Aki szereti javaslom kipróbálásra a következőt:
kutyapózban a csaj, pasi a popsijában,egy két végű hosszú dildó a csaj muffjában a másik vége a pasiban...ez ám a DP!
kutyapózban a csaj, pasi a popsijában,egy két végű hosszú dildó a csaj muffjában a másik vége a pasiban...ez ám a DP!

Ez egy nagyon izgató dolog. Én is ugyanúgy megujjazom mindíg ahogy ő engem. de szereti azt is amikor a vibrivel megdugom.
Nálunk az szinte napos dolog, hogy megujjazom, de sokszor kívánja a vibrit a popsijába...! Azt mondja az izgatja, ha egyszer egy felcsatolhatóval dugnám meg. Azt sajnáljuk, hogy amikor volt egy barátnőm akit ez izgatott akkor nem próbáltuk ki hármasban úgy hogy közben az egyikünk a farkával foglalkozik..! :-( Hármasban is műveltük a prosztatamasszázst, a +1 lányunk jókat masztizott rá..!

pharmavit.én is és szeretem nagyon.az exem is szerette.de ha gondolod?
én szeretem nagyon-privi?
Isteni a szex ha a csaj ujjaz,mindig kivánom.Először a csajom is furán nézett rám és azt hitte homok van a zsebeben.Aztán elmondtam neki a dolgot,azóta tetszik neki
)

sziasztok mi is szoktuk barátnőmmel művelni és igen alaposan meg szokott ujjazni de egy pasinak biztosan nem hagynám magam!! de egy csajtool teljesen más érzés és sokkal jobb lesz a sexuáli együttlét is
az a baj,hogy sok lánynak előítélete van ez iránt,a melegségre gondolnak ilyenkor, pedig nem az.
aztán ha az embernek csaja van,hogy dobja fel a témát? bukás is lehet belőle.
aztán ha az embernek csaja van,hogy dobja fel a témát? bukás is lehet belőle.
ok',igazad van;jó kérdés
sziasztok.
Engem régóta érdekel ez a dolog,de ilyen partnert találni lehetetlen aki bevezetn egy bátortalan szűz kezdőt
Szerintem ennek semmi köze nincs a homoszexualitáshoz,az ánusz is egy baromi érzékeny pont ami szerintem isteni lehet ha izgatják.
(*** mod:mmeprune...a hirdetésedet ne tedd ide be
)
Engem régóta érdekel ez a dolog,de ilyen partnert találni lehetetlen aki bevezetn egy bátortalan szűz kezdőt

Szerintem ennek semmi köze nincs a homoszexualitáshoz,az ánusz is egy baromi érzékeny pont ami szerintem isteni lehet ha izgatják.
(*** mod:mmeprune...a hirdetésedet ne tedd ide be

Nekem speciel nem,férfival nem voltam nem is leszek!De az sokkal izgatóbb ha egy törékeny nő megujjaz vagy dug,olyan alárendelt érzés és ez igy jobb!
Most is élvezném de sajna alszik a párom!Lehet megoldom egyedül bár az nem olyan jó! (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 00:10
Most is élvezném de sajna alszik a párom!Lehet megoldom egyedül bár az nem olyan jó! (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)

itt a hetero palikra gondolok...szeretik a prosztatamasszázst--ez oké,olyan lehet,mint a Nőknél a G-pont izgatása--de ennyire erővel nem mind1,h. ffi,v. Nő masszírozza a prosztatát?

itt a hetero palikra gondolok...szeretik a prosztatamasszázst--ez oké,olyan lehet,mint a Nőknél a G-pont izgatása--de ennyire erővel nem mind1,h. ffi,v. Nő masszírozza a prosztatát?

Miért?mit nem értesz?
komolyan mondom,nemértem a palikat!
Pharmavit én benne vagyok. otilius@freemail.hu
(Ez egy válasz pharmavit üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 19:05

miert nem talaltam meg magamnak olyan fiut aki bevallalna az ilyen jatekokat :(
miert nem talaltam meg magamnak olyan fiut aki bevallalna az ilyen jatekokat :(
érdemi hozzászólás nélkül ne "bíztassátok" egymást, mert félreérthető, és valamelyik admin azt hiszi, hogy átmentetek pontvadászatba! ezen felül van chat a GG-nek, folytassátok ott ezt a velős társalgást!
(tiltás lesz a vége!)
(tiltás lesz a vége!)
inkább én őt
inkább én dugom őt