A jól megdolgozott puncit igen,a lövedéket meg közvetlen a csőből!!

Imadom
Tele elvezet puncit nyalnak
Szívesen kipróbálnám,de semmi esély rá sajnos!
Már úgy értem másét,nem a saját páromét!Nálunk ugyanis nincs punciba élvezés sajnos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 20. vasárnap 13:41
Törölt felhasználó (4093902)

Szívesen kipróbálnám,de semmi esély rá sajnos!
Jó lenne ilyen nőt találni aki ezt élvezi,persze csak a sajátom kinyalása izgat.
De még sima nyalásra sincs jelentkező...
De még sima nyalásra sincs jelentkező...
Kecskeméti párt keresek nagyon szeretem.
aloha!)
s hol lehet eme klubba jelentkezni??))
50-s mackós pasinak is lehet??))
s hol lehet eme klubba jelentkezni??))
50-s mackós pasinak is lehet??))
FEJÉR MEGYÉBEN TELE ÉLVEZET PUNCIT NYALNÉK
Sziasztok 40-es par vagyunk. Erdeklodnek ha tele elvezem a parom puncijat es valaki kinyalna utana. Hogy is zajlana le 1 ilyen talalka
Tegnap este volt az első ilyen próbálkozás. A nejemet dugtam ő a fenekemet izgatta az ujjával én pedig beleélveztem a puncijába. Ő még nem élvezett el. Úgy döntöttem a nyelvemmel juttatom a csúcsra. Azt hittem ellenkezni fog, de nem ellenkezett... Ellenben hatalmasat élvezett. A végén belenyomta a fejem a puncijába... A végén megcsókoltam... Izgalmas volt..
A sajátom kinyalom.szeretnék már olyan párt találni akinek a nejéből a másét is kinyalhatom.
Imádjuk az asszonnyal
Teleélvezem aztán kinyalom, rengeteg geci jön, nagyon izgalmas

aloha!)
én szívesen kinyalnám a férj gecijét a felesége pinájából...))
csak nehéz ilyen párt találni...
én szívesen kinyalnám a férj gecijét a felesége pinájából...))
csak nehéz ilyen párt találni...
Idén mi is rákaptunk erre az asszonnyal...nagyon fincsi...eleinte nem akarta, de most már ő kéri miután telelőttem...

Tegnap este sörözésből hazaérkezvén egy ismeretlen cipőt találta az előszobában. Beljebb félreérthetetlen hangok adtak magyarázatot. Ott találtam a kedvesemet egy pasi alatt, aki éppen akkor élvezte tele a pináját. Kedves mosollyal, de határozottan invitált. szép tisztára nyaltam ki és az úr faszát is lenyalogattam. Nagyn sok gecit nyaltam, nyeltem...
Jó a fantáziád!
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2019. 11. 28. csütörtök 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 28. csütörtök 07:41

Tegnap este sörözésből hazaérkezvén egy ismeretlen cipőt találta az előszobában. Beljebb félreérthetetlen hangok adtak magyarázatot. Ott találtam a kedvesemet egy pasi alatt, aki éppen akkor élvezte tele a pináját. Kedves mosollyal, de határozottan invitált. szép tisztára nyaltam ki és az úr faszát is lenyalogattam. Nagyn sok gecit nyaltam, nyeltem...
A te saját dolgod az, hogy mit gondolsz erről, vagy bármi másról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 30. szombat 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 30. szombat 01:22
Törölt felhasználó (875788)
VIP

Jó a fantáziád!
Én inkább dugni szeretnék egy tele élvezet jól szetkefelt puncit
A legfinomabb a frissen megkefelt punci. Teletoltve meg nem kostoltam, nem biztos hogy ra tudnam venni magamat. Viszont a csiklot nyalni mikozben kefelik az nagyon izgatja a fantaziamat. Egyszer volt ra lehetosegem rovid idore, azota szeretnem megismetelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 01. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 01. vasárnap 14:49
Törölt felhasználó (4174642)

Én inkább dugni szeretnék egy tele élvezet jól szetkefelt puncit