van aki a feleségét, bizalmasan Anyának hívja (legalábbis remélem, hogy jól asszociáltam a megszólítását), ha az igazi Édesanyjáról van szó, az természetesen törvénytelen cselekedet, és elítélendő /tiltandó!
Játszottunk, amolyan ráérős, (nem durr bele) este volt. Előkerült a vibri, máskor is izgtatta már az anusom, de most bekapta a farkam és utánna szépen betette a vibrit, először meglepődtem, de aztán nem is volt roszz, sőt!
Írd le bővebben, részletesebben, mi volt jó benne, hogyan történt?
(Ez egy válasz 19771977 üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 08:40
Anya tegnap este magáévá tett a vibrivel, és közben a farkamat szopogatta...
Hát elég jó volt!
Hát elég jó volt!
Anya tegnap este magáévá tett a vibrivel, és közben a farkamat szopogatta...
Hát elég jó volt!
Hát elég jó volt!
Látom senkinek sem akadt hasonlóban része az elmúlt időszakban, ebben az évben ! Pedig kár kihagyni mert ilyen s hasonlóakban nem mindig van része senkinek sem
(kimoderálva! senki nem kiváncsi a saját weboldaladon történtekkel, idegen szexhonlapokra a GG-n belül nem hivatkozunk! tiltás jár érte!): tom
kipróbálnám, de eddig még nem jött össze a dolog
takarítottam a topicban
minden társkereső hszt ide írjatok
mivel aliszultán megnyitotta a téma társkeresőjét, ezért minden figyelmeztetés nélkül törölni fogom innen a mailcímes, partnerkereséses hszeket...a durvábbak tiltást is kapnak!!!
ide csak véleményeket, élményeket várunk a témával kapcsolatban!!!
minden társkereső hszt ide írjatok
mivel aliszultán megnyitotta a téma társkeresőjét, ezért minden figyelmeztetés nélkül törölni fogom innen a mailcímes, partnerkereséses hszeket...a durvábbak tiltást is kapnak!!!
ide csak véleményeket, élményeket várunk a témával kapcsolatban!!!
Hali!
Ide lehet írni:
Társkeresés
Téma
Üzenetek
Utolsó üzenet
Utolsó hozzászóló
Szerep csere (Lány dug fiút)
1 db
ma 06:39
Aliszultan
Ide lehet írni:
Társkeresés
Téma
Üzenetek
Utolsó üzenet
Utolsó hozzászóló
Szerep csere (Lány dug fiút)
1 db
ma 06:39
Aliszultan
nekem ma este lesz ha minden ok
ide is berakom, mert ez a topic is kezd félrecsúszni!
Ali! kicsit Te is fogd vissza magadat! (alapvetően ez egy heteró oldal!!! tudod, hogy semmi bajom a fiúkkal, de...
---------------------------------------------
"báránykáim"!
ez itt nem társkereső rovat!
nem randi megbeszélő topic,
a témáról kellene beszélgetnetek, állást foglalnotok,
és azokat megvitatni!
és NEM is chatszoba!!!
térjetek vissza a ROVAT és topic címének megfelelő vágányra:Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) \Lány dug fiút
különben kénytelen leszek moderálni!!!
Ali! kicsit Te is fogd vissza magadat! (alapvetően ez egy heteró oldal!!! tudod, hogy semmi bajom a fiúkkal, de...
---------------------------------------------
"báránykáim"!
ez itt nem társkereső rovat!
nem randi megbeszélő topic,
a témáról kellene beszélgetnetek, állást foglalnotok,
és azokat megvitatni!
és NEM is chatszoba!!!
térjetek vissza a ROVAT és topic címének megfelelő vágányra:Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) \Lány dug fiút
különben kénytelen leszek moderálni!!!
Légyszi küld el a par1111@citromail.hu-ra
Előre is köszi a linket (Ez egy válasz Giiiida üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 20:08
Előre is köszi a linket (Ez egy válasz Giiiida üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem, hogy hsz.-mel nem zavarok.Minap az Interneten böngészve olyan fantasztikus könyvre akadtam, melyről úgy érzem, más is örömmel venné, ha tudná. http://www.****/&pid=33247
Szeretném, hogy ezt az oldalt minél többen megismerjék, ezért kérlek téged, hogy amennyiben ez nem túl nagy fáradság - bízva benne, hogy nem az -, kérlek, küld tovább ezt a linket, az ismerősi körödben.
mod:prune
Szeretném, hogy ezt az oldalt minél többen megismerjék, ezért kérlek téged, hogy amennyiben ez nem túl nagy fáradság - bízva benne, hogy nem az -, kérlek, küld tovább ezt a linket, az ismerősi körödben.
Remélem, hogy hsz.-mel nem zavarok.Minap az Interneten böngészve olyan fantasztikus könyvre akadtam, melyről úgy érzem, más is örömmel venné, ha tudná. http://www.****/&pid=33247
minden önreklámozó és ismerkedő hsz. törlök, menjetek át a partnerkereső rovatba! itt a témáról írjatok!!!
érdekell a dolog de nem birok csak ugy belemenni,meg ez nem ugy müködik h te rakj már segbe...,nem birok találni nyitott és megbizható lányt....,talán itt akad..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:32
Törölt felhasználó (119038)
szerintem ha egy modod van rá egyszer probáljad ki nem fogsz csalodni benne..
.amúgy köszi,hogy válaszoltál a kérdésemre..de...
.én nem írtam,hogy undorító(csak gondoltam)
ha két pasi egymással játszik!bizos szép és jó...csak nem ide való..ennyi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:07
.én nem írtam,hogy undorító(csak gondoltam)
ha két pasi egymással játszik!bizos szép és jó...csak nem ide való..ennyi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119038)
szia neharagudj de szerintem egyátalán nem undorito ha kétt pasi játszik elöttem..
miért kétt nő ha játszik egymással ti pasik megbolondultok a látványtol vagy talán tévedek szerintem nem...
miért kétt nő ha játszik egymással ti pasik megbolondultok a látványtol vagy talán tévedek szerintem nem...
szerintem ha egy modod van rá egyszer probáljad ki nem fogsz csalodni benne..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:27
Törölt felhasználó (123519)
..engem is foglalkoztat a téma,de kevés az esély arra hogy kiprobálom mert nincs kivel meg tartok is egykicsit töle,de annál jobban vonz ...
..engem is foglalkoztat a téma,de kevés az esély arra hogy kiprobálom mert nincs kivel meg tartok is egykicsit töle,de annál jobban vonz ...
én szeretem meg dugni a férjemet...aki ezt még nem probálta ki hogy milyen jo sokat veszithet....
az elözöre meg csak válaszoltam a kérdezőnek...
az elözöre meg csak válaszoltam a kérdezőnek...
szia neharagudj de szerintem egyátalán nem undorito ha kétt pasi játszik elöttem..
miért kétt nő ha játszik egymással ti pasik megbolondultok a látványtol vagy talán tévedek szerintem nem... (Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 10:38
miért kétt nő ha játszik egymással ti pasik megbolondultok a látványtol vagy talán tévedek szerintem nem... (Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
hát igen!ez nem nagyon kapcsolódik ide!mert ha mondjuk egy másik csaj hívnátok fel,aki megdugja elötted a férjedet és te megnézed az ok!
de az,hogy két pasi játszik elötted...hááátt...
az olyan buzis!!szerintem!
de az,hogy két pasi játszik elötted...hááátt...
az olyan buzis!!szerintem!

Aliszultan

Fiatalpar
Kylie