Ki szereti a tele élvezett puncit kinyalni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#321   2021. 05. 25. kedd 08:23
X Törölt felhasználó (4521202)
én imádom nyalatni amikor spermás, nagyon bepörget, de nyalni is imádom, pld amikor hármas van és olyan a partner, azaz fix és bevált, és a párom natur belespriccel, izgat, és imádom kinyalni a partnernőnket is így akár smile smile
#320   2021. 05. 05. szerda 05:19
X Törölt felhasználó (4540042)
Nálunk az első alkalom akkor volt, amikor túl korán élveztem bele, de persze szerettem volna,ha neki is jó lesz. Ezért gondolkodás nélkül elkezdtem nyalni. Annyira vágyott a kielégülésre,hogy simán élvezetig nyaltam. Hát mit szépítsem, nekem is nagyon jó volt, nagyon finom volt! Utána ha megkérdeztem akkor nem, ha csak elkezdtem néha igen. Aztán kezdett ráérezni (vagy én...), de most már jó ideje szinte mindig ezzel felezzük be, nagyon szeretem!
#319   2021. 05. 03. hétfő 09:02
kisjanko kisjanko
Volt már rá példa. Egyszer a másét sikerült. Véletlen volt, de utólag jó volt.
#318   2021. 04. 23. péntek 07:39
andrew88 andrew88
Nem régiben volt lehetőség végre kipróbálni smile nagyon vágytam rá, nagyon izgatott a téma. Annál nagyobb szenvedéllyel csináltam smile
#317   2021. 04. 17. szombat 06:16
Leszopsz1 Leszopsz1
Imadom kinyalni!Hármasba mikor nyalom és közbe tele élvezik a puncit! smile
#316   2021. 04. 16. péntek 10:32
Lingamos Lingamos
Nagyon izgató történt. Irigyellek.
(Ez egy válasz solano üzenetére (2021. 02. 02. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 02. kedd 11:21
Nálunk úgy kezdődött, hogy a párommal szeretkezés közben kértem, hogy miután beleélvezek üljön rá a számra. Először furcsa volt, vonakodott egy kicsit, hogy tényleg akarom e, de miután már a számra tapasztotta a csatakos punciját nem volt visszaút. A szituációtól, meg a nyelvemtől egyre jobban beindult, és egy hatalmasat élvezett. Időnként ismételgettük különböző pozitúrákban, majd egyszer szex közben felvetettem, hogy kinyalnám akkor is ha más élvezné tele. Először elutasított, de nem tagadta, hogy őt is felizgatta a gondolat. Néhányszor fantáziáltunk róla miközben dugtunk, mígnem egyszer azt mondta rendben van, ha tényleg akarom, és amennyiben alakul olyan szitu akkor megteszi. Kb 1 hónap telt el ezt követően, néha előkerült a téma, de nem történt semmi, mígnem az egyik este megkérdezte szeretném e még amit kértem tőle. Már a kérdéstől is felállt a farkam, ami egyértelmű válasz volt számára is. Ekkor elmondta, hogy a munkahelye egy központi rendezvényt tart, ahová egy másik városból érkező kollégája felajánlotta, hogy szívesen elviszi, és haza is hozza. A párom azt mondta ritkán találkozik a pasival, de olyankor mindig udvarolgat neki, nyilván bepróbálkozna ha azt válaszolná, hogy utazzanak együtt. Amikor erről beszéltünk már a kanapén ültem letolt gatyával, ő pedig felváltva kézzel-szájjal kényeztetett. Persze azt mondtam menjen vele, és izgalommal fogom várni. 