Tudod, mi az egyetlen közös bennünk? Nem? Mindketten azt szeretjük, ha minket dugnak!
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 04. 18. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 18. hétfő 12:29
hehe.. ali : már híveid is vannak ? csak nem papnak készülsz ? vagy vallást alapítasz ? :-)
Erika drága, én nem toboroználak, hanem jól meg ... győznélek ;-) úgy, hogy jól meg du.... málnánk ezt a témát :-D Asszem élveznéd. oda-lennél meg vissza. Még az is lehet, hogy jól ki... tárgyalnánk más témákat is. Szóval egy jót basz... izé beszélgetnénk. Szerintem nem lenne ellenedre. :-)
Erika drága, én nem toboroználak, hanem jól meg ... győznélek ;-) úgy, hogy jól meg du.... málnánk ezt a témát :-D Asszem élveznéd. oda-lennél meg vissza. Még az is lehet, hogy jól ki... tárgyalnánk más témákat is. Szóval egy jót basz... izé beszélgetnénk. Szerintem nem lenne ellenedre. :-)
Bocs, a felháborodásom kissé elvette az eszem! Nem akartalak megbántani!
Szia perecke !
Felhomályosításban veszek részt, a vallást meghagyom a papoknak !
Eryka75-tel én is szívesen találkoznék !
(Ez egy válasz perecke üzenetére (2005. 04. 18. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 18. hétfő 12:29
Felhomályosításban veszek részt, a vallást meghagyom a papoknak !
Eryka75-tel én is szívesen találkoznék !
hehe.. ali : már híveid is vannak ? csak nem papnak készülsz ? vagy vallást alapítasz ? :-)
sziasztok!! nekem bejön ez a feláláss jó ahoy a csjom ujjaza a seggem.
Igen,elmehetsz! Egy nagy műbrokitól,
amit a barárnőd a seggedbe dug (hogy jól érezd magad) ,te kis "mácsó"
amit a barárnőd a seggedbe dug (hogy jól érezd magad) ,te kis "mácsó"
Viszont szenvedélyes és nem ilyen szüklátókörű!
Több mint tíz évnyi boldog párkapcsolat után elmondhatom a szexben minden normális, amit mindketten élveznek!Ja, az én NÖM kicsit sem férfias, és nem engedem toborozni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 17. vasárnap 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 17. vasárnap 00:48
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 17. vasárnap 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Szerintem a "normális" szex hívei jobb, ha nem írkálnak ezen topicba, mert Aliszultán és hívei nem véleményeket akarnak olvasgatni, hanem férfias nőket toborozni:-)
Amúgy, mikor láttam a topic melletti utolsó hozzászóló nevének kijelzését, már akkor egyértelmű volt számomra, hogy melyik párton állsz, pedig -mondom-akkor még nem olvastalak! Buzis a neved, már bocs, he-he:-)
Menekülök ebből a topicból, számomra levegő.
Amúgy, mikor láttam a topic melletti utolsó hozzászóló nevének kijelzését, már akkor egyértelmű volt számomra, hogy melyik párton állsz, pedig -mondom-akkor még nem olvastalak! Buzis a neved, már bocs, he-he:-)
Szerintem a "normális" szex hívei jobb, ha nem írkálnak ezen topicba, mert Aliszultán és hívei nem véleményeket akarnak olvasgatni, hanem férfias nőket toborozni:-)
Élmények ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 15. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 15. péntek 21:24
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 15. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (22466)
Olvasgattam. Osztom Aliszultán és perecke véleményét!
Olvasgattam. Osztom Aliszultán és perecke véleményét!
Atyaúristen! Te egy zseni vagy! Felfedezted a tyúkürülékben a fehérséget! Ezért legkevesebb megosztott N-díj jár.
Már a téma is meghökkentő
Szia kedves Eryka75!
béka12 általános igényekről írt, ez a téma nem az ! Kész!
A többi témához se kedvem, se időm hozzászólni !
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 12. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 12. kedd 14:44
béka12 általános igényekről írt, ez a téma nem az ! Kész!
A többi témához se kedvem, se időm hozzászólni !
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 12. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért? Azt hitted, hogy csak számodra pozitív vélemények fognak ezen topicban elhangzani?
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni!
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni!
nyújtogatod a nyelved ? hmmm.... vigyázz mert leszopom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 11. hétfő 13:39
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig nem üvegből van a monitorom:-)
Miért? Azt hitted, hogy csak számodra pozitív vélemények fognak ezen topicban elhangzani?
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni! (Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 04. 12. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 12. kedd 11:21
Tévedtél...Te elég szűk látókörű lehetsz, ha csak ehhez a témához tudsz hozzászólni! (Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2005. 04. 12. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem általános igényekről szól a topic !
Nem hívott ide téged senki sem !
Nem általános igényekről szól a topic !
Szia ! Miben segíthetek?
Most már én sem akarok maradni. Szia:-(
Biztos rosszat mondtam....-( Kár, hogy nem tudom, mit.

Aliszultan

szimpi75
Danielle Trixie