Jó lenne de nem jelentkezik senki
Plusz, de mihez? Nekunk azert van a latvanyon kivul mas is amikor kutyulunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 21. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 21. szombat 10:21

Törölt felhasználó (3366372)

Ugyanazt mint ti amikor hátulról estek nekünk!)))))) Látvány is egy plusz élvezet!!!
Én a hölgy kérésére belementem-----Itt most kihangsúlyozom hogy teljesen hetero vagyok----de ami mind két fél örömét okozza az mind megengedett egy igazi szexben.......Páran meglepődnétek de nem volt rossz.-------------egy új élménynek minden kép ki kell próbálni

Ugyanazt mint ti amikor hátulról estek nekünk!)))))) Látvány is egy plusz élvezet!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 20. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 20. péntek 23:00
Törölt felhasználó (3715492)

Ebben mit elvez a no?
Ebben mit elvez a no?
Mi is szoktuk csinalni, bar most Felesegemmel babat varunk, ezert nem fer fel a felcsatolhatos.... viszont nem konnyu talalni Holgyet aki felvaltana Ot ideiglenesen... pedig azt sem bannank, ha a Holgy bi lenne...
Akad
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2018. 04. 20. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 20. péntek 14:03

van aki használ felcsatolhatost sex közben és a lény megdugja a pasit?mi igen!!
van aki használ felcsatolhatost sex közben és a lény megdugja a pasit?mi igen!!
Sajnos lehetetlen ilyen lányt vagy párt találni.
Én dugnám mindkettöt.
Sziasztok! Ez nagyon izgató, csak eddig nem sikerült hölgyet, párt találni hozzá :(
Ismerős érzés.
(Ez egy válasz Annamari89 üzenetére (2018. 02. 21. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 17:49

Milyen jó is amikor előkerül a kétvégű felcsatolhatós játék. Én nagyon szeretem. Sajnos nemtalálunk hozzánk hasonló párt akikkel összebarátkozhatnánk.
Mi szoktuk csinálni és mindketten élvezzük.
Én most veszek ilyet , mert csak sima felcsatis volt .
Remélem nejemnek is tetszeni fog és akkor rákérdezek tőle ,hogy esetleg ismerkedhetnénk veletek (Ez egy válasz Annamari89 üzenetére (2018. 02. 21. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 17:49
Remélem nejemnek is tetszeni fog és akkor rákérdezek tőle ,hogy esetleg ismerkedhetnénk veletek (Ez egy válasz Annamari89 üzenetére (2018. 02. 21. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Milyen jó is amikor előkerül a kétvégű felcsatolhatós játék. Én nagyon szeretem. Sajnos nemtalálunk hozzánk hasonló párt akikkel összebarátkozhatnánk.
El bizony! Kurvára imádom, ahogy megdug a nagy farokkal! Van egy élethő vibrink, azzal szoktuk csinálni. Sajnos a felcsatolhatósra még nem tudtam rávenni. De így is isteni.
(Ez egy válasz hajoadamad üzenetére (2018. 02. 21. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 06:41

Ti el tudzok élvezni csak a dugástòl? vagy mindig játszik a farok izgatás is
Nekem sikerült, nem is egyszer
(Ez egy válasz hajoadamad üzenetére (2018. 02. 21. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 06:41

nálunk egyenlőre csak az ujjazás játszik szopcsi közben..
..de azért reménykedem hgy csak egy hajszáll választ el a dugástòl...gondolom a egtöbb hölggy a kezével kezdi