Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Szeretem,ha a férfi élvezi a ha megdugom,mert a legnagyobb élvezet neki a prosztata orgazmus."
"De sajnos sokan nem merik kipróbálni."
"Isteni mindkét félnek"
"Ki s ki ,hogyan viszonyul a kényeztetéshez "
"nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#744   2008. 08. 24. vasárnap 14:00
X Törölt felhasználó (58613)
De király képek ezek!!Egyszer vettem rá a csajom hogy a vibrijét tegye be nekem,isteni volt de jó ideje meg sem ujjaz :(
#743   2008. 08. 23. szombat 11:57
X Törölt felhasználó (335053)
jó neked,
irigyellek érte,
nem adod kölcsön ? smile
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 08. 23. szombat 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 23. szombat 10:41
nincs is jobb anál amikor a pároma felcstolhatoval dug vagy szopom.probáljátok ki nagyon jo.
#742   2008. 08. 23. szombat 10:41
zsozs70 zsozs70
nincs is jobb anál amikor a pároma felcstolhatoval dug vagy szopom.probáljátok ki nagyon jo.
#741   2008. 07. 26. szombat 14:49
MrEnigma MrEnigma
Bekened a kezed jó alaposan vazelinnel vagy krémmel, benyúlsz egy ujjal és elülső irányban keresel egy dió méretű kemény valamit, ha megtaláltad érezni fogod hogy jó helyen jársz. Innentől egyik kezedben a bré, másik kezed a valagadban és adj neki ami belefér!
nyes
#740   2008. 07. 21. hétfő 12:53
szolnokijani szolnokijani
Szivesen kipróbálnám én is ,de sajnos nincs itt olyan lány! Vagy van?
#739   2008. 07. 20. vasárnap 22:34
Atis76 Atis76
Nagyon irigyellek. Szívesen kipróbálnán én is egy lánnyal. Kevés az ilyen vállalkozó szellemű lány... :-(
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2008. 07. 08. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 18:54
A tegnap este megtortent,de meg nem volt prosztata orgazmusom,de meg igy is oriasi elmeny volt mind2nknek!!

Dusolassal kezdodott,bementunk a dus ala,es a tobbek tanacsat megfogadva,lecsavartuk a rozsat ,es jol kimostuk a fenekem!Mar as is egy kulonleges erzes volt!Aztan irany az agy,hosszab bemelegites utan,a kedvesem mikozben a makkomat csokolgatta,becsusztatott a fenekembe 1 dildot(sikositoval)!Valami eddig nem erzett elmenyben volt reszem,bizsergett az egesz testem,oriasi elmeny volt!Aztan bekapta a farkam,es a dildot ki-be huzogatta,nem gyozom hangsujozni,hogy mekkora elmeny volt..A parom is nagyon elvezte,ahogy a segjukamat kenyeszteti,olyan nedves volt,hogy szinte csepegett!Mindez haton fekve tortent!
Majd atalltam kutya pozban,es ugy helyezte belem,es elkezdett hatulrol ugy meghagni,hogy kozbe az egyik kezevel a farkam kenyeztette,a masikkal a dildot huzogatta ki-be,abban a pozban,mint amikor en dugnam hatulrol,es ugy tett mintha ra lenne csatolva...Mar annyira be voltunk indulva,hogy montdam neki,hogy vissza fekszem a hatamra es uljon bele a farkamba ,mikozben a dildo benne marad a fenekembe!Nem is kellett sok,es mindketten 1 oriasi elveztunk!Oriasi volt...Ma remelem megismeteljuk!!

Tudnotok kell,hogy 100% hetero vagyok,es nem tudnam elkepzelni,hogy 1 srac meghagjon,sot meg azt sem,hogy megcsokoljon,undorodom a gondolattol is,meg a farkam is lekanyul,ha eppen allo pozicioban van!Szoval nem mindenki homo,vagy bi,akit meghag a felesege!!Mar azon gondolkodom,hogy veszunk 1 felcsatolosat!!

Aki meg nem probalta,ajanlom probalja ki,nem banja meg,de ha megis,szerintem nincs veszteni valoja!!!
#738   2008. 07. 20. vasárnap 21:12
X Törölt felhasználó (137313)
Dehogy "gáz"....lehet,h. +találta a prosztatátad,attól is élveztél. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 20. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42919)
2008. 07. 20. vasárnap 20:51
SZIASZTOK!TEGNAP A PÁROM MOST ELŐSZÖR,SZOPÁS KÖZBEN VALAHOGY LETÉVETT A FENEKEMHEZ ÉS ELKEZDETT ÚJAZNI,PERTSZE KRÉMMEL.NEM ELLENKEZDTEM MERT NAGYON NAGYON JÓ VOLT!HATALMASAT ÉLVEZTEM!SZERÉNTETEK EZ GÁZ DOLOG? VALAKI ÍRJON!!!!

(rettentően örülünk neked, de írj kisbetűkkel!!! :tom) ejnye1
#737   2008. 07. 20. vasárnap 20:51
X Törölt felhasználó (42919)
SZIASZTOK!TEGNAP A PÁROM MOST ELŐSZÖR,SZOPÁS KÖZBEN VALAHOGY LETÉVETT A FENEKEMHEZ ÉS ELKEZDETT ÚJAZNI,PERTSZE KRÉMMEL.NEM ELLENKEZDTEM MERT NAGYON NAGYON JÓ VOLT!HATALMASAT ÉLVEZTEM!SZERÉNTETEK EZ GÁZ DOLOG? VALAKI ÍRJON!!!!

