Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Szeretem,ha a férfi élvezi a ha megdugom,mert a legnagyobb élvezet neki a prosztata orgazmus."
"De sajnos sokan nem merik kipróbálni."
"Isteni mindkét félnek"
"Ki s ki ,hogyan viszonyul a kényeztetéshez "
"nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 83 84 85 86 87 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#204   2005. 04. 12. kedd 14:44
X Törölt felhasználó (368461)
Miért? Azt hitted, hogy csak számodra pozitív vélemények fognak ezen topicban elhangzani?
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni!
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 04. 12. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 12. kedd 11:21
Nem általános igényekről szól a topic !
Nem hívott ide téged senki sem ! hehe
#203   2005. 04. 12. kedd 11:21
Aliszultan Aliszultan
Nem általános igényekről szól a topic !
Nem hívott ide téged senki sem ! hehe
#202   2005. 04. 12. kedd 07:48
Aliszultan Aliszultan
Szia ! Miben segíthetek?
#201   2005. 04. 11. hétfő 19:41
Most már én sem akarok maradni. Szia:-(
#200   2005. 04. 11. hétfő 19:40
Biztos rosszat mondtam....-( Kár, hogy nem tudom, mit.
#199   2005. 04. 11. hétfő 19:35
Mondd el békám, mire vágynak az igaz FÉRFIAK!!! finom
#198   2005. 04. 11. hétfő 13:39
Pedig nem üvegből van a monitorom:-) crazya
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 11. hétfő 09:58
ha udvarolni akarnék neked azt mondanám édes vagy. ... ahogy előadod ezeket a dolgokat :-)

átlátok ám rajtad ;-)
#197   2005. 04. 11. hétfő 11:43
xxxjani xxxjani
MAXI egyetértés! Egy épeszű nő nem akar műbrokival seggbe dugni egy jónak mondott srácot.Vagy ha igen akkor keressen magának egy "vegyeshasználatú" beteg egyént. /akinek van fütyije ugyan ,de ettől még nem nevezhető férfi nak/ eljen eljen gun
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 06. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 04. 06. szerda 13:18
Szia. Ha csak így tudod "uralni" a férfi testét, akkor ott már baj van! Ha valaki unja a párjával a szexet, akkor vagy hagyja el, vagy - ha ez nem lehetséges - keressen magának szeretőt, de csak azért ilyen módszerekhez folyamodni, hogy felmelegítsük a "langyos vizet", hát...szerintem badarság!!!
Most komolyan: nem tudom elképzelni, hogy ezen aktus során a nő megőrizné finom nőiességét, érzéki eleganciáját, nekem egy vad, leginkább S/M szex jut eszembe erről az egészről.
Ma "lány dug fiút", holnap már a nő parancsol a nőnek, holnapután a nő uralja a fotelt, kezében nagy korsó sörből jó nagyokat hörpintve, hatalmas böfögései kíséretében, a férfi meg -mint egy csúszómászó- "igenis drágám", "rendben drágám, úgy lesz, ahogy te akarod"...Na nem, ebből személy szerint nem kérek, köszönöm!!
Most nem akarnék lenyúlni a pszichológiai gyökerekhez, de itt megint csak - sajnos a felnőttkorban (is) felszínre törő - nevelési hibák játszanak szerepet. A női elnyomást nem így kell(ene) ellensúlyozni és egy férfi se így próbáljon "ellágyulni", ha példának okáért túl FÉRFINAK neveltetett.
Aki nem érti, fusson neki mégegyszer!:-))
#196   2005. 04. 11. hétfő 10:30
silverray silverray
what??!
#195   2005. 04. 11. hétfő 09:58
perecke perecke
ha udvarolni akarnék neked azt mondanám édes vagy. ... ahogy előadod ezeket a dolgokat :-)

átlátok ám rajtad ;-)
#194   2005. 04. 08. péntek 13:51
Maradjunk annyiban, hogy jók a megérzéseim, ennyi! És ez eddig mindig bejött!!!
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 04. 07. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 07. csütörtök 14:58
Eleve ? Miért ? Hogy képzeled ? Rá van írva a homlokomra ? :-D Lehet, el se mondanám neked. Akkore meg honnan tudnád, hogy vágyom ilyesmire ??? elárulom : nem tudnád. Csak, ha megmondom (ha akarom). Úgyhogy, ez nem jött be.
Sok lánnyal ismerkedtem - akiknek el se mondtam, mert nem jutottunk el erre a szintre. Persze mindenféle "egyebet" csináltunk egymással ;-) Tudod : "hagyományos" dolgokat ;-) (és egyik se panaszkodott - legalábbis nekem nem)

