Magic Flesh Harness - a szerszám neve.
Kb 20cm hosszú lehet, elég vastag, formás, jól kialakított, viszont nagyon lágy anyagból készült.
Hajlékony eléggé, de mégis élvezetes, ha a helyén van. Mivel puha az anyaga, nem nyom belül, mint a korábbi, ami ehhez képest kemény volt.
Szóval jó használni...tetszett mindkettőnknek! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 12. péntek 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 12. péntek 01:31
Kb 20cm hosszú lehet, elég vastag, formás, jól kialakított, viszont nagyon lágy anyagból készült.
Hajlékony eléggé, de mégis élvezetes, ha a helyén van. Mivel puha az anyaga, nem nyom belül, mint a korábbi, ami ehhez képest kemény volt.
Szóval jó használni...tetszett mindkettőnknek! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 12. péntek 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774401)

Ezt orommel hallom, mekkora a nagyobb meret? A termek linkjet levettek (ha privatban atkulditek, szivesen megneznem). Hogy lehet h lagyabb kozben?
én is imádom ha beleülhetek a miénkbe bár jó vastag és hosszú .
a kisebbek kikoptak sajna
lemustráltuk őket
a kisebbek kikoptak sajna
lemustráltuk őket
Ezt orommel hallom, mekkora a nagyobb meret? A termek linkjet levettek (ha privatban atkulditek, szivesen megneznem). Hogy lehet h lagyabb kozben?
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2016. 08. 11. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 11. csütörtök 22:15

Szóval jó ez az új szerszám....
Picit azért nehezebben fogadtam be, mert nagyobb, mint a régi, de aztán sokkal lágyabb közben.
Jó volt....
Picit azért nehezebben fogadtam be, mert nagyobb, mint a régi, de aztán sokkal lágyabb közben.
Jó volt....
Szóval jó ez az új szerszám....
Jó volt....
Jó volt....
Jo nyaralast es ne csak talan legyen
Elmenybeszamolot szivesen olvasunk!
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2016. 08. 09. kedd 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 09. kedd 22:54

Mi tegnap vettünk egy új műszert....
**************** hasonlóérdekeltségű weboldalt ne ossz meg*********
A nyaralás alatt, holnap talán kipróbáljuk
(moderálva: D)

Mi tegnap vettünk egy új műszert....

fainul a buli
Bizonyára jó élmény lehet

ok. akkor szopogattam csak, ha így jobban tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 23. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 23. csütörtök 17:17
Törölt felhasználó (69371)

Hogy tudsz valamit leszopni, ami mű? Inkább csak szoptad egy ideig.

Hogy tudsz valamit leszopni, ami mű? Inkább csak szoptad egy ideig.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 06. 23. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 23. csütörtök 14:45

engem este nagyon megdugott a párom...olyan prosztata orgazmusom volt... előtte leszoptam a felcsatolhatót....
engem este nagyon megdugott a párom...olyan prosztata orgazmusom volt... előtte leszoptam a felcsatolhatót....
Engem izgat , ha pasit dugok.
Érdekes lehet
egyszer lehet kipróbálnám, de kell a bizalom

sziasztok))
én is kiprobálnám milyen lehet ha csaj dugna meg))
én is kiprobálnám milyen lehet ha csaj dugna meg))
Szívesen megdugatnám magam egy lánnyal. Szoktam vibrátorozni magam, és egyszer megdugott egy srác, amikor piás voltam. Rettentő jó érzés tud lenni, csak jól fel kell izgatni előtte. Imádnám, ha egy lány tenné meg velem.
Ha van rá jelentkező, várom, hogy írjon. Pussz
Ha van rá jelentkező, várom, hogy írjon. Pussz

Én is irígyellek
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 05. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 05. vasárnap 18:25

Törölt felhasználó (1196952)

Sziasztok!
Engem egy ideje izgat a dolog, nem a dugás része, csak szívesen cumiznék egy straponos hölgyet
Sajnos még nem találtam partnert, de gondolkodtam fizetős megoldáson is. Van itt valaki akinek van már tapasztalata cumizásban?
Engem egy ideje izgat a dolog, nem a dugás része, csak szívesen cumiznék egy straponos hölgyet

Irigyellek.
(Ez egy válasz WebDragon üzenetére (2016. 01. 06. szerda 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 06. szerda 19:36

DE igen.. van.. engem állandóan azért szekál a csajom, hogy megujjazhasson, kinyalhassa a fenekemet. Egy alkalommal a vibrijét is feldugta, hosszas kérésre.. az annyira nem volt jó..talán mert rücskös és nem is kis méretű.. égető érzés volt, ami elnyomta az egyébként nagyon kellemes érzést..
Sziasztok!
Sajnos még nem találtam partnert, de gondolkodtam fizetős megoldáson is. Van itt valaki akinek van már tapasztalata cumizásban?

énis szeretném kiprobálni

Én most kezdek rákapni az ízére. Amikor első alkalommal dugott lány felcsatolhatóval kifejezetten kellemetlen érzés volt. Nem esett jól. Viszont némi gyakorlással el lehet érni, hogy élvezze az ember és ekkor hihetetlen orgazmusokban lesz része. Szerencsére már itt tartok.