Egy párkapcsolatban ahol őszinték a felek egymással ( és magukkal is ) , sokmindent el lehet mondani a vágyakról. A vágyainkat nem tudjuk megtagadni legfeljebb egy nemesebb cél érdekében nem teljesítjük be minden áron. A párommal elég régóta együtt vagyunk és ahogy fejlődött a kapcsolatunk és mi magunk is úgy sokmindent megéltünk már. Egy-egy élményt után megbeszéltük és lehet hogy nem folytattuk azt az utat. Engem ő is szokott felcsatolhatóval kényeztetni , mikor több év után azt mondta , hogy azért csinálja mert tetszik neki de első időszakban azt hitte , hogy gerjedek a férfiakra. Aztán megbeszélve megértette , hogy nekem iszonyatosan jó érzés ahogy ilyenkor a prosztatámat izgatja , akár ujjal, akár a felcsatolhatóval. Imádom ahogy átalakul egy kicsit domináns és utasít vagy akár ribanc üzemmódba kapcsol engem. Az ő lénye a fontos , élvezettel csinálja és mindig el is élvez ő is akár többször is akár néha egy kicsit spriccelve. Igaz ilyenkor feljönnek a biszex vágyak kibeszélése is , mennyire szívesen látná ahogy szopok közben egy igazi farkat vagy akár meg is dughatna szerinte. Még ezt nem éltük meg , bár nem bánom , mégis ott van a lehetőség , hogy ő is akarhatja egyszer majd
Nagyon szeretem az anál dugást sokat csinálom vannak nagy műfarkak.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 02. 25. szerda 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, én is a kis ribancának szoktam magam érezni közben. Múltkor családi összejövetelen némi pezsgő fogyasztás után odajött, megmarkolta a fenekem, és a fülembe súgta, hogy "imádom ahogy nyogdecselsz, miközben megduglak". Hát gyerekek, nekem úgy felállt a farkam, hogy kb 5 percig nem tudtam elmozdulni a konyhapult takarásából. Őt is nagyon izgatja amikor így kényeztet. Érdekes, mert nálunk ő kezdeményezte az egészet. Nekem csak hátra kellett dőlni, és élvezni. Igaz, én már régóta vágytam rá, mert egy exemmel is nagyon élveztem.
Igen, én is a kis ribancának szoktam magam érezni közben. Múltkor családi összejövetelen némi pezsgő fogyasztás után odajött, megmarkolta a fenekem, és a fülembe súgta, hogy "imádom ahogy nyogdecselsz, miközben megduglak". Hát gyerekek, nekem úgy felállt a farkam, hogy kb 5 percig nem tudtam elmozdulni a konyhapult takarásából. Őt is nagyon izgatja amikor így kényeztet. Érdekes, mert nálunk ő kezdeményezte az egészet. Nekem csak hátra kellett dőlni, és élvezni. Igaz, én már régóta vágytam rá, mert egy exemmel is nagyon élveztem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 02. 24. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 24. kedd 09:02
Törölt felhasználó (4739397)
Ilyenkor úgy érzem magam mint egy mocskos ribanc férfi létemre. Ki vagyok szolgáltatva Neki
Én már elég rég óta szoktam magam análisan is kényeztetni, visszont egyik nap le buktam mert a feleségem észre vettem az emaileim között hogy mit rendeltem magamnak ( anál sikosítót + egy olyan anal plug-ot aminek szét nyílik a feje ha bent van) és szembesített vele, óvatosan tapogatozót hogy miért vettem, aztán el mondtam neki hogy vannak ilyen vágyaim és hogy élvezem. Azóta van egy szép méretes dildom is amit szoktunk közösen használni, még szerintem fél attol hogy fel vegye és úgy dugjon meg, egyenlőre csak ki be huzogatja bennem, de szerencsére nem zavarja a dolog, csak nem érti hogy ez miért jó nekem.
Szerencsés vagy,hogy ilyen párod van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 02. 24. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 24. kedd 09:02
Ilyenkor úgy érzem magam mint egy mocskos ribanc férfi létemre. Ki vagyok szolgáltatva Neki
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2026. 02. 24. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 02. 24. kedd 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Úrnőm rendszeresen seggbe dug plugokkal. Nemsokára rendelek Neki egy nagy felcsatolhatósz hogy azzal is a rabszolgájává tegyen.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 02. 24. kedd 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ujjazás szopás közben minden napos nálunk. A párom is nagyon élvezi. A vibrijét alkalmi jelleggel használjuk rajtam, de azért két hetente/havonta előkerül
Úrnőm rendszeresen seggbe dug plugokkal. Nemsokára rendelek Neki egy nagy felcsatolhatósz hogy azzal is a rabszolgájává tegyen.
Az ujjazás szopás közben minden napos nálunk. A párom is nagyon élvezi. A vibrijét alkalmi jelleggel használjuk rajtam, de azért két hetente/havonta előkerül
Jó lenne megismerkedni egy ilyen partnerrel aki szereti ezt csinálni!
Szerencsés vagy!
(Ez egy válasz dumpydong üzenetére (2025. 06. 07. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 16:05
Itthon ez tabu mert a szexuális felvilágosultság kb a béka segge alatt van.
Barátnőm imádja csinálni, ő szokta mondani hogy már rég volt.
Barátnőm imádja csinálni, ő szokta mondani hogy már rég volt.
Remélem este korán elaludnak a gyerekek és a nejem kényeztetni fog a mű fa... l már rég volt volt alkalom rá
Eddig ez még senkinek nem volt probléma, sőt a többség vagy élvezi, vagy legalább nagyon is kíváncsi rá.
(Ez egy válasz Kontinens üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 15:09
Több külföldi ismerősöm is említette, hogy volt már benne része, de valahogy itthon olyan érzésem van, mintha tabu lenne. Nehéz úgy találni női partnert, aki szívesen megteszi és akár élvezi is. Ejj, a sok mázlista.
Találtam egy partnert aki dugás vagy szopás közben ujjazza a seggem nagyon jól csinálja majd lassan be vezetem hogy dugjon is meg egy vibrivel
Itthon ez tabu mert a szexuális felvilágosultság kb a béka segge alatt van.
Barátnőm imádja csinálni, ő szokta mondani hogy már rég volt. (Ez egy válasz Kontinens üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Barátnőm imádja csinálni, ő szokta mondani hogy már rég volt. (Ez egy válasz Kontinens üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Több külföldi ismerősöm is említette, hogy volt már benne része, de valahogy itthon olyan érzésem van, mintha tabu lenne. Nehéz úgy találni női partnert, aki szívesen megteszi és akár élvezi is. Ejj, a sok mázlista.
A párom nem élvezi, de ha megkérem szívesen megujjaz még a farkam szopja. Hatalmasakat élvezek ilyenkor. Az se rossz, ha vibrátorral csinálja.
Az én feleségem is élvezi ha műveljük a dolgot olykor....
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 31. szombat 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 31. szombat 11:12
Törölt felhasználó (7972)
Cáfolnám, nekem feleségem szivesen csinálja és élvezi is nagyon.
Cáfolnám, nekem feleségem szivesen csinálja és élvezi is nagyon.
(Ez egy válasz Kontinens üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Aliszultan

Lucie N