Valóban megoldható külső segítség nélkül is, ám különbözőek vagyunk, különböző hozzáállással.
Azonban amit ecseteltem abban a variációban a nő a domináns, ami arra enged következtetni nem igen kedveli az irányítást átadni, így az orgazmus és az ahhoz vezető út, legyen csak külső domináns fél által irányított.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 03. 13. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 13. péntek 13:08
Azonban amit ecseteltem abban a variációban a nő a domináns, ami arra enged következtetni nem igen kedveli az irányítást átadni, így az orgazmus és az ahhoz vezető út, legyen csak külső domináns fél által irányított.

Azért ez a multiorgazmusos teória nekem picit misztikus... mert ha én úgy érzem, hogy megtörtént az orgazmus, akkor az meg van történve
még akkor is, ha csak meleg levegő jön a csövön kifelé. Gyakorlatilag ez a retrográd ejakulációhoz áll a legközelebb, de az orgazmus lezajlik annak minden egyéb vonzatával. Ezt akár jól karbantartott és kontrollált pc izomzattal külső segítség nélkül is megvalósítható. Az erekció is többé-kevésbé megmarad, de a következő orgazmus nem jön hipp-hopp. A nőknél ez picit jobban van megalkotva, náluk akár néhány percenként, akár tucatszor is elég kellemes orgazmus váltható ki. Bár ők is meg tudják különböztetni egymástól azokat és vannak kisebbek, nagyobbacskák, de az agyleolvasztósból egy is elég
(Természetesen nem zárkózom el egy bizonyító erejű demonstrációtól
)

Isteni érzés.....én nagyon tudom élvezni, mikor a párom bennem van. Néha teljesen átszellemülök a szerepcserekor!
Na ezt szívesen átélném
Sajnos csak vágy nem tapasztalat.

Azért ez a multiorgazmusos teória nekem picit misztikus... mert ha én úgy érzem, hogy megtörtént az orgazmus, akkor az meg van történve
még akkor is, ha csak meleg levegő jön a csövön kifelé. Gyakorlatilag ez a retrográd ejakulációhoz áll a legközelebb, de az orgazmus lezajlik annak minden egyéb vonzatával. Ezt akár jól karbantartott és kontrollált pc izomzattal külső segítség nélkül is megvalósítható. Az erekció is többé-kevésbé megmarad, de a következő orgazmus nem jön hipp-hopp. A nőknél ez picit jobban van megalkotva, náluk akár néhány percenként, akár tucatszor is elég kellemes orgazmus váltható ki. Bár ők is meg tudják különböztetni egymástól azokat és vannak kisebbek, nagyobbacskák, de az agyleolvasztósból egy is elég
)
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2015. 03. 12. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 12. csütörtök 22:29

Kedveském, ha a hét minden napján kicsavarnak a lent írt módon akkor te hétvégére úgy fogod érezni magad mint akin egy hétig ki be járt a bányadömper

Demonának igaza van. egy hoszu hétvége utánn, már nem éreztem a fenekem.ki voltam nyilva mit a rozsa.már a harmadik napon élölyáték nélkül bement a felcsatolhatos. SZét tud szedni egy csaj ha akar rendessen .
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2015. 03. 12. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 12. csütörtök 22:29

Kedveském, ha a hét minden napján kicsavarnak a lent írt módon akkor te hétvégére úgy fogod érezni magad mint akin egy hétig ki be járt a bányadömper

(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 03. 11. szerda 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 11. szerda 06:35

így eljuttatható több orgazmushoz egymás után
Szombaton reggel, szombat este, szerda este, péntek este... sorban, egyik orgazmus a másik után...
Szombaton reggel, szombat este, szerda este, péntek este... sorban, egyik orgazmus a másik után...

Ezt már rég ki szeretném próbálni, nagyon izgat! Sajnos nem ismerek ilyen lányt.
Helló nagyon jó mikor a párrom fel veszi a felcsatolóst és kénezteti a popomat valami isteni érzés ő is élvezi !

így eljuttatható több orgazmushoz egymás után
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2015. 03. 10. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 10. kedd 20:51

Nincs is fenségesebb mikor egy félénk szűzpopsit fokozatosan bevesz a nő finom kis ujjacskái.
Túl a honfoglaláson lehet fokozni vibrátorral és farokketreccel vagy farokhámmal, ez utóbbi a hímvessző és a herék találkozási pontját hivatott szorosan tartani, ahonnan a spermakilövellés indul. Ennek a pontnak az erős nyomásával megakadályozható a spermakilövellés miközben a férfi úgy érzékeli az orgazmus megtörtént, így eljuttatható több orgazmushoz egymás után. Majd mindennek koronája mikor megszabadul a kéjes szorítástól és elementáliz erővel törheti át az orgazmus újabb kapuit.
Túl a honfoglaláson lehet fokozni vibrátorral és farokketreccel vagy farokhámmal, ez utóbbi a hímvessző és a herék találkozási pontját hivatott szorosan tartani, ahonnan a spermakilövellés indul. Ennek a pontnak az erős nyomásával megakadályozható a spermakilövellés miközben a férfi úgy érzékeli az orgazmus megtörtént, így eljuttatható több orgazmushoz egymás után. Majd mindennek koronája mikor megszabadul a kéjes szorítástól és elementáliz erővel törheti át az orgazmus újabb kapuit.
Most egy kicsit szerelmes lettem!
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2015. 03. 10. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 10. kedd 20:51

Nincs is fenségesebb mikor egy félénk szűzpopsit fokozatosan bevesz a nő finom kis ujjacskái.
Mi is immadjuk!Es ettol egyikunk se erzi hogy bi hajlamu lenne a ferfi !Megbeszeltuk hogy ez csak kettonk jateka!Mind a ketten NAGYON elvezzuk!

nagyon jo érzés. én imádom ha a nejem kényeztet engem.probáljátok ki érdemes.azota iszonyatosan nagyokat élvezek.
Hasonló élményben nekem is volt részem még az exemmel, bár ő "csak" egy vibrivel csinálta. Nagyon jó érzés volt, és mindig sokkal nagyobb erővel tört ki belőlem az orgazmus. Egy felcsatolhatóssal lenne amúgy az igazi. Szívesen venném egy lány vagy pár jelentkezését aki nyitott az ilyen játékokra

Én is kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet, ha lány csinálja egy fiúnak. Akkár még egy-két próbára is hajlandó lennék tapasztalat szerzés céljából.

Továbbra is vonz a téma

Ezt szívesen kipróbálnám. Valakinek tapasztalat? akár priviben is szívesen olvasnám, milyen volt, milyen eszköz stb.
sziasztok. irjatok üzit. puszi
(Ez egy válasz Nazorg üzenetére (2015. 02. 16. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 16. hétfő 18:38

Hali!
Jó látni végre mást is a környékről (Mi is szekszárd mellett lakunk) főleg hozzánk hasonló érdeklődésűt
Jó látni végre mást is a környékről (Mi is szekszárd mellett lakunk) főleg hozzánk hasonló érdeklődésűt

Benne lennék!!
Hali!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 12. péntek 11:12

Törölt felhasználó (815877)

szio szekszárdi vagyok