És én nem "egy" pasiról beszéltem. Hanem a TE pasidról (akit szeretsz ;-) (aki egyébként csúcsszuper minden egyéb dologban ;-)

és bizony az ember véleményét nagyon sok minden befolyásolja. pl a magánéletben megélt élményei is.
#193   2005. 04. 08. péntek 13:06
Aliszultan Aliszultan
Mé nem? crazya
#192   2005. 04. 07. csütörtök 14:58
perecke perecke
Eleve ? Miért ? Hogy képzeled ? Rá van írva a homlokomra ? :-D Lehet, el se mondanám neked. Akkore meg honnan tudnád, hogy vágyom ilyesmire ??? elárulom : nem tudnád. Csak, ha megmondom (ha akarom). Úgyhogy, ez nem jött be.
Sok lánnyal ismerkedtem - akiknek el se mondtam, mert nem jutottunk el erre a szintre. Persze mindenféle "egyebet" csináltunk egymással ;-) Tudod : "hagyományos" dolgokat ;-) (és egyik se panaszkodott - legalábbis nekem nem)

És én nem "egy" pasiról beszéltem. Hanem a TE pasidról (akit szeretsz ;-) (aki egyébként csúcsszuper minden egyéb dologban ;-)

és bizony az ember véleményét nagyon sok minden befolyásolja. pl a magánéletben megélt élményei is.
#191   2005. 04. 07. csütörtök 13:55
szerintem, hogy kinek milyen a magánélete, az a legkevésbé tartozik ide és legkevésbé befolyásolja az ember véleményét.
De, ha egy pasi ilyenre kérne, mehetne tovább..De eleve nem ismerkedem ilyen férfival, tehát nincs is mire válaszolni.
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 04. 07. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 07. csütörtök 11:04
Üdv Tom! Látom azért van valaki aki megértette a mondandóm lényegét...

Eryka : honnan tudod, hogy a párod nem tart melletted szeretőt ??? (ja, egyáltalán van párod ? szerelmed ? kedvesed ?) vagy mást kérdezek : reggelente le szoktad - csak úgy spontán - szopni a kedvesed (ha egyáltalán van vagy volt)? És a szerelmedért mit nem tennél meg ? (nem dugnád meg, ha kéri ?) nem nyalnád ki a seggét (szó szerint is meg átvitt értelemben is) ? Szerintem nincs is szerelmed. Így hát fogalmad sincs, hogy milyen dolgokat is tennél meg érte (hogy jól érezze magát) ...
ha meg csak rossz kapcsolatokban voltál, (rossz férfiakkal) ahol mindíg langyos a víz, meg szeretőt kell tartani mellette, akkor csak arról tudsz nyilatkozni...

vagy eddig csak olyan pasikkal volt dolgod, akik vagy "igen drágám"-oztak vagy a fotelben ülve böfögtek. Írásodból - bármennyire is nem szeretted volna - kiviláglik, hogy milyen élményeid lehettek eddig. Sajnállak... Azért remélem egyszer neked is összejön egy IGAZI FÉRFI ;-)
#190   2005. 04. 07. csütörtök 12:40
macido macido
Tom, BaráTom!

Szerintem egyet beszélünk itt mindannyian, csak egy kicsit másképp. A szexben nincsenek tabuk, ha az mind a kétfél számára elfogadott és itt a hangsúlya az egésznek, hogy mind kétfél számára jó legyen, és ne kényszer legyen a dologban, még ha bizonyos szintig vannak is kompromisszumok.
wave wave
#189   2005. 04. 07. csütörtök 11:04
perecke perecke
Üdv Tom! Látom azért van valaki aki megértette a mondandóm lényegét...