3 nap múlva volt a rendezvény, a pasi jött is érte a megbeszélt időpontban. A nejem búcsúzóul azt mondta várjak türelemmel majd jelentkezik, várhatóan késő este fog érkezni. Szinte egyfolytában állt a farkam ameddig várakoztam, nagyon kíváncsi voltam mi fog történni. Napközben egyszer hívott, hogy minden rendben van, és kajánul annyit mondott, még nem volt semmi. Kb. este 9-kor jött tőle egy sms, hogy a pasi meg akar állni útközben, mit tegyen. Azt válaszoltam, hogy álljatok meg, de amint hazaérsz szét foglak nyalni, és dugunk egy hatalmasat mert szétrobban a farkam. Nagyjából 1 bő órát követően hallottam, hogy megáll a ház előtt az autó, csapódik az ajtó és elindul befelé a párom. Amikor belépett lakásba, csak annyit mondott, meg volt, és a kezembe adta a bugyiját. Megcsókolt, a kezemet pedig a szoknyája alá a pinájához húzta. Totál csatakos volt, a belső combjai is sikamlósak voltak. Azt mondta ha meggondoltam magamat nem kell, hogy kinyaljam, de mire ezt elmondta már levettem a szoknyáját és a nyelvemet beletúrtam a frissen baszott pinájába. Nagyon felizgult ő is, elölről, hátulról alaposan kinyalatta magát, majd kérte, hogy én is élvezzek bele, amihez persze nem kellett sokáig dugnom, de a farkam spriccelés után is keményen állt, amit seggébe toltam. Meglepően könnyedén csusszant be, ami miatt átvillant az agyamon, hogy seggét sem hagyta ki a pasi. Amikor a kedvesem annyit mondott, hogy a feneke sem maradt ki, és basszam ahogy csak bírom, szinte önkívületben dugtunk. Hajnalig voltunk fenn, közben részletesen elmesélte hogyan basztak, de ez már egy másik történet...
#315   2021. 04. 15. csütörtök 11:03
nudispasi01 nudispasi01
imádom
#314   2021. 04. 14. szerda 23:33
X Törölt felhasználó (4389602)
Teleélvezést bármikor
#313   2021. 04. 13. kedd 17:59
X Törölt felhasználó (4479982) VIP
Nagyon szeretem a tele élvezett puncit nyalni, meg a gecis csókot is.
#312   2021. 04. 13. kedd 15:33
fishbed fishbed
Én szívesen bele élveznék,hogy ki nyalhasd..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 28. vasárnap 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4498122)
2021. 02. 28. vasárnap 05:01
Úgy,hogy más bele èlvezen!
#311   2021. 02. 28. vasárnap 05:01
X Törölt felhasználó (4498122)
Úgy,hogy más bele èlvezen!
#310   2021. 02. 28. vasárnap 05:00
X Törölt felhasználó (4498122)
Ezt az èlmènyt mi is szeretnénk át èlni!
#309   2021. 02. 27. szombat 16:45
szombatiferi szombatiferi
is rendszeresen kinyalom a feleségem tele élvezett punciját,vagy rá verem a mellère hasàra fenekére és szét nyalom,épp ma reggel is hàtulról mentem el benne és utána azonnal kinyaltam,nagyon èlveztük.
#308   2021. 02. 02. kedd 11:21
solano solano
Nálunk úgy kezdődött, hogy a párommal szeretkezés közben kértem, hogy miután beleélvezek üljön rá a számra. Először furcsa volt, vonakodott egy kicsit, hogy tényleg akarom e, de miután már a számra tapasztotta a csatakos punciját nem volt visszaút. A szituációtól, meg a nyelvemtől egyre jobban beindult, és egy hatalmasat élvezett. Időnként ismételgettük különböző pozitúrákban, majd egyszer szex közben felvetettem, hogy kinyalnám akkor is ha más élvezné tele. Először elutasított, de nem tagadta, hogy őt is felizgatta a gondolat. Néhányszor fantáziáltunk róla miközben dugtunk, mígnem egyszer azt mondta rendben van, ha tényleg akarom, és amennyiben alakul olyan szitu akkor megteszi. Kb 1 hónap telt el ezt követően, néha előkerült a téma, de nem történt semmi, mígnem az egyik este megkérdezte szeretném e még amit kértem tőle. Már a kérdéstől is felállt a farkam, ami egyértelmű válasz volt számára is. Ekkor elmondta, hogy a munkahelye egy központi rendezvényt tart, ahová egy másik városból érkező kollégája felajánlotta, hogy szívesen elviszi, és haza is hozza. A párom azt mondta ritkán találkozik a pasival, de olyankor mindig udvarolgat neki, nyilván bepróbálkozna ha azt válaszolná, hogy utazzanak együtt. Amikor erről beszéltünk már a kanapén ültem letolt gatyával, ő pedig felváltva kézzel-szájjal kényeztetett. Persze azt mondtam menjen vele, és izgalommal fogom várni. 