sziasztok!! nekem bejön ez a feláláss jó ahoy a csjom ujjaza a seggem.
Igen,elmehetsz! Egy nagy műbrokitól,
amit a barárnőd a seggedbe dug (hogy jól érezd magad) ,te kis "mácsó"
amit a barárnőd a seggedbe dug (hogy jól érezd magad) ,te kis "mácsó"
Viszont szenvedélyes és nem ilyen szüklátókörű!
Több mint tíz évnyi boldog párkapcsolat után elmondhatom a szexben minden normális, amit mindketten élveznek!Ja, az én NÖM kicsit sem férfias, és nem engedem toborozni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 17. vasárnap 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 17. vasárnap 00:48
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 17. vasárnap 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Szerintem a "normális" szex hívei jobb, ha nem írkálnak ezen topicba, mert Aliszultán és hívei nem véleményeket akarnak olvasgatni, hanem férfias nőket toborozni:-)
Amúgy, mikor láttam a topic melletti utolsó hozzászóló nevének kijelzését, már akkor egyértelmű volt számomra, hogy melyik párton állsz, pedig -mondom-akkor még nem olvastalak! Buzis a neved, már bocs, he-he:-)
Menekülök ebből a topicból, számomra levegő.
Amúgy, mikor láttam a topic melletti utolsó hozzászóló nevének kijelzését, már akkor egyértelmű volt számomra, hogy melyik párton állsz, pedig -mondom-akkor még nem olvastalak! Buzis a neved, már bocs, he-he:-)
Szerintem a "normális" szex hívei jobb, ha nem írkálnak ezen topicba, mert Aliszultán és hívei nem véleményeket akarnak olvasgatni, hanem férfias nőket toborozni:-)
Élmények ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 15. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 15. péntek 21:24
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 15. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (22466)
Olvasgattam. Osztom Aliszultán és perecke véleményét!
Olvasgattam. Osztom Aliszultán és perecke véleményét!
Atyaúristen! Te egy zseni vagy! Felfedezted a tyúkürülékben a fehérséget! Ezért legkevesebb megosztott N-díj jár.
Már a téma is meghökkentő
Szia kedves Eryka75!
béka12 általános igényekről írt, ez a téma nem az ! Kész!
A többi témához se kedvem, se időm hozzászólni !
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 12. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 12. kedd 14:44
béka12 általános igényekről írt, ez a téma nem az ! Kész!
A többi témához se kedvem, se időm hozzászólni !
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 12. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért? Azt hitted, hogy csak számodra pozitív vélemények fognak ezen topicban elhangzani?
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni!
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni!
nyújtogatod a nyelved ? hmmm.... vigyázz mert leszopom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 11. hétfő 13:39
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig nem üvegből van a monitorom:-)
Miért? Azt hitted, hogy csak számodra pozitív vélemények fognak ezen topicban elhangzani?
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni! (Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 04. 12. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 12. kedd 11:21
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni! (Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 04. 12. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem általános igényekről szól a topic !
Nem hívott ide téged senki sem !
Nem általános igényekről szól a topic !
Szia ! Miben segíthetek?
Most már én sem akarok maradni. Szia:-(
Biztos rosszat mondtam....-( Kár, hogy nem tudom, mit.
Mondd el békám, mire vágynak az igaz FÉRFIAK!!!
Pedig nem üvegből van a monitorom:-)
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 11. hétfő 09:58
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ha udvarolni akarnék neked azt mondanám édes vagy. ... ahogy előadod ezeket a dolgokat :-)
átlátok ám rajtad ;-)
átlátok ám rajtad ;-)
MAXI egyetértés! Egy épeszű nő nem akar műbrokival seggbe dugni egy jónak mondott srácot.Vagy ha igen akkor keressen magának egy "vegyeshasználatú" beteg egyént. /akinek van fütyije ugyan ,de ettől még nem nevezhető férfi nak/
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 06. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 06. szerda 13:18
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 06. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Ha csak így tudod "uralni" a férfi testét, akkor ott már baj van! Ha valaki unja a párjával a szexet, akkor vagy hagyja el, vagy - ha ez nem lehetséges - keressen magának szeretőt, de csak azért ilyen módszerekhez folyamodni, hogy felmelegítsük a "langyos vizet", hát...szerintem badarság!!!
Most komolyan: nem tudom elképzelni, hogy ezen aktus során a nő megőrizné finom nőiességét, érzéki eleganciáját, nekem egy vad, leginkább S/M szex jut eszembe erről az egészről.
Ma "lány dug fiút", holnap már a nő parancsol a nőnek, holnapután a nő uralja a fotelt, kezében nagy korsó sörből jó nagyokat hörpintve, hatalmas böfögései kíséretében, a férfi meg -mint egy csúszómászó- "igenis drágám", "rendben drágám, úgy lesz, ahogy te akarod"...Na nem, ebből személy szerint nem kérek, köszönöm!!
Most nem akarnék lenyúlni a pszichológiai gyökerekhez, de itt megint csak - sajnos a felnőttkorban (is) felszínre törő - nevelési hibák játszanak szerepet. A női elnyomást nem így kell(ene) ellensúlyozni és egy férfi se így próbáljon "ellágyulni", ha példának okáért túl FÉRFINAK neveltetett.
Aki nem érti, fusson neki mégegyszer!:-))
Most komolyan: nem tudom elképzelni, hogy ezen aktus során a nő megőrizné finom nőiességét, érzéki eleganciáját, nekem egy vad, leginkább S/M szex jut eszembe erről az egészről.
Ma "lány dug fiút", holnap már a nő parancsol a nőnek, holnapután a nő uralja a fotelt, kezében nagy korsó sörből jó nagyokat hörpintve, hatalmas böfögései kíséretében, a férfi meg -mint egy csúszómászó- "igenis drágám", "rendben drágám, úgy lesz, ahogy te akarod"...Na nem, ebből személy szerint nem kérek, köszönöm!!
Most nem akarnék lenyúlni a pszichológiai gyökerekhez, de itt megint csak - sajnos a felnőttkorban (is) felszínre törő - nevelési hibák játszanak szerepet. A női elnyomást nem így kell(ene) ellensúlyozni és egy férfi se így próbáljon "ellágyulni", ha példának okáért túl FÉRFINAK neveltetett.
Aki nem érti, fusson neki mégegyszer!:-))
what??!

Aliszultan

geocache
Dionne Darling