(rettentően örülünk neked, de írj kisbetűkkel!!! :tom) ejnye1
#736   2008. 07. 16. szerda 19:52
zsozs70 zsozs70
ezeket a dolgokat én is kiprobálnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (171309)
2008. 07. 14. hétfő 22:52
Szerencsés srácok! smile

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#735   2008. 07. 16. szerda 18:11
X Törölt felhasználó (1500)
irigylem a srácokat wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsés srácok! smile

#734   2008. 07. 15. kedd 20:04
X Törölt felhasználó (43750)
Sziasztok!Ezt nagyon szívesen kiproooálném én is!!!
Biztosan joo lehet!!!!
#733   2008. 07. 15. kedd 14:45
X Törölt felhasználó (137313) VIP
Akkor + ne gyere ide és ne vágd szét a topic'ot!
(Ez egy válasz blablavc üzenetére (2008. 07. 15. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 15. kedd 13:49
rosz nem tetszik!!!(6)
#732   2008. 07. 15. kedd 13:49
blablavc blablavc
rosz nem tetszik!!!(6)
#731   2008. 07. 15. kedd 01:09
kandurmarci kandurmarci VIP
Jók ezek a felcsatolható műfarkak,s ha van hozzá 1, de még inkább 2 nő, akkor isteni lehet. Jó lenne kipróbálni.
Szerencsés srácok! smile

#730   2008. 07. 14. hétfő 22:52
X Törölt felhasználó (171309)
Szerencsés srácok! smile

#729   2008. 07. 11. péntek 20:45
Paul van Dick Paul van Dick
srácok, képeket mikor raktok fel ? smile
#728   2008. 07. 08. kedd 18:54
hot_blood hot_blood
A tegnap este megtortent,de meg nem volt prosztata orgazmusom,de meg igy is oriasi elmeny volt mind2nknek!!

Dusolassal kezdodott,bementunk a dus ala,es a tobbek tanacsat megfogadva,lecsavartuk a rozsat ,es jol kimostuk a fenekem!Mar as is egy kulonleges erzes volt!Aztan irany az agy,hosszab bemelegites utan,a kedvesem mikozben a makkomat csokolgatta,becsusztatott a fenekembe 1 dildot(sikositoval)!Valami eddig nem erzett elmenyben volt reszem,bizsergett az egesz testem,oriasi elmeny volt!Aztan bekapta a farkam,es a dildot ki-be huzogatta,nem gyozom hangsujozni,hogy mekkora elmeny volt..A parom is nagyon elvezte,ahogy a segjukamat kenyeszteti,olyan nedves volt,hogy szinte csepegett!Mindez haton fekve tortent!
Majd atalltam kutya pozban,es ugy helyezte belem,es elkezdett hatulrol ugy meghagni,hogy kozbe az egyik kezevel a farkam kenyeztette,a masikkal a dildot huzogatta ki-be,abban a pozban,mint amikor en dugnam hatulrol,es ugy tett mintha ra lenne csatolva...Mar annyira be voltunk indulva,hogy montdam neki,hogy vissza fekszem a hatamra es uljon bele a farkamba ,mikozben a dildo benne marad a fenekembe!Nem is kellett sok,es mindketten 1 oriasi elveztunk!Oriasi volt...Ma remelem megismeteljuk!!

Tudnotok kell,hogy 100% hetero vagyok,es nem tudnam elkepzelni,hogy 1 srac meghagjon,sot meg azt sem,hogy megcsokoljon,undorodom a gondolattol is,meg a farkam is lekanyul,ha eppen allo pozicioban van!Szoval nem mindenki homo,vagy bi,akit meghag a felesege!!Mar azon gondolkodom,hogy veszunk 1 felcsatolosat!!

Aki meg nem probalta,ajanlom probalja ki,nem banja meg,de ha megis,szerintem nincs veszteni valoja!!!
#727   2008. 07. 08. kedd 09:47
MrEnigma MrEnigma
A szexfilm neked mióta segítség???
Alul linkeltem egy képet, van még a prosztatamasszázs saját részre topic. Ott is szó van erről. Olvass vissza, de az alábbi kép alapján ha nem találod meg akkor szerintem hagyj fel a mókával.

Ha rátapintott a csajod fogod érezni hogy megvan, mert igen gyorsan orgazmusközeli állapotba kerülsz.
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 19:16
Latom,hogy nem tul sok a segitseg..Tenyleg nem tud senki semmi errol szolo xxx filmet?Oszinten nem hinnem..A "FINE LINE 4"`et nem talalom sehol,esetleg megirna nekem 1 linket priviben??

Elore is koccike,nagyon halas leszek erte!!
#726   2008. 07. 07. hétfő 19:16
hot_blood hot_blood
Latom,hogy nem tul sok a segitseg..Tenyleg nem tud senki semmi errol szolo xxx filmet?Oszinten nem hinnem..A "FINE LINE 4"`et nem talalom sehol,esetleg megirna nekem 1 linket priviben??

Elore is koccike,nagyon halas leszek erte!!
#725   2008. 07. 06. vasárnap 17:56
hot_blood hot_blood
Valahogy nekem is izgatta a fantaziamat ez a dolog,es utana kerestem...Visszaolvastam,es mostmar biztos ki is fogom probalni!Majd jelenkezem a reszletekkel,remelem minnel hamarabb!!

Amugy valaki nem tud nekem segiteni,hogy honnal tolthetek le egy errol szolo filmecsket,de nem rovid videokra vagyok kivancsi!!Elore is koccike!!

Es amig barki is gondolna valamit:100% heteroszexualis vagyok!!! beka2

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Aliszultan Aliszultan
Nyitás ideje: 2004. 09. 30. csütörtök
Üzenetek: 1884db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 20. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!