3 nap múlva volt a rendezvény, a pasi jött is érte a megbeszélt időpontban. A nejem búcsúzóul azt mondta várjak türelemmel majd jelentkezik, várhatóan késő este fog érkezni. Szinte egyfolytában állt a farkam ameddig várakoztam, nagyon kíváncsi voltam mi fog történni. Napközben egyszer hívott, hogy minden rendben van, és kajánul annyit mondott, még nem volt semmi. Kb. este 9-kor jött tőle egy sms, hogy a pasi meg akar állni útközben, mit tegyen. Azt válaszoltam, hogy álljatok meg, de amint hazaérsz szét foglak nyalni, és dugunk egy hatalmasat mert szétrobban a farkam. Nagyjából 1 bő órát követően hallottam, hogy megáll a ház előtt az autó, csapódik az ajtó és elindul befelé a párom. Amikor belépett lakásba, csak annyit mondott, meg volt, és a kezembe adta a bugyiját. Megcsókolt, a kezemet pedig a szoknyája alá a pinájához húzta. Totál csatakos volt, a belső combjai is sikamlósak voltak. Azt mondta ha meggondoltam magamat nem kell, hogy kinyaljam, de mire ezt elmondta már levettem a szoknyáját és a nyelvemet beletúrtam a frissen baszott pinájába. Nagyon felizgult ő is, elölről, hátulról alaposan kinyalatta magát, majd kérte, hogy én is élvezzek bele, amihez persze nem kellett sokáig dugnom, de a farkam spriccelés után is keményen állt, amit seggébe toltam. Meglepően könnyedén csusszant be, ami miatt átvillant az agyamon, hogy seggét sem hagyta ki a pasi. Amikor a kedvesem annyit mondott, hogy a feneke sem maradt ki, és basszam ahogy csak bírom, szinte önkívületben dugtunk. Hajnalig voltunk fenn, közben részletesen elmesélte hogyan basztak, de ez már egy másik történet...
#307   2021. 02. 02. kedd 07:45
andrew88 andrew88
Szívesen kipróbálnám. Akár a saját spermám, de inkább másét;(
#306   2021. 02. 01. hétfő 05:54
X Törölt felhasználó (4485622)
Én szivesen ki probálnám..a feleségemböl ki nyalnám egy méretes fasz után a forró spermát.Bár eddig még sosa nem tettem de nagyon izgat a dolog.
#305   2021. 01. 31. vasárnap 22:12
Krumplisteszta Krumplisteszta
Az elejét értem, a végét nem. Milyen feneketlen lyuk?
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 21:44
Ha házibarátja lehetnék egy kedves párnak... A férj spermáját,szivesen nyalnám folyamatosan az asszonyka punciából ! De hangsúlyozom...punciából ! Nem valami feneketlen lyukból !
#304   2021. 01. 31. vasárnap 21:44
cincogi cincogi
Ha házibarátja lehetnék egy kedves párnak... A férj spermáját,szivesen nyalnám folyamatosan az asszonyka punciából ! De hangsúlyozom...punciából ! Nem valami feneketlen lyukból !
#303   2021. 01. 31. vasárnap 13:39
X Törölt felhasználó (4269692)
Nem a sajàtjàt.
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 06:03
Mit is szeretett? A sajátját nyalta ?
#302   2021. 01. 31. vasárnap 07:54
baden07 baden07
Még nem nyaltam, de szeretnék.

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: sucal sucal
Nyitás ideje: 2018. 05. 07. hétfő
Üzenetek: 521db
Utolsó üzenet: 2024. 05. 30. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!