Jól hangzik! Kérlek írj le pár ilyen alkalmat részletesebben is...
(Ez egy válasz egyutt 02 üzenetére (2020. 12. 27. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 27. vasárnap 14:02

Sziasztok!
Jó a téma, kb tíz éve hódolunk aktívan a hármas szex oltárán...
A kedvencem, a gyengém, miután akár órákig kényeztetjük a páromat, a végén telelövi a házibarát, majd kéri, hogy nyaljam ki a spermától csorgó, lüktető punciját...
Volt amikor én élveztem bele, és a Barátunk nyalakodott.
A kedvencem, a gyengém, miután akár órákig kényeztetjük a páromat, a végén telelövi a házibarát, majd kéri, hogy nyaljam ki a spermától csorgó, lüktető punciját...
Sziasztok.Nagyon izgatna.Egyszer szivesen kiprobálnám ha lenne jelenkezö...
Sziasztok!
Pároknál rendszeresen nyalom. kedvencem 69 közben a férj dugja a hölgyet és ahogy nyalom a heréit hatalmasat robban bele!
Az exemből gyakran kinyaltam úgy hogy újra élvezett többször is! Sőtt. Leszopott és átcsókolta.
(Ez egy válasz no46-ff46 üzenetére (2020. 11. 13. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 08:13

Nagyon szeretjük és jó ,hogy van néhány nem prűd pár a világban !
Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk...
Nagyon szeretem a telirakot puncit nyalni
isteni csodás imádom nagyon
Nagyon szeretjük és jó ,hogy van néhány nem prűd pár a világban !
Sajnos még nem, de sokszor fantáziálok róla. Vonzanak a spermás játékok

Még nem nyaltam, de kinyalnám.
Feleség punciját dugnám élvezésig majd a saját cuccomat kinyalnám belőle

Én is szeretnék egy férjes asszonyt többször is de ritkán jön össze
nem is fog...
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2020. 08. 18. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 13:09

Régi vágyam, hogy két lánnyal legyek és kinyalják egymásból. Eddig még nem teljesült.
Üdv! Nagyon izgi, sajnos sajátomét nem tudom, de másét már csináltam.
S mi van ha a csaj meg undorodik másik nőneműtől??????? Annak minek kellene csak azért buzulni mert te nem tűrnél el plussz pasit!!!!
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2020. 08. 18. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 13:17

Te jó ég, olvasom itt a spermanyelő férfiak írását. Én inkább bevonnék még 1 csajt, ha ez a párom óhaja, hogy kinyalják belőle. Én undorodom a saját spermámtól is ilyen szinten.
boldogan bárkinek szoljon
Nyaltam már úgy, hogy előttem nem sokkal dugták meg a párom de sajnos gumival volt.
Ezt maximálisan megértem
(Ez egy válasz robiman üzenetére (2020. 10. 16. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 16. péntek 11:06

Én imádom. Nekem ez az élvezet csúcsa. Jobban szeretek puncit takarítani, mint dugni.

Én imádom. Nekem ez az élvezet csúcsa. Jobban szeretek puncit takarítani, mint dugni.