek azért jók ezek is :-)
strapon 2
sajna a nagyobbakat (hosszabbakat) ide nem tudtam feltenni. Amíg felteszem máshova, addig ízelítőnek azért jók ezek is :-)
1. számú fájl.
A fájl hossza: 37404676
Tul nagy a fájlméret.
HIBA! Nem lett feltoltve a(z) 1. szamu fájl!
:-(
mi a maximális méret ? (csak, hogy tudjam.)
A fájl hossza: 37404676
Tul nagy a fájlméret.
HIBA! Nem lett feltoltve a(z) 1. szamu fájl!
:-(
mi a maximális méret ? (csak, hogy tudjam.)
Igen!
Szerintem!

leszedtem pár strapon videot. feltegyek ide párat megint ?
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon!
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 02. 19. szombat 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Kissé leült a topic.
Ebben a pozitúrában nem sokat látnál belőle !
(Ez egy válasz 02bj üzenetére (2005. 01. 29. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)

megnézném azt a csajt aki engem dugna, nem én őt!
lány dug fiút?met akkor megbaszhatnál,ha van kedved akkor egy kis sexchat vagy valami?
perecke, maradjunk annyiban hogy meg fogom halalni:DD
es koszonom:************
Egyebkent ugye ilyen "lany dug fiut" akciokat legtobbszor bi filmekben talalok, es tegnap pont ezt beszeltuk a baratommal, hogy az a gaz hogy latni hogy ott ket buzi sracrol van szo, akikhez bedobtak egy csajt segget nyalni vagy ilyesmi...:/ keves igazan jo filmet lehet talalni sajnos....:P (engem nem zavar a fiu/fiu oral, sztem nem buzis:)) (Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 28. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 28. péntek 16:01
es koszonom:************
Egyebkent ugye ilyen "lany dug fiut" akciokat legtobbszor bi filmekben talalok, es tegnap pont ezt beszeltuk a baratommal, hogy az a gaz hogy latni hogy ott ket buzi sracrol van szo, akikhez bedobtak egy csajt segget nyalni vagy ilyesmi...:/ keves igazan jo filmet lehet talalni sajnos....:P (engem nem zavar a fiu/fiu oral, sztem nem buzis:)) (Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 28. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem is nektek tettem fel azt a videót. (hanem Vacska kérésére) Ám ha mégis megnéztétek akkor úgy kell nektek

Megnéztük! Kellett nekünk!Thanks..
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 28. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 28. péntek 16:01

Nem is nektek tettem fel azt a videót. (hanem Vacska kérésére) Ám ha mégis megnéztétek akkor úgy kell nektek

(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 28. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 28. péntek 15:31

(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 01. 28. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

hm, ha egy pasi egy másik pasi farkát szopja, az valóban ratyi dolog :)) de emellett valóban gázul is néznek ki, de hát a filmekben nem azért vannak általában együtt, mert olyan fenemód tetszenek egymásnak az emberek :))
hm, ha egy pasi egy másik pasi farkát szopja, az valóban ratyi dolog :)) de emellett valóban gázul is néznek ki, de hát a filmekben nem azért vannak általában együtt, mert olyan fenemód tetszenek egymásnak az emberek :))
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 28. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 28. péntek 15:07

valójában nem az a buzis amit csinálnak. hanem ahogy kinéznek a faszik az elég gáz. (ha nő lennék, nem az ilyen kinézetű ürgékre buknék) Mondjuk én a csajokra figyeltem inkább nem a faszikra :-)
"valójában nem az a buzis amit csinálnak"
Neked lehet, hogy az nem buzis !
Szerintem meg buzis ! (Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 28. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 28. péntek 15:07
Neked lehet, hogy az nem buzis !
Szerintem meg buzis ! (Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 01. 28. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

valójában nem az a buzis amit csinálnak. hanem ahogy kinéznek a faszik az elég gáz. (ha nő lennék, nem az ilyen kinézetű ürgékre buknék) Mondjuk én a csajokra figyeltem inkább nem a faszikra :-)