gecis puncit nyalnák
A legfinomabb a frissen megkefelt punci. Teletoltve meg nem kostoltam, nem biztos hogy ra tudnam venni magamat. Viszont a csiklot nyalni mikozben kefelik az nagyon izgatja a fantaziamat. Egyszer volt ra lehetosegem rovid idore, azota szeretnem megismetelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 01. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 01. vasárnap 14:49
Törölt felhasználó (4174642)

Én inkább dugni szeretnék egy tele élvezet jól szetkefelt puncit
Én inkább dugni szeretnék egy tele élvezet jól szetkefelt puncit
A te saját dolgod az, hogy mit gondolsz erről, vagy bármi másról...
(Ez egy válasz Kutyapóz üzenetére (2019. 11. 30. szombat 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó a fantáziád!
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2019. 11. 28. csütörtök 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 28. csütörtök 07:41

Tegnap este sörözésből hazaérkezvén egy ismeretlen cipőt találta az előszobában. Beljebb félreérthetetlen hangok adtak magyarázatot. Ott találtam a kedvesemet egy pasi alatt, aki éppen akkor élvezte tele a pináját. Kedves mosollyal, de határozottan invitált. szép tisztára nyaltam ki és az úr faszát is lenyalogattam. Nagyn sok gecit nyaltam, nyeltem...
Tegnap este sörözésből hazaérkezvén egy ismeretlen cipőt találta az előszobában. Beljebb félreérthetetlen hangok adtak magyarázatot. Ott találtam a kedvesemet egy pasi alatt, aki éppen akkor élvezte tele a pináját. Kedves mosollyal, de határozottan invitált. szép tisztára nyaltam ki és az úr faszát is lenyalogattam. Nagyn sok gecit nyaltam, nyeltem...
Idén mi is rákaptunk erre az asszonnyal...nagyon fincsi...eleinte nem akarta, de most már ő kéri miután telelőttem...

aloha!)
én szívesen kinyalnám a férj gecijét a felesége pinájából...))
csak nehéz ilyen párt találni...
én szívesen kinyalnám a férj gecijét a felesége pinájából...))
csak nehéz ilyen párt találni...
Imádjuk az asszonnyal
Teleélvezem aztán kinyalom, rengeteg geci jön, nagyon izgalmas

A sajátom kinyalom.szeretnék már olyan párt találni akinek a nejéből a másét is kinyalhatom.
Tegnap este volt az első ilyen próbálkozás. A nejemet dugtam ő a fenekemet izgatta az ujjával én pedig beleélveztem a puncijába. Ő még nem élvezett el. Úgy döntöttem a nyelvemmel juttatom a csúcsra. Azt hittem ellenkezni fog, de nem ellenkezett... Ellenben hatalmasat élvezett. A végén belenyomta a fejem a puncijába... A végén megcsókoltam... Izgalmas volt..
Sziasztok 40-es par vagyunk. Erdeklodnek ha tele elvezem a parom puncijat es valaki kinyalna utana. Hogy is zajlana le 1 ilyen talalka
FEJÉR MEGYÉBEN TELE ÉLVEZET PUNCIT NYALNÉK
aloha!)
s hol lehet eme klubba jelentkezni??))
50-s mackós pasinak is lehet??))
s hol lehet eme klubba jelentkezni??))
50-s mackós pasinak is lehet??))
Kecskeméti párt keresek nagyon szeretem.
Jó lenne ilyen nőt találni aki ezt élvezi,persze csak a sajátom kinyalása izgat.
De még sima nyalásra sincs jelentkező...
De még sima nyalásra sincs jelentkező...
Már úgy értem másét,nem a saját páromét!Nálunk ugyanis nincs punciba élvezés sajnos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 20. vasárnap 13:41
Törölt felhasználó (4093902)

Szívesen kipróbálnám,de semmi esély rá sajnos!
Szívesen kipróbálnám,de semmi esély rá sajnos!
Tele elvezet puncit nyalnak
Imadom