Imàdom ha egy nő megdug
Sziasztok!
A párom vett egy felcsatolhatót! Első alkalommal szemből vagy hátulról dugjon meg? Melyik pózban nem kellemetlen az első alkalom? Szerintem vastagon sikerült választania
A párom vett egy felcsatolhatót! Első alkalommal szemből vagy hátulról dugjon meg? Melyik pózban nem kellemetlen az első alkalom? Szerintem vastagon sikerült választania
Felcsatolósvibi nagyon jó

Szeretném rá venni nejemet hogy dúgjon meg ,van valami jó ötlet?
Nejem
(Ez egy válasz kéjlavina üzenetére (2023. 01. 13. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen és kiszokta a popsidat dugni ?
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2023. 01. 07. szombat 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Itthon gyakran megtörténik .
Majd remélem ma este megint lesz
Én ma ismét elő veszem és játszok velük
(Ez egy válasz MANO28 üzenetére (2023. 01. 07. szombat 03:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Felcsatolós az nagyon jó

Mi most rendeltünk strapont. Első élmény lesz. Kíváncsian várom milyen érzéseket vált ki. Kipróbáljuk.
Sajnos már elég rég nem dugott meg a feleségem a vibriével,pedig amikor előfordult, baromi nagyot élveztem. Kellemetlennek érzem megkérni rá,de nagyon vágyakozom rá. Lehet hogy majd azt fogom csinálni,hogy szopatás közben előveszem a vibrijét, bekenem síkosítóval és a kezébe adom. Akkor nem kell majd megkérni, érteni fogja mit szeretnék

Ha nincs partner jól jön egy vibri a popsiban élvezem nagyon
Szerencsére nálunk is működik. Nekem nagyon jól esik remeg mindenem, nejem pedig élvezi hogy élvezem. Nálunk sem volt egyszerű megtalálni a megfelelő vibrátort, igaz az igazi előt még nehezebb
Mi is szoktuk néha néha elővenni a felcsatolhatóst.
Igazán kellemes élmény tud lenni mind a kettőnknek.
Igaz nem volt egyszerű megtalálni a megfelelő eszközt, kipróbáltunk pár fajtát mire meglett.

Szia milyen értelemben kerestél partnert?
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2022. 07. 29. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 08:21

Nálunk is működik rendszeresen! Megtalaltuk hozzá azt a játékszer amit mindketten NAGYON élvezzük! Férfi részről hatalmas orgazmust okoz! A test beleremeg és és hatalmas akart spriccelek! Fantasztikus élmény mindkettőnknek!
Sajnos sűrűn használom, igazi ritkán adódik.
(Ez egy válasz summa30 üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk simán működik... mindketten imádjuk és Zoli és én is szeretjük ha az igazi is megjárja a másik nyílást .
Mi nagyon élvezzük mindketten seggbe de ha a feleségem megdug vibrivel az maga a gyönyör! Nagyon szoktam élvezni nagyon jó érzés. Volt olyan hogy elötte ültem bele vibribe és közben leszopott! Minden férfinak ajálani tudom akinek megfordul a fejébe hogy próbálják ki a párjukkal! Már alig várom megvegyük a felcsatolhatót és azzal kurjon seggbe...
Sajnos a baratnom mar nincs meg, de a felcsatolhato jatekszer igen