Nagyon szeretném kinyalni, de még nem találtam párt.
Én már a sajátomat több alkalommal is kinyaltam a feleségem puncijából és csókoltam is a telepumpált száját de most sikerült találni egy párt és ott izgatja mindkettőjüket a pasik közti orál és a spermás punci cici nyalása
Egyszer a másét sikerült
én szeretem, csak sajna nem találok olyan csajt,vagy párt aki engedi

Szeretem kinyalni a punciból, a másét is.Az is jó mikor 69 vagyok és egy farok van közben a punciban!
Irigykedve olvasom ,a hozzászólásoka,én is szeretnék ilyen feleséget ,de csak a saját sperma kinyalása izgat, valaki kölcsön adhatná a párját ..
de a pasim is

én is
ha úgy van

Na tessék igy valósuljon meg minden elképzelésünk. A hétvégén ünnepeltünk koccintottunk is jópárat és a hölgytagunk femdomra spiccelte magát, de az egy másik sztory. Az, hogy hatalmasat sexeltünk és konkrétan belenyomta a fejemet a puncijába miközben a mellbimbóit nyalta szopta is új volt, de miután beleélveztem a puncijába és még álló farkam nem engedte lankadni, 69-be fordult és a nedveimet még pumpáló szerszámomat kezte ajkaival iszonyat tempóban szopni. Hát én sem maradtam rest, nyalni kezdtem frissen teleélvezett punciját. Nem is maradt abba a dolog nagy menet jött még utána.

Imádok puncit nyalni, pláne ha tele van élvezve, minél többször szeretném. Mindegy hogy az enyémmel vagy máséval, az a lényeg , hogy jó sok legyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 28. vasárnap 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 28. vasárnap 05:01
Törölt felhasználó (4498122)

Úgy,hogy más bele èlvezen!
Nagyon izgat ,hogy kinyaljam, miután tele élveztem, de ő nem engedi. Már többször volt , hogy bele élveztem és kezdtük a második menetet. Imádom dugni a gecis punciját. Legutóbb, sokáig nyaltam, és már szerette volna hogy jól megdugjam,de én még nyalni akartam. Nem engedte tovább nyalni a punciját, bele ült a farkamba. Addig lovagolt, még tele nem élveztem a punciját, s mikor leszállt a farkamról, mondta, most már nyalhatod tovább. Úgy meglepett,teljesen lefagytam, így elmaradt. Nem tudom komolyan gondolta-e.
Erre én is nagyon vágyom, először egy másik pasi majd én teleélvezi a puncit, majd ráül a számra és mind 1 cseppig kinyalom és lenyelem minden cseppjét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 28. vasárnap 05:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 28. vasárnap 05:00
Törölt felhasználó (4498122)

Ezt az èlmènyt mi is szeretnénk át èlni!
Valahogy ugy képzelem el a szituaciot amiben megtortenhet, hogy nyalom a csiklojat mikozben dugjak és nem akarom abbahagyni amig el nem élvezett, még akkor sem, ha a farok kozben teletoltotte.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 20. vasárnap 20:56

Mondjuk az igaz, hogy ha már meg volt dugva, de nem beleelvezve azt nagyon szivesen nyalom, többször is akár megszakítjuk ezért az aktust...
Mondjuk az igaz, hogy ha már meg volt dugva, de nem beleelvezve azt nagyon szivesen nyalom, többször is akár megszakítjuk ezért az aktust...
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 20. vasárnap 19:40

Kb igy vagyok én is. Csiklot már nyaltam mikozben egy farkon lovagolt. Hozza is ertem egy pillanatra ahogy kicsuszott, igy abbamaradt a jaték. De semmi undorito nem volt benne. Szándékosan azért nem kapnám el. Teljesen heteronak tartom magamat, de a szex hevében sokminden elofordulhat es magamtol nem, de a párom elvezetének kedvéért simán megtenném.
Kb igy vagyok én is. Csiklot már nyaltam mikozben egy farkon lovagolt. Hozza is ertem egy pillanatra ahogy kicsuszott, igy abbamaradt a jaték. De semmi undorito nem volt benne. Szándékosan azért nem kapnám el. Teljesen heteronak tartom magamat, de a szex hevében sokminden elofordulhat es magamtol nem, de a párom elvezetének kedvéért simán megtenném.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 20. vasárnap 11:28

Alapvetően nem rajongok érte, de egy kis domináns játékba símán beleférne, hogy a partner odahúzza a fejem és kinyalatja velem orgazmusig a teleélvezett punciját.
Alapvetően nem rajongok érte, de egy kis domináns játékba símán beleférne, hogy a partner odahúzza a fejem és kinyalatja velem orgazmusig a teleélvezett punciját.
A minap a feleségem arról fantáziált szex közben, hogy miután jól megdugják és teleélvezik, én kinyalom. Brutál felizgatott a gondolata is..
Én szeretem kinyalni és a mélyéről is de nejem is élvezi
Húú! Ez nagyon jól hangzik! Mázlista ember vagy!
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2021. 05. 25. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 25. kedd 09:01

Nejemet annyira izgatja, hogy már kifejezetten kéri, hogy élvezzek bele, és utána nyaljam, amitől hatalmasakat élvez. Főleg ha közben egy ujjamat még a fenekébe is becsúsztatom. Imádom.
Nejemet annyira izgatja, hogy már kifejezetten kéri, hogy élvezzek bele, és utána nyaljam, amitől hatalmasakat élvez. Főleg ha közben egy ujjamat még a fenekébe is becsúsztatom. Imádom.