Eryka : honnan tudod, hogy a párod nem tart melletted szeretőt ??? (ja, egyáltalán van párod ? szerelmed ? kedvesed ?) vagy mást kérdezek : reggelente le szoktad - csak úgy spontán - szopni a kedvesed (ha egyáltalán van vagy volt)? És a szerelmedért mit nem tennél meg ? (nem dugnád meg, ha kéri ?) nem nyalnád ki a seggét (szó szerint is meg átvitt értelemben is) ? Szerintem nincs is szerelmed. Így hát fogalmad sincs, hogy milyen dolgokat is tennél meg érte (hogy jól érezze magát) ...
ha meg csak rossz kapcsolatokban voltál, (rossz férfiakkal) ahol mindíg langyos a víz, meg szeretőt kell tartani mellette, akkor csak arról tudsz nyilatkozni...

vagy eddig csak olyan pasikkal volt dolgod, akik vagy "igen drágám"-oztak vagy a fotelben ülve böfögtek. Írásodból - bármennyire is nem szeretted volna - kiviláglik, hogy milyen élményeid lehettek eddig. Sajnállak... Azért remélem egyszer neked is összejön egy IGAZI FÉRFI ;-)
#188   2005. 04. 06. szerda 13:19
..."nő parancsol nőnek": nő parancsol férfinak akart lenni, bocs.
#187   2005. 04. 06. szerda 13:18
Szia. Ha csak így tudod "uralni" a férfi testét, akkor ott már baj van! Ha valaki unja a párjával a szexet, akkor vagy hagyja el, vagy - ha ez nem lehetséges - keressen magának szeretőt, de csak azért ilyen módszerekhez folyamodni, hogy felmelegítsük a "langyos vizet", hát...szerintem badarság!!!
Most komolyan: nem tudom elképzelni, hogy ezen aktus során a nő megőrizné finom nőiességét, érzéki eleganciáját, nekem egy vad, leginkább S/M szex jut eszembe erről az egészről.
Ma "lány dug fiút", holnap már a nő parancsol a nőnek, holnapután a nő uralja a fotelt, kezében nagy korsó sörből jó nagyokat hörpintve, hatalmas böfögései kíséretében, a férfi meg -mint egy csúszómászó- "igenis drágám", "rendben drágám, úgy lesz, ahogy te akarod"...Na nem, ebből személy szerint nem kérek, köszönöm!!
Most nem akarnék lenyúlni a pszichológiai gyökerekhez, de itt megint csak - sajnos a felnőttkorban (is) felszínre törő - nevelési hibák játszanak szerepet. A női elnyomást nem így kell(ene) ellensúlyozni és egy férfi se így próbáljon "ellágyulni", ha példának okáért túl FÉRFINAK neveltetett.
Aki nem érti, fusson neki mégegyszer!:-))
#186   2005. 04. 05. kedd 18:46
macido macido
Kösz Eryka! Ennek örülök, hogy nem csak egyedül vagyok ezzel a véleménnyel. Ez egy igazi nő véleménye. wave
Perecke! Szerintem magadnak is férfinak kell lenni, mert csak ez által tudsz a nőnek férfi lenni. Én ezt valahogy így gondolom.
Szerintem egy nő is attól nő, hogy őt dugják nem, pedig ő dug. Hangsúlyozom ez csak az én véleményem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 05. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 04. 05. kedd 17:16
Felcserélődnek a szerepek, és akkor már hiába fogtok sírni...bizony!
Személy szerint nő voltam, vagyok és leszek is, amíg helyen van a Földön és azt nőként fogom betölteni.-)
Szerencsére kevesebben vannak azok a nők, akik ilyesfajta dolgokra vágynak, de azt csak remélhetjük - mi normálisan gondolkodó nők -, hogy még kevesebb az olyan férfiak száma, akik könyörögve kérnek minket: "dugj meg"!...
#185   2005. 04. 05. kedd 17:16
Felcserélődnek a szerepek, és akkor már hiába fogtok sírni...bizony!
Személy szerint nő voltam, vagyok és leszek is, amíg helyen van a Földön és azt nőként fogom betölteni.-)
Szerencsére kevesebben vannak azok a nők, akik ilyesfajta dolgokra vágynak, de azt csak remélhetjük - mi normálisan gondolkodó nők -, hogy még kevesebb az olyan férfiak száma, akik könyörögve kérnek minket: "dugj meg"!...

... 83 84 85 86 87 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Aliszultan Aliszultan
Nyitás ideje: 2004. 09. 30. csütörtök
Üzenetek: 1884db
Utolsó üzenet: tegnap 15:14

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!