Törölt felhasználó (7767)

Kedves Tomcsi, toto ez az élet: vagy te kúrsz "szűklyukon" másokat vagy téged kúrnak kloákán mások...c'est la vie!
Számomra hatszáz százalékosan elfogadhatatlan!!! Mint ahogyan az a topic-cím inszinuálta degeneráltság is. Úgy látszik, szeretem az alárendelt, a gyenge szerepét játszani párkapcsolatomban, s jól megd****ni magamat, mintsem természetemet meghazudtoló marhaságokat erőltessek magamra...Azért ti úgy csinálhatjátok, ahogy nektek jólesik!
Véleményed lehet ! De nem kell rögtön buzizni ! Én sem vagyok az !

Akkó - márcsak bob biztatására is -, -E' van, eszt kő bénya'ni, kisöcsém!
Te.. ezt nemfogja érteni az Isten barma... c'est la vie... :) ez már L'art pour l'art ... :) monnyad neki, hogy ez van avagy ilyen az élet.. ez köll szeretni :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 20. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 20. szerda 19:54

Kedves Tomcsi, toto ez az élet: vagy te kúrsz "szűklyukon" másokat vagy téged kúrnak kloákán mások...c'est la vie!
És ennél egészségesebb nem is lehet! Ahogy az általad leírtakat elképzeltem (.."lécci !!, seggbe dugnál édesem?" ????? aztán elétérdelek és széthúzom a seggem.......")...Hát, ha a párom ilyen kérelemmel esdekelne előttem, én bizony - Eryka szavaival- úgy seggbe ....RÚGNÁM, hogy...

Rendben van, ok! Ha majd meggyűlölök egy férfit, legközelebb felajánlom neki ezen szolgáltatásom és úgy seggbe fogom ....., hogy....
Bár én nem vagyok ilyen kegyetlen, úgyhogy max. csak fejben! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 19. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 19. kedd 19:46

Bár én nem vagyok ilyen kegyetlen, úgyhogy max. csak fejben! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 19. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (22466)

"Soha ne mondd, hogy soha!"

"Soha ne mondd, hogy soha!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 19. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 19. kedd 18:55

Törölt felhasználó (368461)

Na hát ez az! Kicsit elbeszélünk egymás mellett! A prostatamasszás ellen nincs kifogásom! De olyan az életben nem fog velem előfordulni, hogy felvegyek egy műpéniszt és MEGDUGJAK EGY FÉRFIT!
Masszás közben még NŐ tudok maradni, ha érted mire gondolok.
De jó, hogy ezt most így leírtad, mert ezt a 2 dolgot - szerintem - teljesen külön kell kezelni!
De jó, hogy ezt most így leírtad, mert ezt a 2 dolgot - szerintem - teljesen külön kell kezelni!
Na hát ez az! Kicsit elbeszélünk egymás mellett! A prostatamasszás ellen nincs kifogásom! De olyan az életben nem fog velem előfordulni, hogy felvegyek egy műpéniszt és MEGDUGJAK EGY FÉRFIT!
De jó, hogy ezt most így leírtad, mert ezt a 2 dolgot - szerintem - teljesen külön kell kezelni! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 19. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 19. kedd 17:52
De jó, hogy ezt most így leírtad, mert ezt a 2 dolgot - szerintem - teljesen külön kell kezelni! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 19. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (22466)

Műpénisz minek, ha vannak finom női ujjacskák!Akik ide írnak nem melegek, csak élvezik szex közben a prosztatamasszást. És ök már tudatában vannak, milyen szerencsések, hogy megkapják ezt a barátnőjüktől!

Műpénisz minek, ha vannak finom női ujjacskák!Akik ide írnak nem melegek, csak élvezik szex közben a prosztatamasszást. És ök már tudatában vannak, milyen szerencsések, hogy megkapják ezt a barátnőjüktől!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 18. hétfő 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 18. hétfő 23:17

Kicsit megnyugodtam, azt hittem, hogy minden nő elment a szexshopba műpéniszt vásárolni és csak én fárasztom le itt a jónépet:-)
Mi tart vissza ???
(Ez egy válasz MetalMan üzenetére (2005. 04. 18. hétfő 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)

ginis !
Ha érdekel a téma, és nem csak behányi akartál, akkor olvasd már végig a topicot !
Ha érdekel a téma, és nem csak behányi akartál, akkor olvasd már végig a topicot !

Kicsit megnyugodtam, azt hittem, hogy minden nő elment a szexshopba műpéniszt vásárolni és csak én fárasztom le itt a jónépet:-)
Dehogy!:-) Csak megint leapadt a fórum..Tudod, jön a jó idő!:-))
A chat mindig népszerűbb lesz, mint a fórumozás, pedig megismerni valakit ezen a chat-en főleg nem lehet, eszmét cserélne na meg pláne!:-))
A chat mindig népszerűbb lesz, mint a fórumozás, pedig megismerni valakit ezen a chat-en főleg nem lehet, eszmét cserélne na meg pláne!:-))
Köszi! Ezek szerint normális vagyok, pedig már kezdtem kételkedni, hogy tényleg egyedüli nőként utasítom el a szex ezen formáját!:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 18. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 18. hétfő 18:05

Szerintem - csak úgy, mellékszolgáltatásként-,jól kupán is kellene kólintania őket, hogy kissé helyrebillenjen lazsáló értékítéletük...
Én kipróbálnám
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2004. 09. 30. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 30. csütörtök 08:26

Talán itt nem lesz akkora felháborodás, mint a nők lpaja cafe fórumon ! :) http://www.aliszultan.freeweb.hu/
Hoppá!!! Kinek vannak hívei??

Szerintem - csak úgy, mellékszolgáltatásként-,jól kupán is kellene kólintania őket, hogy kissé helyrebillenjen lazsáló értékítéletük...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 18. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 18. hétfő 15:09

Szerintem pereckével keressetek egy olyan nőt (nőt??), aki jól partyba vág mindkettőtöket és akkor megszűnik ezen problémátok! Rám aztán várhattok!

Szerintem pereckével keressetek egy olyan nőt (nőt??), aki jól partyba vág mindkettőtöket és akkor megszűnik ezen problémátok! Rám aztán várhattok!