Ez nálunk is így van szóról szóra. Az ó joga a kiválasztott partnerével való együttlét, kettesben, akár előttem teszi ezt. Az én feladatom és kötelességem a punci szép tisztára nyalása, bármelyik másik férfi után.. És ez valóban komoly dolog.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 06. 03. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 03. szerda 19:49

Akinek van barátnője vagy felesége, annak mindig adott a lehetőség, hogy megtegye. A punci takarítás csúcsa, amikor a férj, vagy fiúpartner más férfi után nyalja ki a puncit. Annál komolyabb dolog nincs.

Bizony, az nagyon izgató és finom tud lenni
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2020. 06. 03. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Akinek van barátnője vagy felesége, annak mindig adott a lehetőség, hogy megtegye. A punci takarítás csúcsa, amikor a férj, vagy fiúpartner más férfi után nyalja ki a puncit. Annál komolyabb dolog nincs.

Húú és marad benned annyi sperma hogy nem folyik ki mire hazaérsz?Vagy nem tudja a ferjed hogy belédélveztek?És mindjárt kinyal?

Èn holnap nyalni fogok
Ha hamarabb elélvezek mint a párom akkor gyakran előfordul, hogy orgazmusig nyalom a spermás punciját. Izgalmas dolog nagyon

Ez nagyon jò dolog

Nekem sajnos még nem volt benne részem, pedig nagyon vonz... Annyiszor elkepzeltem már a párom, ahogy sikítva nyogdecsel egy oriasi, vastag farkon... Utána jól teleelvezik, en meg forrón kinyalom... Hmmm
Nem cigizek, ha nem sörözök akkor is.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2020. 05. 03. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 03. vasárnap 13:07

Szia....!...- ha cigizel,vagy sörözől,az kesernyésse teszi az ízét...egyel edeset,vagy ananászbefottet,...- édeskés lesz tőle...
Szia....!...- ha cigizel,vagy sörözől,az kesernyésse teszi az ízét...egyel edeset,vagy ananászbefottet,...- édeskés lesz tőle...
(Ez egy válasz Duplán üzenetére (2020. 05. 03. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia...!...- láttam a fotóit okát,..- én is szívesen kinyalnam.....!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 05. 02. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Az enyém nem jó ízű. Mitől lehet?
Fanciaztunk, kozben baratunk hatulrol jol telepakolta parom puncijat. Mikor kivette, egy jo adag a szamban landolt.Isteni volt. Aztan befejezeskeppen meg jol kinyaltam. Aki egyszer kiprobalja es bejon neki, nagyon ra lehet kapni az izere!
Hát nem egészen. Annál sokkal de sokkal finomabb!
(Ez egy válasz chatszex velem üzenetére (2020. 05. 03. vasárnap 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Az olyan mintha saját magad szopnád le

Nagyon finom! Imádom!
Nagyon finom, nagyon szeretem.
Mi szeretjük, szeretnénk...

Isteni kinyalni feleségem trlegecizett pinajat
Én nekem nincs gusztusom hozzá,,( nem tudom miért ) lehet mert még nem próbáltam,,viszont izgatna a látvány valamiért ha telespriccelnék egy pinát és a hölgy férje meg kinyalná előttem . Na az izgatna de nagyon,,,,,