Szia.Akkor hozd össze valahogy valamelyik hölgy ismerősöddel!Én biztos,hogy mindent meg tennék ha volna hozzá partner.
(Ez egy válasz kemenyherek üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 07:42
(Ez egy válasz kemenyherek üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
régi régi nagy álmom...elvileg van is 2 hölgy ismerős akit izgatna...de sehogy nem akar összejönni....egyelőre... pedig még a felcsatolható feelszerelés is megvan véve egy
Sziasztok.Élvezném én is egy ilyen pár vagy hölgy társaságát.De lehetlen találni.
Nekem este most nagyon jó volt... Napközben írt a párom, hogy borotvaljam le a popsimat. Tudtam, hogy valami nagyon fincsi terve van. Este, mikor kijöttem a zuhanyból, benyitott meztelenül. Rajta volt a felcsatolható. Brutál szexi volt. Huncutul mosolygott rám. Odajött hozzám, megcsókolt, közben a popsimat kezdte markolászni. Megfogta az egyik kezem, a straponra tette. Húzogatni kezdtem, mintha verném. A fülembe súgta, hogy "tetszik a farkam?" Én elcsukló hangon válaszoltam, hogy "nagyon". Aztán következett a következő mondat, amitől majdnem elspricceltem. "Terdelj elém! Le foglak szoptatni" ilyet előtte még nem csináltam, de izgatottan engedelmeskedtem. Elé térdeltem, ő pedig már az ajkaimhoz is illesztette a strapont. Vegigmyaltam, majd szopni kezdtem. Közben végig egymás szemébe neztunk. A tarkómon volt a keze, ő diktálta a tempót. Nagyon izgi volt. Pár perc múlva szólt, hogy doljek előre a mosógépre. Így tettem. Mogem térdelt,. Azt mondta , "most pedig kinyallak, aztán meg foglak baszni". Éreztem hogy egy jó adag előváladék csurran ki a makkomból. nyalni kezdte a borotvált popsimat. Megmondom őszintén, ez nem fétisem, nem vagyok rajongója, inkább amolyan semleges nekem. De most nagyon jól esett.Hátulról dugott meg a párom, közben kérte, hogy húzzam szét. Közben folyamatosan beszélt hozzám, mindenféle mocskos dolgot. Pl "most nagyon megbaszlak" "élvezd a farkam" "szétbaszom a popsid".... És így is történt... Nagyon alaposan megdugott, kis idő volt, mire eltaláltuk a tökéletes szöget. De a végén visitva mentem el. Olyan sperma szökőkutat idézett elő, ami még nálam is ritka. Isteni volt.
Napokban 2x is volt hogy még dugott jobban szereti ha ő dug meg már én élvezem nagyon
Mi még "csak" hármasban próbáltuk ezt ki (no meg persze kettesben is, de az "egyértelmű"
. Izgalmas, ami jó az jó.
(Ez egy válasz DuplaBi üzenetére (2026. 09. 04. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 04. péntek 12:53
. Izgalmas, ami jó az jó.
(Ez egy válasz DuplaBi üzenetére (2026. 09. 04. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi rendszeresen játszunk ilyen játékokat kettesben, de mennyivel izgatóbb lenne másik párral, esetleg párokkal.
Nálunk megvan az elhatározás, bátorság, nem csak álmodozunk, puhítunk.
Nekem volt egy csajom, igaz már vagy 20 éve! Minden perverz vággyal, ez is közte volt! Egy alkalommal engedtem neki, valahogy nekem nem jött be, del ő élvezte!
Vajon akad még ilyen hölgy?
Igen nekem is a hátúlról a legjobb.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 21. vasárnap 06:40
Ti melyik pózban élveztek el a leggyorsabban? Én úgy tapasztaltam, hogy hátulról tud a legkeményebben megdugni. Talán attól megyek el először. Viszont lovaglás közben látja végig a farkam, egymás szemébe tudunk nézni, látom a testét, illetve a spricceles is a testére, arcára megy. Nektek melyik a kedvencetek?
kecskeméti nőt vagy párt keresek aki megdugna felcsatolhatossal.
Keress meg, hátha segíthetek.
2026. 09. 03. csütörtök 07:42
régi régi nagy álmom...elvileg van is 2 hölgy ismerős akit izgatna...de sehogy nem akar összejönni....egyelőre... pedig még a felcsatolható feelszerelés is megvan véve egy
Izgalmas is ez a játék
Mi rendszeresen játszunk ilyen játékokat kettesben, de mennyivel izgatóbb lenne másik párral, esetleg párokkal.
vágyom rá isteni csak nehéz nőt találni akit izgat.
Este ismét meg kaptam popsiba rögtön rá tért a lényegre lábakat fel húzva el kezdett ujjazni majd be dugott valamit egy új jatekszert egy lökö vibrátor nagyon élveztem.
Az igen!
szeretnék ilyet
Mi is így vagyunk. A párom már jobban várja néha mint én. Nekem eddig ez a legnagyobb élmény. De a bi sem áll messze tőlem. Sajna többesben konzervatív max egymás előttit tudnék elképzelni.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 02. csütörtök 16:10
Hát az elmúlt 2 hétben egyszer sem dugtam meg a párom
minden áldott nap ő dugott meg engem
brutálisan rákattantunk. Ő élvezi, ahogy én élvezem, én pedig olyanokat élvezek, hogy már az ájulás kerülget néha
minden áldott nap ő dugott meg engem
brutálisan rákattantunk. Ő élvezi, ahogy én élvezem, én pedig olyanokat élvezek, hogy már az ájulás kerülget néha
Nem vagy vele egyedül van olyan nap amikor el megyek dolgozni be dugom reggel az egyiket és ott hagyom.
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2026. 08. 26. szerda 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Bírnám!!

Aliszultan

maximenko
Nelly