Hoppá!!! Kinek vannak hívei??

Szerintem - csak úgy, mellékszolgáltatásként-,jól kupán is kellene kólintania őket, hogy kissé helyrebillenjen lazsáló értékítéletük...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 18. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 18. hétfő 15:09
Törölt felhasználó (368461)

Szerintem pereckével keressetek egy olyan nőt (nőt??), aki jól partyba vág mindkettőtöket és akkor megszűnik ezen problémátok! Rám aztán várhattok!

Szerintem pereckével keressetek egy olyan nőt (nőt??), aki jól partyba vág mindkettőtöket és akkor megszűnik ezen problémátok! Rám aztán várhattok!

(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 04. 18. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 18. hétfő 13:43

Szia perecke !
Felhomályosításban veszek részt, a vallást meghagyom a papoknak !
Eryka75-tel én is szívesen találkoznék !

Tudod, mi az egyetlen közös bennünk? Nem? Mindketten azt szeretjük, ha minket dugnak!
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 04. 18. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 18. hétfő 12:29

hehe.. ali : már híveid is vannak ? csak nem papnak készülsz ? vagy vallást alapítasz ? :-)
Erika drága, én nem toboroználak, hanem jól meg ... győznélek ;-) úgy, hogy jól meg du.... málnánk ezt a témát :-D Asszem élveznéd. oda-lennél meg vissza. Még az is lehet, hogy jól ki... tárgyalnánk más témákat is. Szóval egy jót basz... izé beszélgetnénk. Szerintem nem lenne ellenedre. :-)
Erika drága, én nem toboroználak, hanem jól meg ... győznélek ;-) úgy, hogy jól meg du.... málnánk ezt a témát :-D Asszem élveznéd. oda-lennél meg vissza. Még az is lehet, hogy jól ki... tárgyalnánk más témákat is. Szóval egy jót basz... izé beszélgetnénk. Szerintem nem lenne ellenedre. :-)
Bocs, a felháborodásom kissé elvette az eszem! Nem akartalak megbántani!
Szia perecke !
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 04. 18. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 18. hétfő 12:29

hehe.. ali : már híveid is vannak ? csak nem papnak készülsz ? vagy vallást alapítasz ? :-)
sziasztok!! nekem bejön ez a feláláss jó ahoy a csjom ujjaza a seggem.
Igen,elmehetsz! Egy nagy műbrokitól,
amit a barárnőd a seggedbe dug (hogy jól érezd magad) ,te kis "mácsó"
amit a barárnőd a seggedbe dug (hogy jól érezd magad) ,te kis "mácsó"

Viszont szenvedélyes és nem ilyen szüklátókörű!

Több mint tíz évnyi boldog párkapcsolat után elmondhatom a szexben minden normális, amit mindketten élveznek!Ja, az én NÖM kicsit sem férfias, és nem engedem toborozni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 17. vasárnap 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 17. vasárnap 00:48

Szerintem a "normális" szex hívei jobb, ha nem írkálnak ezen topicba, mert Aliszultán és hívei nem véleményeket akarnak olvasgatni, hanem férfias nőket toborozni:-)
Amúgy, mikor láttam a topic melletti utolsó hozzászóló nevének kijelzését, már akkor egyértelmű volt számomra, hogy melyik párton állsz, pedig -mondom-akkor még nem olvastalak! Buzis a neved, már bocs, he-he:-)
Menekülök ebből a topicból, számomra levegő.
Amúgy, mikor láttam a topic melletti utolsó hozzászóló nevének kijelzését, már akkor egyértelmű volt számomra, hogy melyik párton állsz, pedig -mondom-akkor még nem olvastalak! Buzis a neved, már bocs, he-he:-)
Szerintem a "normális" szex hívei jobb, ha nem írkálnak ezen topicba, mert Aliszultán és hívei nem véleményeket akarnak olvasgatni, hanem férfias nőket toborozni:-)
Élmények ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 15. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 15. péntek 21:24

Törölt felhasználó (22466)

Olvasgattam. Osztom Aliszultán és perecke véleményét!
Olvasgattam. Osztom Aliszultán és perecke véleményét!
Atyaúristen! Te egy zseni vagy! Felfedezted a tyúkürülékben a fehérséget! Ezért legkevesebb megosztott N-díj jár.
Már a téma is meghökkentő
Szia kedves Eryka75!
béka12 általános igényekről írt, ez a téma nem az ! Kész!
A többi témához se kedvem, se időm hozzászólni !
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 12. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 12. kedd 14:44
béka12 általános igényekről írt, ez a téma nem az ! Kész!
A többi témához se kedvem, se időm hozzászólni !
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 12. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért? Azt hitted, hogy csak számodra pozitív vélemények fognak ezen topicban elhangzani?
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni!
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni!
nyújtogatod a nyelved ? hmmm.... vigyázz mert leszopom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 11. hétfő 13:39

Pedig nem üvegből van a monitorom:-)

Miért? Azt hitted, hogy csak számodra pozitív vélemények fognak ezen topicban elhangzani?
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni! (Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 04. 12. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 12. kedd 11:21
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni! (Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 04. 12. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem általános igényekről szól a topic !
Nem hívott ide téged senki sem !
Nem hívott ide téged senki sem !